Şimdi Ara

Ati x1600 ekran kartı ve win7 işletim sisteminde kurulmayan ati catalyst programı yardım çağrısı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Herkes gibi bende oyun meraklısıyım geçenlerde çıkan nfsnin yeni oyunu hot pursuiti kurdum oynamak için exeye tıkladığımda application hatası ile beni oyundan attı, 1 haftadır araştırma yapıyorum forumları geziyorum driverları indirip kuruyorum olmadı :S AA özellğinin kapatılması gerektiği forumlarda belirtilmiş ancak ben catalyst programını kuramadığım için bu özelliği kapatamıyorum, aranızda bu kartı kullanan ve win 7 de böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı, varsa nasıl bir çözüm önerisi getirdiler ?


    Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim ...



  • Evet onu da kurdum aramadığım yer kalmadı driver yükleniyor ama catalyst progamı kurulmuyor ikonu dahi gelmiyor, anlayamadım bir türlü sorun nedir :S
  • http://www.resimupload.com/ds347337204_adsiz.html

    http://www.resimupload.com/ds917636842_adsiz2.html


    Arkadaşlar yukarıya kurulum sonrası gelen infoları yükledim program kuruluyor ama exeleri yok ortada... Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum :S
  • Arkadaşlar detaylı bir şekilde anlatmak istiyorum :


    Toshiba dizüstü bilgisayarım var, varsayılan olarak Windows xp işletim sistemi yüklüydü tabii ki xp'den memnun değildim ve Windows 7 yükledim.

    Şimdi oyunları oynarken tam ekran olmuyor, sağdan ve soldan daraltıyor. Bunun çözümü de ekran kartı kontrol merkezini yükleyip oradan ayar yapmak fakat bir türlü yüklenmedi. 4-5 tane control center setup indirdim hepsi kuruluyor fakat hiçbirinin exesi gelmiyor ne program files a ne de masaüstüne. Ayrıca setup ın yüklediği dizine bakıyorum boş klasörden başka bir şey yok.

    Ekran kartım: ATI Mobiliyt Radeon x1600.

    İşletim sistemi: Windows 7 Ultimate 32 bit.

    Bu sorunu yaşayan ve çözen biri varsa anlatırsa memnun olurum. Yani sorun tam olarak şu: ATI Catalyst Control Center yüklenmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_beylis -- 28 Kasım 2010; 13:29:09 >
  • Bu konuda bana yardım edebilecek yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.