Şimdi Ara

Atcambazı Digitürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8 yıllık digitürk son yıllardada lig tv üyesiydim
    Yıllardır aboneliğimi telefonlalarla yenilerim.
    O yüzdende tam bitiş tarihini bilmediğim için bitiş tarihinden itibaren bana her yıl hemen en pahalı tarifeden aylık üyeliği sokarlar...
    Rakamı faturada görünce ayılır ve telefon ederim ve bana denilen şu "efendim siz aramayınca bizde size 1 aylık abonelik yaptık"
    Bu sene 12.8.2008 tarihinde telefon ederek ne zaman bittiğini ve aboneliğimi uzatmak istediğimi sorduğumda, aboneliğiniz 3.8.2008 de bitti ve biz 1 aylık 47.90 YTL den uzattık aboneliğinizi dediler.
    Peki neden en pahalısı?
    Ve neden aramıyorsunuz?
    Eskiden arayıp çeşitli alternatifler sürüyordular
    Ama politika değişti...
    Üyenin rızasını almadan ve çaktırmadan küüüt en pahalı tarifeyi yerleştiriyorlar...
    Üyeye ne kadar sokabilirsek o kadar kardır..
    Ben arayan kişie neden benim rızam olmadan bana en pahalı tarifeden 1 aylık üyelik fatura ettiniz deyince verilen cevaba bakın...
    "efendim siz 1 aydan şikayet ediyorsunuz ama biz size bir yıllık abone edip 440 YTL. lik faturada kesebilirdik"
    Bu nedir yaa?
    Bu insanları ne sanıyor bu ATHIRSIZLARI........
    Öyle ya, digitürk üyesi sağmal inek olduğu için zaten ses çıkaramaz.
    Sizde tekel olduğunuz için bir başka seçenekte sözkonusu değil.
    Bundandır ki yıllardır eski üye, devamlı müşteri demeden her üyelik yenileyişimizde bir indirim yapmadan o gün müracaat etmiş yeni üye gibi fiyatlandırıyorsunuz.
    Bu ticari anlayış birtek atcambazılarında vardır inanın.
    Ben Veteriner hekim olduğum için iyi tanırım o tipleri.
    Bunlardaki ticari politikada o inanın
    O yüzden aradım ve artık sağmal inekliği bırakıyorum dedim
    Bu camianın üyesi olmak yeterince utanç veriyordu zira
    Okuyan ve yorum yazan digitürk mağduru herkese teşekkürler.....







  • allah agzınıza elınıze derman vermesın efendım ne kadar guzel yazmıssınız az bıle demıssınız ınsallah gelecek ıhalelerı kaybederlerde akılları baslarına gelır turk ınsanını enayı yerıne koymak kımın harcınakı oyle davranıyolar bu zıhnıyettekı fırmaların ısletenlerının sahıplerının batmasını veya ıhalelere alınmamasını veya en guzelı ulkeden atılmasını yuce yarabbımden dılıyorum tum arkadaslarım saglıcakla kalınız
  • Aynen bu ay bana da öyle oldu.. ayın 23'ünde 1 yıllık taahhüdüm bitiyor, DT'den Eylül 3'üne kadar yeni tarifeli olarak faturamı kesmişler. Her ay 34,90 gelmesi gereken bu ay 41 küsür gelmiş. Arayıp kardeşim 23'ünde niye kesmiyorsunuz yayını diye sıvadım, yok bizim muhasebemiz 3'ünden 3üne geyiği yaptılar. İptal kaydı bıraktım. Bugün tekrar aradılar uzatalım, fiyatı indirelim diye, ama kusura bakmasınlar, artık inek sağılmak istemiyor
  • şikayetinizi şuraya bi yazın istersenız.
    ayrica gecmiş olsun bu tip firmalar çok kurnazca işler yapiyor
    ilk başta imzaladiginiz formda elinizi kolunuzu bagliyorlar. nekadar üstü kapalida olsa.
    bi ara bende 3 ay ugrastim kapatmak için

    http://www.sikayetvar.com/
  • spormax tan da kazık attılar bize
  • İlk mesajı atan arkadaşın söylediklerine birkaç şey eklemek istiyorum. O zaten belli konuları çok net ve çok güzel açıklamış..Aşağıdakiler de naçizane benim tecrübe ve görüşlerim..


