Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
22
Favori
51.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GSACS G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İzmir'de Gigapon altyapımız bulunmuyor :(
  • Gabrien34 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bakım çalışmaları trafiğin en az olduğu gece saatlerinde yapılmaktadır. Herhangi bir sorun bulunmamaktadır. :)
  • Merhabalar, örnek mahallesi için çalışmalar ne zaman başlayacak acaba ? Vdsl harici hiçbir seçeneğimiz yok gigapon u dört gözle bekliyoruz
  • Merhaba Küçükçekmece Kemal Paşa mahallesindr Gpon hizmetiniz varmış? Doğru mu bu? Yoksa asılsız mı?
  • @AtlantisNet DestekKurulum ücreti ne kadar ve başvurudan sonra ne zaman geliyorsunuz kurulum için?

  • Ugurnarman U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Örnek mahallesi şuan planlama aşamasında. Web sitemizden Gigapon Altyapı Haritasını kontrol sağlayabilirsiniz.
  • meraklı_düşünür M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, özel mesaj ile bilgilerinizi iletebilir misiniz? Çağrı merkezimiz sizi arayıp, bilgilendirme yapabilir.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj ile bilgilerin iletildiğini görüyorum. Çağrı merkezimiz güç içerisinde sizleri arayacaktır. :)
  • FreeDoom F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktif Gigapon haritamızı bu link üzerinden takip edebilirsiniz :)https://atlantisnet.com.tr/gigapon-altyapi-haritasi/
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

    Ben biliyorum ama bir arkadaş Küçükçekmecede olduğunu iddaa ediyor.

    ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]
  • FreeDoom F kullanıcısına yanıt
    Merhaba; küçükçekmecedeki bina gigapon altyapısı için şirketimizle tüm projelerini kapsayan genel anlaşma sağlayan bir inşaat firması için hazırlanmıştır. Atlantis Gigapon hizmeti birçok inşaat firması tarafından talep edilmekte ve firmamız tarafından bedelsiz olarak fiber kablolar daireye kadar çekilmekte yapı inşaat aşamasında iken fiber altyapı hazırlanmakta bu sayede oturum başladığı anda abonelik hizmet herhangibir kırma ve tadilat işi çıkarmadan anında sağlanabilmektedir.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, bilgilendirme için.

  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

    Merhaba, kampanya bitmesine yakın sorayım dedim. Kampanya bitince zammı gelecek? Kampanyadan önceki fiyatla kampanya arasındaki fiyat çok farklıydı o yüzden gerildim.

  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

    Kampanyanız 30.06.2024 tarihine kadar diyor.Benim taahüt 23.10.2024 doluyor.Esenyurt'tayım ve GigaPon var binada.Şu TTnet kullanıyorum.Fiyat tahmini verebilirmisiniz 30.06 sonrası için?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Talha

    Merhaba, kampanya bitmesine yakın sorayım dedim. Kampanya bitince zammı gelecek? Kampanyadan önceki fiyatla kampanya arasındaki fiyat çok farklıydı o yüzden gerildim.

    Merhaba,

    Mevcut abonelerimiz için 2024 yılında paket fiyatlarında herhangi bir değişiklik planlanmamaktadır. Yeni abonelerimiz için ise çeşitli kampanyalar planlanmaktadır. Şu anda yeni tarife ücretleri ve kampanyalar hakkında nihai bir karar alınmamıştır. Güncellemeleri atlantisnet.com.tr web sitemizden ve buradan takip edebilirsiniz.
  • ertas71 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Mevcut abonelerimiz için 2024 yılında paket fiyatlarında herhangi bir değişiklik planlanmamaktadır. Yeni abonelerimiz için ise çeşitli kampanyalar planlanmaktadır. Şu anda yeni tarife ücretleri ve kampanyalar hakkında nihai bir karar alınmamıştır. Güncellemeleri atlantisnet.com.tr web sitemizden ve buradan takip edebilirsiniz.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler🙏
  • Atlantis Net'i 1 yıldır aktif bir şekilde kullanmaktayım. Deneyimlerimi aktarmak isterim, AtlantisNet'i kullanmak isteyen arkadaşlara belki yararı olur.

    Konudaki geçmiş yorumlarıma bakarsanız, ilk başlarda birçok problemle karşılaştım. Bunlardan en büyüğü ve uğraştıranı paket kaybı idi. Aylarca iletişimde kaldık, binbir türlü yolu (gerçek anlamda) denedik, buradaki yetkili arkadaş sağolsun, çok ilgilendi. Bazen geç dönüş sağlasa da, genel olarak çok yardımcı oldu, diyebilirim.

