Şimdi Ara

Atiye | Netflix Türk Yapımı | Beren Saat | 2. SEZON 10 EYLÜL'de (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
9
Favori
8.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beğendim, senaryoda olmamışlıklar var ama hikayesi oldukça iyi. Gizem ünsuru yüksek ve sürükleyiciydi. Hakan Muhafız'dan 10 gömlek üstün bir dizi olmuş.
    Not: Melisa Şenolsun çok güzelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdim,çok iyi olmuş.İlk çöpten sonra çıtay çok yükseltmişiz.Bu kalibrede giderse bu dizi Stranger Things,Dark gibi Netflixin en sevilen ve önerilen bilim kurgu dizilerinden biri olabilir.(ST kadar patlamaz ama ) Final çok iyiydi sadece bazı sorular cevaplanmadı onu da diğer sezonlara bıraktıklarını düşünüyorum (Dark gibi)

    Bölümün başında Erhan'ın babasını görmemiz çok iyi oldu.Onun da ne bulduğunu ve Zühreyle olan sahnesini görmek Atiye ve kapıyla olan bağlantıyı veriyor.Cansu'yu Serdar'ın öldürmesi şaşırttı.
    Merak ettiğim şey ise Serdar'ın kime çalıştığı.Şahmeran vs. mitolojiden bahsedildi yine öyle mistik bir varlık olduğunu düsünüyorum.
    Mağara kapısı ise paralel evren mi yaratıyor zaman yolculuğu mu yapıyor anlayamadım o kısım çok kafa karıştırdı.



    Öncelikle oyuncular çok iyiydi gerçekten.Özellikle Beren Saat ve Metin Akgülder'in performanslarını beğendim.Hakan : Çöp'teki gibi efektsiz yapmamışlar gerçekten uğraşmışlar.Paraya kıyılmış bu dizide.Ama benim en sevdiğim önceki yorumlarda da belirttiğim gibi müzikleri oldu.Introdaki o gerilim sesinden tutun ara sahnelerdeki şarkılara kadar muazzam.

    Dizinin kurgusunu da beğendim fakat Türk dizilerinde çok kullanılan bazı klişeler var.
    Cansu tam herşeyi söyleyecekken sürekli birşey engel olması ve Atiyenin deli hastanesine kapatılması gibi



    Demek ki neymiş? İsteyince yapabiliyormuşuz.Tebrik ediyorum Netflix Türkiye ve Atiye ekibini.Uluslararası bir platformda böyle işler cıkarmak gurur verici.Biraz da onlar altyazılı izlesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Levenbreh

    Bütün beklentiyi Witcher'a yaptım, Atiye'den hiçbir beklentim yoktu ama bana göre Witcher'dan daha güzel olmuş ben çok beğendim. Sadece sevişme sahnelerini gereksiz buldum o kadar, sanki zorla eklemek zorunda kalmışlar gibi hissettim. En çok beğendiğim nokta müzikleri oldu, dram anında giren hafif tınılar vs çok iyi yerleştirilmiş aynı şekilde kamera çekimleri ve atmosferde kaliteli ancak çok cevaplanmamış soru bırakıldı. Yukarıda bir yorum gördüm çok katılıyorum, bu konudaki dizilerin ağa babası Dark ve o dizide olayların hepsi mantıklı bir biçimde cevaplanıyor, aynısını burda da beklerdim ama olsun umarım 2.sezonda hallederler.

    Demek neymiş isteyince oluyormuş.
    Türk dizisi olduğundan falan değil ama ben de Witcher dan daha çok beğendim bu diziyi.Daha akıcı bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok iyi dizi beğendim , 2. sezon tarihi belli mi ?
  • Dizi gayet akıcı hiç sıkmıyor. İkinci sezon yayın tarihi belli mi acaba? Birde Akasya Durağı sonrası Cezmi Baskın karekterine alışamadım bir türlü. Hemen aklıma Osman aga geliyor. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdim.


    Ulan yinemi paralel evren muhabbeti ya, valla illallah ettim bu konudan. Duygularda hiç geçmedi bana, Adamın kız kardeşi ölüyor ne bi tepki var ne bir şey, hele atiyeyi söylemek bile istemiyorum. 2 ağız büzüştürdü o kadar oysaki biz dram işinde seviye atlamış bir ülkeyiz ama gel gelelim bu dizide becerememişler


    Dizide tek sevdiğim karakterler cansu ve üvey babasıydı. Rollerini iyi oynamışlar bence


    Dark
    çakması değilde daha özgün bir şey bekliyordum, benim için hayal kırıklığı oldu. Sonda mağaranın içinde ki sarıldıkları kısımı da bana kanal 7 de mi fox da mı ne yayınlanan cennet, cehennem, günah tarzı konuları işleyen diziye benzettim. Hani şu oyunculuk namına bir şey olmayan ama mesaj verme eğilimli dizi (adı aklıma gelmedi)

    Bekleyelim bakalım 2.sezonu belki döt eder beni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 11 Ocak 2020; 1:29:53 >




  • İş yerindekiler ısrar etti 2 bölüm izledim.

    Bana çok yapay geldi dizi. Konuşmalar, olan olaylar, klişe şeyler falan... İzlerken tam Türk işi dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 11 Ocak 2020; 15:43:2 >
  • 5. Bölümdeyim bırakmamak için kendimi zor tutuyorum.

