Şimdi Ara

atikmdag görüntü vermeyi durdurdu hatası!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hata ilk Windows 7 kullanırken başıma geldi. Önce the sims 3 oynarken (içeriğinde atikmdag.sys yazıyordu) mavi ekran hatası verdi,sonra ekran renkleri karıştı-çizikler oluştu,renklerin kalitesi düştü ve birbirine girdi monitördeki hiçbirşey güncellenmemeye başladı (mouseyi simgelere getirince düzeldi) ardından monitör kapandı-açıldı ve şu hata raporunu verdi: "atikmdag görüntü vermeyi durdurdu ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.". Daha önce hiçbir sorun yoktu. Garantisi devam ediyor.

    * Sonra ekran kartı sürücüm windows 7 ile tam uyumlu değil sandım (samsung'un sitesinden en güncelini indirip kurmuştum, cod 6 yı en yüksek ayarda da hata vermeden oynuyordu) ve orjinal vista home premiumuma döndüm(recovery programımla) . Olmadı format atarken bile ekran renklerine aynı şeyler oldu ama monitör kapanmadı.
    * İnternetten araştırdığımda ise ekran kartı driverimi kaldırıp yeniden yüklemem gerektiği yazıyordu. Güvenli modda driver cleaner ile (uac yi kapatıp) komple silip yeniden yükledim yine aynı.
    *Windows sorun raporları ve çözümleri ise sorunun driverimi güncelleştirmem ile çözüleceğini söylüyor. Benim driverim zaten en son sürüm.(vistaya döndüğümde 8.593.0.0 den şuanki sürüm olan 8.620.0.0 e güncelledim çözülmedi sorun)
    *Bilgisayarıma overclock'da yapmıyorum (ki işlemcim de desteklemiyor)
    *bilgisayarımı zorlayacak programlar da açmıyorum (ki bunu sanmıyorum özellikleri gayet iyi kasacak bi program yok, crysis ve gta 4 ü yüksek ayarlarda oynuyordu).
    *Bilgisayarımı ilk gününe aldığımda üzerinde sp1 oluyor, internette bazı düzeltme paketlerini kaldırın diyorlardı kaldırdım aynı bu yüzden alakası yok bios da bile bu ekran çizikleri felan oluyor.
    *COD 6 oynarken (en yüksek ayarda) bu hatayı veriyor şuan.Ama harici monitör taktım hata vermedi hiç bişey olmadı.

    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

    Windows'un Raporu
    Açıklama
    Video donanımınızdaki bir sorun Windows'un düzgün çalışmayı durdurmasına neden oldu.

    Sorun imzası
    Sorun Olay Adı: LiveKernelEvent
    OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055

    Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar
    WD-20100124-1649-01.dmp
    sysdata.xml
    Version.txt

    Sorunla ilgili ek bilgiler
    BCCode: 117
    BCP1: 87449008
    BCP2: 8DC18184
    BCP3: 00000000
    BCP4: 00000000
    OS Version: 6_0_6001
    Service Pack: 1_0
    Product: 768_1


    Samsung R520 notebook, core 2 duo t6400, 4gb ram 800 mhz, ati mobility readon hd 4650 1 gb gddr3, vista home premium sp1 (sp2 de yükledim aynı farketmiyor) 32-bit







  • bendede aynı hata olmuştu. ati direct 10 yeni çıktığında ekran kartı biyosları hatalıydı ve oyundan atıyordu yada ekran birbirine karışıyordu. ekran kartı na bios güncellemesi yaptım ve düzeldi. windows 7 kullanmanı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar aynı hata bende de oldu ve haftlardır düzeltmeye uğraşıyorum ama nafile tam düzeldi derken bi iki gün sonra aynı hatayı alıyorum. Donanmsal bi sorun mu acaba diye düşünüyorum, Ekran kartımı garantiye göndereceğim hiç birşey yok diye geri gönderecekler bir ay kartsız kalacağım ve gelince aynı hatayı verecek.

    Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.