    Er ya da geç, paket kaybıyla birkaç ay geçirmiş olsak da sorunu çözdük. Uzun bir süredir, problem yaşamadan akıcı bir şekilde kullanım sağlamaktayım. Paket kaybı yok, ping sorunu yaşamıyorum. Çıkışlarda bir problem yok, çok fazla internet kesintisi yaşamıyorum. Arada bir oluyor, olduğunda belirli aralıklarla birkaç gün sürüyor. Ama diğer İSS (neredeyse hepsini kullandım diyebilirim) ile karşılaştırdığımda çok daha az seviyelerde.

    Bir kesinti veya sorun yaşadığınızda çoğunlukla bölgesel bir sorun veya bakımla alakalı oluyor, müşteri hizmetlerini ararsanız; 100 - 200 kişinin sırada olduğunu duyabilirsiniz. Çünkü telefonlara sadece 1 kişi bakıyor. Telefonla uğraşmak yerine zaman zaman buradaki arkadaş daha çok yardımcı olabiliyor. Daha donanımlı, bilgili. Müşteri hizmetlerinin bilgisi çok çok az, yönlendirme veya arıza kaydı açmak dışında neredeyse hiçbir işlem yapamıyor.

    Bakım olmadığı zamanlar internet hızında bir problem yaşamadım. Sadece 1 hafta civarı hızım 100-200 mbps'lere kadar düşmüştü. Onun haricinde; 1000/1000 paketi kullanmaktayım ve bu hızları alabiliyorum.

    İlk başlarda (kendi altyapısıyla ilk hizmete başladıklarında) çok kötü modem ve ONT cihazı veriyorlardı, çok deforme ve hor kullanılmış cihazlar veriyorlardı. Sayısız değişim yapmış biri olarak bunu rahatça söyleyebilirim. Ama son zamanlarda, önerdiğim arkadaşlarda gördüğüm kadarıyla, özellikle istenildiği takdirde güzel ve temiz cihaz getiriyorlar. Başvururken altını çizerek belirtmeniz gerekiyor. Yoksa yine bozuk, arızalı, deformeli cihaz getiriyorlar.

    Kurulum yapan ekip çok bilgisiz, görevleri sadece kabloyu çekip internetin gelmesi, daha fazla bir şey beklemeyin, sorduğunuz sorular cevapsız kalabilir. Çok fazla bilgi birikimleri elbette olmayabilir sonuçta kurulumla mükellefler ama en azından genel terimlere hakim olabilirlerdi, müşteriyi bilgilendirmek açısından. Teknik ekibin bile zaman zaman yetersiz olduğu durumlarda kaldım, özellikle paket kaybı sorunuyla karşılaştığım dönemlerde.

    Genel olarak başvurunuzun 2. günü ekip (2 kişi) kuruluma geliyor. Kuruluma gelen arkadaşların bilgileri yetersiz lakin hızlı çalışıyorlar. Dairenize kadar hızlı bir şekilde çekiyorlar kabloyu. Dediğim gibi; başvururken özellikle belirtin yeni ve düzgün modem istediğinizi.

    Diğer İSS'ler gibi ne yazık ki CGNAT (ipv4 artık yetersiz o yüzden gayet normal bu durum) kullanıyorlar, ama 32'ye 1 olacak şekilde. Yani diğer İSS'lerden daha az kişiyi bir havuzda topluyorlar. Lakin statik ip ücretleri mâkul. En kısa zamanda Ipv6'ya geçeceklerini söylediler. Umarım en kısa zamanda geçilir.

    Paketlere zamlar 6 ayda bir oluyor. Eğer isterseniz 1 yıllık taahütlü bir şekilde de abone olabiliyorsunuz (Bu şekilde abone olursanız kurulum ücreti alınmıyor.). Bu konuda da gayet iyi diyebilirim. "Zırt bırt" zam yapılmıyor.

    Oyunlarda minimum pingi alacağınızdan emin olabilirsiniz. Diğer sağlayıcılara göre daha iyi ping değerleri alabiliyorsunuz. Oynadığınız oyunun sunucusu İstanbul'da ise 2 ms, Avrupada ise 35-40 ms, Amerika'da ise 140 ms civarında alıyorsunuz. Dalgalanma olmuyor, hız ve ping gayet stabil.

    Genel olarak gayet memnunum. Aklıma geldikçe yazdım, biraz karışık oldu, kusura bakmayınız. Sürçülisan ettiysek, affola. Herkese iyi günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwaswiwasaw007 -- 21 Mayıs 2024; 17:8:59 >




  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.