Şimdi Ara

ATI ekran kartı güncelleme sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş öncelikle selamlar:

    Önceleri MW2 - Black OPS - PES 2012 gibi oyunları en yüksekte oynardım. Ne olduysa bilgisayarım GTA San Andreas'ı bile değil yüksek ayarda orta ayarda bile açamıyor, kasıyor. Ekran Kartım ATI Radeon HD 7470m 1GB 64 bit (diğer adıyla 6490M). Ekran kartını güncelle diyeceksiniz ama ne yaptıysam hep şu uyarıyı alıyorum



     ATI ekran kartı güncelleme sorunu !!



  • Masaüstü sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik sürücüsünde yüksek performanslı grafik işlemcisimi seçili,çünkü oyunları dahili kartla oynuyorsunuz muhtemelen cihazınız hp bios'a dinamic fixed diye bir seçenek koymuşlar onu yüksek grafiğe ayarlamalısınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    Masaüstü sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik sürücüsünde yüksek performanslı grafik işlemcisimi seçili,çünkü oyunları dahili kartla oynuyorsunuz muhtemelen cihazınız hp bios'a dinamic fixed diye bir seçenek koymuşlar onu yüksek grafiğe ayarlamalısınız.


    kardeşim dahili ekran kartı kullanıyorum. ve ATI Catalyst Control Panel den zaten ekran kartı performansını yüksekte kullanıyorum. bios kullanmayı bilmiyorum maalesef. ama sorunum asıl nedeninin virüs kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. 2 gün önce tarattığımda birşey yoktu. lakin bugünkü taramada yaklaşık 30 virüs tespit edildi. hala kapsamlı tara yapıyorum sorun virüsten ise sizi bilgilendireceğim. gelelim şu bios konusuna bana biostan ekran kartı performansını nasıl artıracağımı rsimli anlatabilecek biri var mı veya link verebilecek ?




  • güncel konu yardım edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.