Şimdi Ara

Asus Zenfone 8 serisi 3 farklı model ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Zenfone 8 serisi 3 farklı model ile gelecek



    Akıllı telefon pazarında sessiz ama istikrarlı bir şekilde ilerleyen Asus yakın dönemde yeni amiral gemisi serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni amiral gemilerine oldukça güvenen Asus içki isimleri ile kodlamış.



    Asus Zenfone 8 neler sunacak?



    Asus Zenfone 8 serisi bu kez pek çok ortak özelliklere sahip olacak. Full HD+ çözünürlük, 120Hz tazeleme hızı, Snapdragon 888 yonga seti, 64MP Sony IMX686 ana sensör bunlar arasında. Boyutlar, bellek, batarya ve ek kameralar farklılaşıyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy A72 yeni amiral gemisi katili olabilir



    Asus Zenfone 8 ve Pro modelinde 6.69 inçlik AMOLED ekran, 12MP Sony IMX363 sensör, 24MP OmniVision OV24B1Q ve 8MP OmniVision OV08A telefoto sensör ortak. Pro için daha yüksek bir konfigürasyon bekleniyor.



    Zenfone 8 Mini ise 5.9 inçlik bir ekranla geliyor. Sony IMX663 sensör ilk kez bu modelde lanse edilecek ancak henüz kamera paketi tam olarak bilinmiyor. iPhone 12 mini çok da ilgi görmediği için Asus bu boşluğu değerlendirmek isteyecek. Henüz Asus Zenfone 8 için bir çıkış tarihi belli değil.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_8_to_come_in_three_variants_mini_will_sport_59inch_oled_panel-news-48267.php







  • öldü artık asus. zenfone 5 teki ivmeyi kaybedince tekrar yakalayamadı.

  • Ah be Asus keşke Türkiye pazarından çekilmeyip, F/P telefonları ülkeye soksaydınız bu pazarı Çinliler'den çok rahat kapardınız. 5 yıl önce çıkarılan Zenfone 3 hala şu anki f/p modellerle kapışıyor

  • artik Tr ye mobil cihaz göndermiyor Asus, yüksek vergi ağı, talep düşüklüğü, kullanıcı profilinin garipliği ,Asus u kaçırdı.

    3,4 yaşında Zen 4 var, hâlâ kararlı çalışıyor, pil kalitesi hala yüksek, bileşen ve yazılım kalitesini hissediyorsun.

    Asus Tr nin de iyi çalışmadığı gerçek.

  • Niye FHD+??????

  • Bu ateş bidaha canlanmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar Çinli fp urunu varken piyasada tutunmasi zor, simdi Çinliler fabrika tesvikleriyle trde uretime de basladi daha yanimizdan bile gecmez, bu piyasada şunu anladım tr ye cihazi sevdirmek icin once imei repair olan cihaz uretip tr piyasasini yoklayacaksin, sonra millet vergiden arınmış cihazlari satin alip kullandıkça ooo iyiymis hemde vergi vs olmadigi icin sudan ucuz diyip alacak ve taninacaksin sonrada buraya fabrika acacak konuma geleceksin, ornek xiaomi sanirim tr piyasasindaki tüm telefoncular xiaomi den ekmek yiyor...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu taa 2020 de çıkan haber daha gelemedi mi bu cihaz 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrHamilton kullanıcısına yanıt
    ZF 3 mü? Arkadaşımda da o telefondan vardı. Yavaşlıktan sürünüyordu Telefon.
  • Zenfone 5 kullanıyorum 6.2'' boyutuyla şuan benim için çok kıymetli, telefonlar 6.5'' seviyelerinde geziyor tablet gibi nerdeyse.

  • Asus'u mobil olarak Zenfone 2 olarak deneyimlemiştim.Intel işlemci kullandığı sürümü.Telefon durduk yere arızalanınca servis de ücretli onarım talep ettiğinden beri Asus kullanmam.

  • WaylandIZMIR kullanıcısına yanıt
    Kardesimin vardi, agir cekim de calisiyordu resmen bizde mi sikinti var anlamadim ki
  • xxxx1 kullanıcısına yanıt
    "Asus Tr nin de iyi çalışmadığı gerçek" Aslında bu yazdığınız en büyük nedeni. Ürün iyi olsada hangi marka olursa olsun servisi Türkiyede kötü ise alınmaz. Bu araba alırkende aynı beyaz eşyadan elektroniğe kadar. Şahsen önceliğim servis oluyor.

  • Hala Asus Zenfone 5 (2014) kullanan birisi olarak keşke ülkemize de gelse.

  • Tavsiye...

    Arkadaşlar bu zamana kadar arızalanan (anakart hariç) tüm telefonlarımın ve yakın çevremin arızasını kendim giderdim..(ekran dokunmatik,LCD ya da komple,buzzer,ön arka kamera,sensörler,şarj soketi arızası v.s) Önemli not;piyasada çin malı hariç bir çok cihazın orijinal yedek parçası sadece yetkili servislerde bulunur..Xiaomi,poco,meizu,oppo,Lenovo,one plus,vivo,zte gibi fiyat performans cihazlarının ise hem tr de hemde yurtdışı (aliexpress v.b) sitelerde çok uygun fiyata orijinal bir bir çok parçasını bulabilir ve elinizden geliyorsa kendiniz gelmiyorsa cüzzi bir miktar karşılığında bir tlf tamircisine verebilirsiniz..İnanın Diğer tüm markalarda gerçek servis orjinali yedek parçalardan verim alamazsınız..Kısacası uzun vadede size sorun yaratacak cihazlardan uzak durun..Çevremde 1800 TL ye ekran değiştiren,basit bir buzzer hatası için gümrük vergisi de dahil 70 TL yerine 370 TL ödeyenleri görünce tekrar yazma gereği duydum..arka kamera camı çatladı diye 410 TL ödemek de neyin nesi..Snapdragon olsun HiSilicon-mediatek olsun sonuçta bu işlemcilerin üst seviye modellerini kullanan piyasada parçası daha ucuz fiyat performans cihazları varken neden daha pahalı olan tercih ediliyor anlamıyorum..Tabiki tercih meselesi ama akıllı seçim denilen bir şey var..Telefonun başına bişey gelince kara kara yetkili servisin çıkaracağı maliyeti merakla beklemek bana göre değil..Bu mesaj ben de senin gibi düşünüyorum diyenlere gelsin o zaman..saygı ve sevgilerle..





  • Asus 5z kullandim harika bir telefon....ekranda hayalet olmasi nedeniyle sattim..gercekten cok iyi bir telefon...suanki telefonlarin bir cogunu alt eder

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.