Şimdi Ara

ati radeon 1gb kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim sorunum biraz farklı. ancak öğrendiğim kadarıyla ekran kartı ile alakalıymıs. umarım yardımcı arkadaslar bulurum.

    arkadaslar bu ara bir zamanlar müdavimi oldugum aoe2 oyununu vobbly üzerinden oynamaya başladım. sadete hızlıca gelecek olursam. bilgisayarım baya eskiydi. 20mbit net olmasına ragmen oyun oynarken kaplumbaga işareti(oynayanlar bilir lag yaptıgımı anlatan bir işaret) çıkıyordu nikimin yanında. bende sistemi güçlendirdim.

    i3 işlemci aldım 8mb ram taktım 1gb ati ekran kartı taktım. şimdi oyuna baglandıgımda oyuna girer girmez beni oyundan atıyor. lobiye dönüyorum. kafayı yicem. sırf bu oyun için pc güçlendirdim. eskiden laglı olarak da olsa oynadıgım oyunu hiç oynayamaz oldum. bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı?



  • sen büyük bir ihtimalle driver yüklemedin son çıkan driverları yüklersen sorun çözülür
  • Adam 8mb ram takmış tabi atar oyundan
  • quote:

    aoe2 oyununu vobbly üzerinden oynamaya başladım. sadete hızlıca gelecek olursam. bilgisayarım baya eskiydi. 20mbit net olmasına ragmen oyun oynarken kaplumbaga işareti(oynayanlar bilir lag yaptıgımı anlatan bir işaret) çıkıyordu nikimin yanında. bende sistemi güçlendirdim.


    simdi bir saniye sen lag yapiyor diye sitemi mi degistirdin?sistem lag yapmaz ki baglanti lag yapar bunun da sebebi yuksek ping degeridir.ulkem altyapisi rezil oldugu icin 1mbit de olsa 20mbit de olsa ping degismez.20mbit var diye canavar gibi oynuyorum sanma yani.sistemi bosuna degistirmissin.

    atma sorunu da ya oyun ati kartlari sevmiyordur ya surucusunu kuramamissindir ya da yazilimsal bir sorundur sistemi degistirdikten sonra format attin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.