Şimdi Ara

Atiker lpg taktıranlar tecrübeleriniz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2001 model focus 2.0 yeni aldım. Brc, tartarini... gibi markalarla arasında 500ytl gibi büyük bir fark var. Ben nevşehirdeyim burdaki atiker servisi ayrıca tartarini ve kame diye markanında servisliğini yapıyor. Sizce lpg kitlerinde marka önemli mi yoksa takan usta mı önemli? Bide atiker marka lpg taktırınca motor ikaz lambası yandı mı? Teşekkürler...



  • Bir kere ikaz lambasının markayla alakası yoktur. Focusla alakası vardır. Eğer arıza lambam yanmasın diyorsan taktırırken ustana söylersin o da arıza lambasını tamamen iptal eder sen de kurtulursun.
    Marka konusuna gelince atiker malum konyalı yerli bir marka. Şimdiye kadar hiç bir şikayet duymamış olabilirsiniz. Bunun nedeni henüz yeni yeni çoğalmaya başlamasıdır. İlerleyen senelerde bu markadan şikayet eden sayısı hızla artacaktır. Arabam doğan olsa hiç düşünmeden atiker taktırırım. Ne olacak ki en fazla yıllar sonra motoru öldürür. Bende giderim 300-400 milyona rektefiye yaptırırım hallolur. Ama arabam focus olunca biraz düşünürüm.
    Bana soracak olursan Sıralı Sitem Lpg de Türkiyede en iyi markalardan biri olan PRİNS taktır derim. Biraz pahalıdır ama kessinlikle hem sen hemde araban memnun kalırsınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fordfocus

    Bir kere ikaz lambasının markayla alakası yoktur. Focusla alakası vardır. Eğer arıza lambam yanmasın diyorsan taktırırken ustana söylersin o da arıza lambasını tamamen iptal eder sen de kurtulursun.

    Ya diğer konuda da yazdım.. Bu yorumun yanlış.. Niye yansın arıza lambası.. İşlem hatalıysa yanar.. Hatayı giderirsin söner..

    quote:

    Orjinalden alıntı: fordfocus
    Bana soracak olursan Sıralı Sitem Lpg de Türkiyede en iyi markalardan biri olan PRİNS taktır derim. Biraz pahalıdır ama kessinlikle hem sen hemde araban memnun kalırsınız.

    Teleflex yada prins...
    A
  • motor ikaz lambasıda dahil hiç bir sorun yaşamadım detaylı bilgi için konuyu lpg bölümüne açınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_19741835/tm.htm
    quote:

    Orjinalden alıntı: crazymathci

    Arkadaşlar 2001 model focus 2.0 yeni aldım. Brc, tartarini... gibi markalarla arasında 500ytl gibi büyük bir fark var. Ben nevşehirdeyim burdaki atiker servisi ayrıca tartarini ve kame diye markanında servisliğini yapıyor. Sizce lpg kitlerinde marka önemli mi yoksa takan usta mı önemli? Bide atiker marka lpg taktırınca motor ikaz lambası yandı mı? Teşekkürler...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.