Şimdi Ara

Ati mobility radeon HD 5650 kasma lütfen bir bakın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • enim şöyle bir sorunum var.bi kaç gün öncesine kadar test driver unlımıted 2 call of duty word at war gibi oyunları hiç takılmadan oynarken bugn iki oyundada donma oluyor.ne yaptıysam çözüm bulamadım.donmanın sebebi oyunu kaldıramama değilde sanki bilgisayardan kaynaklanan bir şey gibi geliyo bana.mesela masaüstünde bi dosya açarken örneğin bilgisayarıma girerken çift tıklıyorum titreyerek geliyo sayfa.sorun ne olabilir yada çözüm olarak neleri deneyebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Virüs olabilir pcde, yada ekran kartı driverin güncel olmayabilir
  • ekran kartının en bilindik şekilde aygıt yöneticisinden güncellemeyi denedim zaten en gücel sürüm felan diyo başkada nasıl güncellerim bilmiyorm.ve g-data orjinal 2 yıllık virüs programı kullanıyorum nerden girdi bilgisayara bu virüs ve daha pc yi formatlayalı 3 hafta felan oldu..bence başka bi sorun var ama genede bilgisayarı taratıcam birüs programına..
  • bende de aynı sorun var. zotac gtx 295 ekran kartım var ama cod black ops'da low ayarda 800x600 çözünürlükte bile kastığı oluyor. sanki bir şey ekran kartını sınırlıyormuş gibi hissediyorum.
    lütfen bana da yardım edin.
  • Temiz bir format atmanız ve en güncel sürücüleri üreticinin kendi sitesinden indirmeniz en doğru karar olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yOzZy

    ekran kartının en bilindik şekilde aygıt yöneticisinden güncellemeyi denedim zaten en gücel sürüm felan diyo başkada nasıl güncellerim bilmiyorm.ve g-data orjinal 2 yıllık virüs programı kullanıyorum nerden girdi bilgisayara bu virüs ve daha pc yi formatlayalı 3 hafta felan oldu..bence başka bi sorun var ama genede bilgisayarı taratıcam birüs programına..



    İşlemcide darboğaz yapıyor olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erko merko -- 12 Haziran 2011; 21:26:10 >
  • Mebrar ben Hp pavilion dv 6 3032et marka laptop kullanıyorum.sen temiz bi format felan diyosun ama ben daha 3 hafta önce benle aynı marka bilgisayarı kullanan bi abiye attırdım formatı hiç bişeyinin eksik olduğnu düşünmüyorum.ayrıca ben iki oyunuda çok rahat bi şekilde en üst grafik ayarlarında oynuyodum bi anda ne olduysa oldu.erko merko işlemci darboğaz yapıyo olabilir dedin ama biraz konuyuu açsan =) darboğazdan kasıt nedir ? çözüm yolu nedir ? yani artık öyle uyuz oldum ki bi daha format atıcam olmadı.yada bi bilgisayarcıya gstericem yine..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yOzZy

    Mebrar ben Hp pavilion dv 6 3032et marka laptop kullanıyorum.sen temiz bi format felan diyosun ama ben daha 3 hafta önce benle aynı marka bilgisayarı kullanan bi abiye attırdım formatı hiç bişeyinin eksik olduğnu düşünmüyorum.ayrıca ben iki oyunuda çok rahat bi şekilde en üst grafik ayarlarında oynuyodum bi anda ne olduysa oldu.erko merko işlemci darboğaz yapıyo olabilir dedin ama biraz konuyuu açsan =) darboğazdan kasıt nedir ? çözüm yolu nedir ? yani artık öyle uyuz oldum ki bi daha format atıcam olmadı.yada bi bilgisayarcıya gstericem yine..


    işlemcinin markası ve modeli nedir ?
  • İntel core i5 inside işlemciye sahip bi laptop.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.