Şimdi Ara

Ata Arms CY Tactical - Hatsan MPA TS Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba Ata Arms CY Tactical yada Hatsan MPA TS modelini almayı düşünüyorum. Amacım bu tipte sarjoru en az 7+1 taktik bir tüfek almak şarjörlü modelleri düşünmüyorum. Görünüm olarak benelli m4 muadili bir tüfek istiyorum. Aldıktan sonra fener lazer ve tripod gibi aksesuarlar da alacağım silahın buna uyumlu olmasi gerekiyor. Aldıktan sonra hedefe yılda 1 2 kutu tek kurşun yada sevrotin atarim muhtemelen. Avlanmak vs amacım yok. Tüfekten beklentim tutukluluk vs yapmaması. Arıza çıkarmaması hedef isabet oranının yüksek olması. Uzun süre bekledikten sonra acil durumlarda ihtiyaç olmasi halinde çabucak çalışabilmesi. Hatsan Ata arms a göre oldukça ucuz. Acaba isterlerimi karşılayacak bir tüfek midir yoksa Ata armsa verdiğim fiyat farkina deger mi? Aktif kullanmayacağım için cok fiyat vermek istemiyorum ama beni yolda bırakacak bir tüfek sahibi olmakta istemiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam merhabalar bennelli m4 klonu ermox xa-4 var onun haricinde 2 firma daha klonlamış isim ve modellerini hatırlayamadım. taktik görünümlü olarak armsan rs a2 ye de bakabilirsiniz. Ben rs A1 modelini kullanıyorum çok memnunum. Ata cy de çok başarılı bir tüfek YouTube da incelemede bakıp karar verebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki silahta gazlı model. Taktik ve savunma silahta genellikle Pompalı veya Kinetik sistem tercih edilir. Bunların en büyük nedeni ise gazlı silahlar aşırı bakım gerektirir. Diğer Pompalı ve Kinetik silahlar ise bakım gerektirmez.

    Savunma için Hatsan Pompalı kullanıyorum.
  • yabandakinsan kullanıcısına yanıt
    Hatsan MPA TS kullanıyorum eşim de kullanabilsin diye otomatik aldım ve tutukluk yapma ihtimalini ölçmek için ilk 35 -40 tane ard arda olacak şekilde 80 atım yaptım.80'i bitirirken hiçbir sorun yaşamadım, hiç tutukluk yapmadı. ancak 32 gr dan aşağı mühimmat kullanmamanızı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.