Şimdi Ara

Atatürk Havalimanı'na yapılan saldırı sosyal medyayı vurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • birtek sosyal ağlar değil, tüm internet gitti dün internete hiç bir şekilde yada herhangi sayfaya dahi giremedim. akp. mantığı işde kendi yaptıklarını saklamak için elinden geleni yapıyorlar ama millet aptal değil artık. herşeyin farkında 7 haziran seçimlerin nasıl kaos işe yaradığsa başkanlık sistemine geçiş içinde öyle kaosun işe yaramasını istiyor hatta guat avninin dediğine göre ülkeyi iç savaşa bile sokacak gerikirse daha 1 hafta olmadı söylüyeli yavaş yavaş iblis şeytanı planlarını devreye sokacak ve milleti birbirine kırdıracak ama akp.liler şunu unutmasınlar kendisini kurtarmak için sizi bile hiç acımada anında satar..? aynı gün amerika vatandaşlarını uyardı. bizim istibaratımız uyuyormuydu hatta avrupada öyle ülkeyi kan gölüne çevirecekler. başımızdaki adam tam bir ruh hastası... kimsenin can güvenliği yok artık.

  • İOS kullananlar Opera VPN indirsin, çok hızlı, basit ve güvenilir şekilde VPN kullanabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: frostburn

    bkz. bu başlık altında işid'e daeş diyen, suçlu olarak kemalist ve chp'lileri iddia eden işid sempatizanı makat kıllarını görebilirsiniz

    izm olarak nitelemenin bile teknik olarak tartışılması gerekir ama onlarda kapasite şu;
    '' laikçi yi tersten okuyun, bu damı tesadüf'' kıvamında, daha diğer konulara gelinceye kadar...
    Hepsinde ilkokul beyni olmasaydı gidip tayyeeap'a oy vermezlerdi.
    TİK 'in (Türkiye İstatistik Kurumu) seçim istatistiklerine bakın sitesinden, 15 milyon ilkokul mezunu, 5 milyon lise dengi vs... 1500 doktora mezunu... orantısız güç....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 30 Haziran 2016; 11:57:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soul741

    Ben niye sosyal medyaya erişemiyorum? Neymiş efendim, yalan haber dönüyormuş, görüntüler paylaşılıyormuş. Yalan haberi ben ayırt ederim. Birilerinin benim yerime yalan haberleri okumayayım niye sosyal medyayı engellemesine gerek yok.

    Görüntüler paylaşılmasın diye yasaklanmasını da kabul etmiyorum. Çünkü paylaşılsın, görülsün durumun vehameti. İnsanların nasıl öldüğünü, nasıl öldürülmesine engel olunamadığı. Anlaşılsın durduk yerde nasıl ölünüldüğünün. Korksun insanlar o görüntülere bakıp. Çünkü korkmalılar. Terör örgütlerinin saldırıları altında, aciz ve kendi vatandaşını dahi koruyamayacak duruma bir devlet, bir ülke nasıl getirilir görülsün.

    Tek nedeni var bunların. Görmeyin, okumayın ve böylece eleştirmeyin. Eleştiri baş düşmanları. Biz sustukça yine biz öleceğiz. Biz öldükçe onlar susturacaklar.

    nesi aciz?koskoca başbakan demiş güvenlik açığı yok diye.yalan olsa o kişinin omurgasız,şerefsiz,vatan haini olması lazım.bu hükümetle bu ülkede yakalanmamış istikrar yaklamışız.her ay düzenli bir patlama oluyor sadece1 tane yani.heryerde oluyor çok normal bir durum (!)




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.