    Dijitürk üyesi iseniz hiçbir zaman adımlarınızı karşı tarafa bırakmayacaksınız. Edindiğim yegane tecrübe budur. Daha doğrusu rıza göstermek zorunda bırakıldığım faturaların toplam neticesi budur.

    Karşı tarafa size istemediğiniz bir ürünün kullandırılması için şans verdiğiniz an bunu sonuna kadar ve en güzel biçimde kullanmaktan geri durmayacaklarını bilmelisiniz. Gerçekten güzel yapıyorlar bunu. Şu anda öyle bir hal aldıki durum paketler, koltuklar, yeni üyelikler, satın alınan-kiralanan uydu alıcılar derken artık sorulan bir soru için min. 5 dakika hatta beklemek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü size anlatacak olan müşteri hizmetlisinin önce anlamış olması gerekiyor. Siz sorunca araştırıyor, danışıyor, öğreniyor dönüp cevap veriyor.

    Spormax adı altında premier ligi de paraya bağlamış olan dijitürk'e söylenecek çok şey var ama alınacak cevap tek.. "Kaç paran var birader hangi paketi alabiliosun?"
    Ülkede herşeyin üzerini örtebilen futbol tutkusunu, tutkunlarına ulaştırmak kisvesi altında bu kadar sömürmek, tabiri caizdir ki sineğin yağını çıkarmak çabasıdır ve bu kadar aleni ancak gene bu ülkede yapılabilir.

    Sonra ülke futbolunun kol kanat gericisi, destekleyicisi, o olmasa bu ülkede futbolun hali nic'olurcusu kesiliveriyorlar programlarında..
    Bir de forum alanı açmışlar atılan şikayet mesajlarını silebilmek için. Öyle ki silinen mesaj için ne "kaldırılmıştır" ne de "taşınmıştır" ibaresi, izi bırakılmıyor yerinde. Neyseki özgürce konuşup, dinleyebileceğimiz donanimhaber gibi forum alanları mevcut.

    Futbol ile alakalı bir dijitürk yatırımı yapmayı planlıyorsanız vereceğiniz her liranın karşılığını layıkı ile alıp alamayacağınızın yanıtını müşteri hizmetlerinden dinlediklerinize bırakmayın sakın, sizler sorup cevapların doğruluğunu gene kendiniz araştırıp bulun. Sonra "haa evet ya size öyle demiştik diimiii" diyecek birisini bulacağınızı filan düşünüyorsanız bir çocuk kadar safsınız demektir.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavalier -- 17 Ağustos 2008; 17:02:36 >




  • Selamlar öncelikle geçmiş olsun. Ben dediğiniz olaylar sayesinde 2 sene önce digiturk u bırakan birisiyim. Digiturk hizmet veriyor bence bu konuda bir sorun yok fakat bahsettiğiniz olay sonrasi benim başıma aynı olaylar geldii.

    Bir kere insan uzun süreli müşterisini elinde tutmak adına daha uygun ücretlendirmede tutar.. Turkcell ne ise bu konuda digiturk te odur.

    Ben açık söyleyeyim dayanamadım ve aklınızın almayacağı kadar küfür ettim
    İptal et üyeliği dedim hayır artık başladı 1 yıldan önce çıkamazsınız dedi.
    Benmi üyelik yeniledim dedim
    Farketmez dedi..
    İşte kıyamet orda koptu. Zaten ben bıkmışım elektrik kurumundan doğalgazdan bilmemneden( b.düzünde 9 kere elektrik gitti 12 saat içinde ayrıca 2.5milyar fatura geldi eve)
    neyse elektiriği dememin nedeni bu tip olayları çok yaşadığımdan kibarda olamıyorum. Bu ülkede aylık taksidi olan ne hizmet alırsan al kesin bir şerefsizlik vardır.
    Telefonda mafya gibi konuşunca sözleşmeyi sildi.. yani olabiliyormuş çok iticiler ayrıca.

    Şuan digiturk almıyorum geçende bir esti ama o kadar hayatta almam. Özellikle cebinizdeki parayı bilemem ama yoksulsam receiver+çanak zengin yada zengine yakınsamda HD yayın veren receiver+ en iyi çanakları alırım. Yani her koşulda evime bu artistlerin malı giremeyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 17 Ağustos 2008; 19:45:44 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.