Şimdi Ara

Asus Zenfone 5z mi Samsung Note 8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Note 9, S9 Plus, Huawei P20 Pro arasında gidip gelirken dün bir karşılaştırma videosunda üst düzey telefonlarla birlikte Asus zenfone 5z yi de gördüm. Merak edip araştırdıktan sonra özelliklerinin çok iyi olduğunu ihtiyacı çok rahat karşılayacağını gördüm. Gönlümde yatan Note 9 du aslında ama fiyat açısından düşününce Asus mantıklı geldi... Note 8 ise o fiyat aralığında olduğu için düşündüm ama ekran yanması konusunda riskli ve şarj da çok yetersiz kalıyor sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben olsam Asus Zenfone 5z alırım son derece güncel ve fiyatı da rakiplerine göre daha uygun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 25 Aralık 2018; 1:9:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Bütçede sıkıntı yok aslında ama bir telefona 5-6 bin vermek istemiyorum.. Geçen hafta alışveriş merkezinde bir Samsung bayiinde note 9 u 5400 TL ye 12 taksitle alıyordum kasaya gidince kredi işlemi için 5700 e verşyor dediler bıraktım :) aklım kaldı ama nasip değilmiş o gün almak. @zamankaybı95

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu note 8'deki amoled yanması nedir? ondan çok bahsedilmiş
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla ekranın yüksek parlaklık ile uzun süre kullanılması sonucu ekranda sanki altta soluk bir ekran daha kalmış gibi, bazen bir simgenin bazen saatin bazen klavyenin soluk olarak sürekli olarak girdiğiniz her menüde sitede vs ekranda kalması. Ama işlevi yok o an yanıp o görüntü kalıyor ekranında. Basınca işlemiyor yani izi kalıyor. Geçmiyor bildiğim kadarıyla ekranı değiştirmeden.. İşin ilginci yeni telefon alanların da başına gelmesi ve kendilerinin hiç parlak kullanmadım şeklinde ifadeleri olması.. Bu sadece Samsung ile alakalı değil her markada olabilir amoled ekranlarda.. Ama araştırdığım kadarıyla note 8 de başına gelen çok olmuş. Şans..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.