Şimdi Ara

At Çocuk Fenomeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google’ın StreetView (sokak görüntüleme) programı sayesinde çekilen bir fotoğraf, İskoçya başta olmak üzere Avrupa’da bir şehir efsanesinin doğmasına neden oldu.

    Program aracılığıyla İskoçya'nın Aberdeen şehrindeki Hardgate bölgesinde kaydedilen görüntü kısa sürede bir internet efsanesi haline geldi.

    Görüntüde bir duvarın yanında duran siyah pantolon ve mor gömlekli adam kahverengi bir at kafası giyiyor.

    Haberin BBC'de yayımlanmasının ardından, İskoçya başta birçok Avrupa ülkesinden onlarca okuyucu İngiliz yayıncı kuruluşa e-mail göndererek, “at çocuk" ismiyle ünlenen kişiyi tanıdıklarını öne sürdü.

    Bazıları, esrarengiz at kafalı adama ait olduğunu öne sürdükleri resimler yollarken, diğerleri de "at çocuğun" ta kendisi olduğunu iddia etti.

    İDDİALAR MUHTELİF

    Almanya’dan e-mail gönderen Stefan Kleen, at çocukla geçtiğimiz hafta sonu Almanya’da düzenlenen bir festivalde tanıştıklarını söyledi.

    Kleen, "at çocuğun" sadece İngilizce konuştuğunu, bu yüzden onunla çok iyi iletişim kuramadıklarını belirtti. Anders Hauge adlı bir başka kişi ise, gönderdiği e-mailde "at çocuk"la Norveç’in Hausegund kasabasında alış veriş yaptıklarını, John Hammond ise İspanya’nın Marbella kentindeki bir barda bira içtiklerini anlattı.
     At Çocuk Fenomeni







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.