Şimdi Ara

ATİKER den şikayeti olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • murat_ecemis yazdı
    ATİKER Araç Lpg İle Çalışmıyor! Ocak 2010 Tarihinde Atiker normal sistem lpg sistemi taktırdım. Bayiden Fatura alamadım ve bayi kapandı. Ocak'tan beri aracımın lpg sorunları bitmiyor. Haziran ayına kadar araçla 4-5 defa yolda kaldım. Benzinle idare ettim. Sonra araç lpg ile hiç çalışmadı.

    Yaptırabileceğim servisi buldum. Lpg kesicisini değişti. O da meçhul? Garanti kapsamında olmasına rağmen 10 TL işçilik aldılar. Ama hala sorun çözülmedi. Aracı benzin ile çalıştırıyorum daha sonra gaza geçiriyorum araç tuhaf çalışıyor ve gaz pedalını bıraktığımda araç stop ediyor. Daha önce 10 yıl tartarini kullandım sorun çıkarmadı ama atikeri 1 sene olmadı 4-5 sefer yolda kaldım. /

    http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/570/f/9589/g/Atiker



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakasaka -- 2 Ağustos 2010; 13:14:41 >







  • benzindeyken de aynı şekilde stop ediyorsa bende de aynı sorun vardı kelebeğin kirlenmesi ile alakalı araç 3000 devirin üstüne çıkmaz rölantide yada boş viteste ayağınız gazdan çektiğiniz anda stop eder, ya gaz kalabek bozulmuş olabilir yada kirlenmiştir, h benzinden yapmıyorsa o zaman durum değişir, aracınızın markası ne ?
  • Sorunu yaşan Seyit bey değil. Seyit bey başka bir firmanın bayii'si. Malesef yakışık olmayan şekilde bu başlığı açmış.
  • atiker Türkiye de en çok satılan lpg kiti markasıdır.yani çekemeyenin çok olması normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.