    Spoiler

    Vincin ucu kırılır operatör yenisini getirmek saatler sürer der tek yol dinamit derler . Dinatimi kurmak ise takriben 12 saatten fazla sürer. bu olayı gördükten sonra senarist ne yiyip icti diye merak ettim doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir solukta heyecanlı, sürükleyici şekilde izlenir bir fantastik serüven. Oldukça beğendim. Arada bir anlık oldu bittiler olsa da gayet güzel. Dizi sektöründe çıta giderek yükseliyor. Neticede kitap uyarlaması olunca kitabını alıp okumak daha anlaşılır hale getirecektir. Dizi içerisinde bazı sorular cevabını bulsa da
    vücudunda yıldız işareti taşıyan bu insanlar kim? Göbeklitepe ile bağlantıları ne? bu sırrı çözemeye çalışan diğer taraf kim?
    gibi sorular hala sırrını korumaya devam ediyor.

    Hatta bir an Serdar'ın meditasyon yaptığı bölümde
    ekranda bir anlık oluşan parazit, sonrasında konuşulan dil, işin içinde uzaylılar mı var? Nazım hoca kapıyı açınca bir uzay gemisi mi görüyor nedir
    şeklinde insanın aklına sorular geliyor. :)

    finalde ise
    yine paralel evren
    konusu bu tür yapımların ortak noktası olmaya başladı artık. Ancak Atiye kısmen bunlardan ayrılıyor. Neticede işin içinde bugün hala sırrını koruyan Göbeklitepe var. Bakalım 2. sezonda Atiye'nin yolculuğu nasıl devam edecek...:)




  • Beren Saat'in oyunculuk fakiri olmasını es geçersek, çok beğendim. Diğer oyuncular oyunculuk anlamında mükemmel iş çıkarmış. Konusu Türkiye standartlarının üzerinde. Şahsiyet'ten sonra beni sürükleyen ikinci Türk dizisi oldu diyebilirim. Güzel iş.
  • Diziyi bugün bitirdim. Ben beğendim. Efsane kaliteli bir iş mi ? hayır, ama en azından efsane olmasa da iyi bir kaliteye sahip olduğunu düşünüyorum. İnanın çok daha yüksek bütçeli çoğu amerikan netflix dizilerinden daha iyi olmuş.

    Dizi genel itibariyle assassin's creed(tarikat benzeri oluşum), dark(zaman kavramı) karışımı bir şey olmuş. Hatta beren dövüşebilse tomb raider esintisi de mevcut olacak.

    Eksiklikleri yok mu ? elbette var; kötü adam dışında oyunculuklar çok iyi olmamış. Final bölümü çok zayıf kalmış(hatta son 2-3 bölüm).

    2. sezonu izleme şevkimi kırmadı en azından dizi bu da bir şey
  • Yeni bitirdim. Beren Saat dışında fena değildi keşke Atiye'yi başka biri canlandırsaydı. Klasik aşk,dram,töre türk dizilerinden farklı bir soluk getirmiş.
  • Arka arkaya 3 bölüm izledim, sürükleyici ve güzel bir dizi olmuş, The Protector'dan çok daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ocak 2020; 22:16:47 >
  • çernobil'den sonra buna başlayınca 5 dakika zor dayanıyorum, neyse ite kaka bitireceğim artık.
  • Muhafız'dan daha iyi orası net. Melisa Şenolsun Beren Saat'ten daha iyi oynamış şahsi fikrimce. Metin Akdülger'e de çılgın roller çok iyi gidiyor. Son bölümlerde kafayı tırlattığı sahneleri görmek güzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonunu bu gece bitirdim. Bana göre olaylar bazı bölümlerde gereksiz şekilde uzatıldı. Son bölümlerde ise çok hızlı şekilde birkaç gizem birden çözüldü. Bir anda bu şekilde ilerlemek yerine birkaç bölüme dağıtılsaydı daha çarpıcı olabilirdi. Yine de izlemesi keyifliydi, akıcı ilerliyordu ama 2. sezon için nasıl bir izletme taktiği ekleyecekler bu konuda bir fikir yürütemiyorum.
  • Fox Spirit kullanıcısına yanıt
    KORKU FAKTÖRÜ BİRAZ FAZLA OLAN BİRDİZİ
    GÖBEKLİ TEPE VE NEMRÜT SAHNELERİ GAYET GÜZEL.Dİ.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Daha çok gerilim gibi gelmişti bana ama tabii kişiden kişiye değişebilir yorumlar. Gereksiz uzun bulduğum kısımları aile içindeki gerilimli sahnelerdi, onun haricinde size katılıyorum.
  • Göbeklitepe yıllardır takip ettiğim bir alan.
    Mehmet günsürün oyunculuğunu beğenirim. Bu dizide Beren Saati de beğendim oyunculuğunu.
    İlgi alanı merakı olmayan diziyi beğenmeyebilir bence.
    Ben 1-2 günde bitirdim 1 sezonu sarıyordu ve bir sonraki bölümü merak ediyordum.
    2.sezonu bekliyorum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezondan haber var mı beyler konuyu biraz uyandırayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.