Şimdi Ara

Ati radeon hd4650 görüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımda bir aydır Görüntü sürücüsü çalışmayı durdu diyor ve ekran kapanıp tekrar açılıyor.Böyle bi sorun var forumda yazılanlara baktım, yazılanların bi çoğunu yaptım ama sorun hala devam ediyor. Önerisi olanlar lütfen yardım etsin bu sorunla karşılaşanlar sorun giderme olarak hangi yolları denemişler burda paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: magb

    Arkadaşlar bilgisayarımda bir aydır Görüntü sürücüsü çalışmayı durdu diyor ve ekran kapanıp tekrar açılıyor.Böyle bi sorun var forumda yazılanlara baktım, yazılanların bi çoğunu yaptım ama sorun hala devam ediyor. Önerisi olanlar lütfen yardım etsin bu sorunla karşılaşanlar sorun giderme olarak hangi yolları denemişler burda paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

    şuanki driver'inizi sisteminizden tam olarak kaldırın windows güncellemelerdeki önerilen ekran kartı driver'inin kurun bu sorun %99 düzelecek
  • Frame work un son surumunu de yukleyin
  • Aygıt yöneticisinden ekran kartının sürücüsünü kaldırdım. Orada yazılımıda sil butonu vardı onu işaretlemedim. Sürücüyü kaldırınca ekran 16:4 inç ti şimdi 10 inç düştü. windows update ekran kartı için bi güncellemede gelmedi. FRAME work neden yüklemeliyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.