Şimdi Ara

Atlantikhost ile sizin de web alanınız olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Adresi: www.atlantikhost.com
    Sahibi: Atlantikhost
    Hosting Sağlayan Firma: atlantikhost.com
    Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Atlantikhost
    Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Hosting Sistemi
    Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:

    Atlantikhost hosting 3 yıldan beridir hosting konusunda uzman ekibiyle sizler için çalışıyor. Web hosting, Linux hosting, Bayi hosting, Vps ve Vds server konularında uzun süredir çalışmanın verdiği tecrübelerle oluşturulan farklı ve her bütçeye uygun paketleriyle siz müşterilerine daha hızlı, daha güvenli ve daha kaliteli hizmet sunmak için 7 gün 24 saat çalışıyorlar.

    Atlantikhost Web hosting paketleri öncelikle Linux hosting ve Windows hosting olarak iki ana üstpakete ayrılmakta. Linux ve Windows için özel olarak hazırlanan özel paketleri de sitedeki ilgili bağlantılardan öğrenebilirsiniz.

    Bayi hosting paketleri ile tek panel altında birden çok farklı siteyi barındırabilir ve yüksek alan ve trafik özellikleri için daha düşük ücretler ödeyebilirsiniz. Bayi hosting paketlerini de yine site üzerindeki bağlantılar sayesinde inceleyebilirsiniz.

    Atlantikhost’un siz değerli müşterilerine sunduğu en önemli özellik ise Fortigate özelliğidir ve bu özellik Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Fortigate sayesinde e-postalarınız virüslere karşı yüzde yüz, spam postalara karşı ise yüzde doksan beş korunmaktadır. Bu sayede daha güvenli bir mail servisine sahip olmaktasınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cildirmis -- 23 Aralık 2011; 0:58:56 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.