Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
59
Favori
229.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus ta basladi piyasayi coplerle doldurmaya. Zengone 5 tede birden fazla model cikardi ram ine gore istedigi basariyi yakalayamadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 inçlik ZE500KL modelini almayı düşünenlere güzel bir haberim var.

    An itibariyle ZE500KL modelinin fiyatı 899TL'den 799TL'ye düşmüştür.

    http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/zenfone-2/zenfone-2-laser-ze500kl

     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]



    Ayrıca şu an Asus'un eShop sitesinde geçerli olan ZenPower kampanyasından faydalanırsanız Zenfone 2 Laser ZE500KL + ZenPower toplamda 799TL'ye gelmekte.

    http://forum.donanimhaber.com/m_110510500/f_//tm.htm

     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Fiyat guzel olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

    quote:

    Orijinalden alıntı: unpop

    malesef asus zenfone laser cihazın ön ve arka kameraları fotoda istenileni veremiyor, videoda ise ani ışık değişimlerinde kararma yapıyor. Yapılan testlerde samsung galaxy j5 ile moto g 3.nesilin foto kalitelerinin çok daha iyi olduğu belirtiliyor.

    teşekkürler hocam cevap için.
    sanırsam iyi bir ön kamera için en az 1500 tl gerekiyor?

    zenfone selfie ? :D
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    Ben Vatan'dan aldım, benimkinin arka kapağı fırçalanmış altın renginden.
  • Merhaba Arkadaşlar Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL almayı düşünüyorum. Telefon hakkında bazı sorularım olacaktı. Yardımcı olursanız memnun olurum.

    1.Telefonun ahize sesi nasıl kalabalık bir ortamda rahatça karşıdakinin sesi anlaşılıyor mu? ve Zil sesi seviyesi genel olarak nasıl?
    2.Uygulamaları harici hafıza kartına taşıyabiliyor muyuz?
    3. Telefonun Video ses kayıtı nasıl?
    4. 3g ve Wifi çekim kalitesi nasıl? Diğer zenfone 2 deki gibi bağlantıda kopmalar yaşanıyor mu?
    5.Telefonda bildirim ışığı ve radyo mevcut mu?
    6.Şebeke üzerinde 3G görüntülü görüşme yapılabiliyor mu? Facebook messenger ve diğer uygulamalar ile görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?
    7.Şarj oranı %15 olunca "Sistem Arayüzü Durdu" hatası verip diğer Asus zenfone 2deki gibi telefon kendini kapatıyor mu?
    NOT: Bu bağlantıdaki:http://forum.donanimhaber.com/m_110577536/tm.htm konuyu açan arkadaş şarj %15 seviyesine gelince "Sistem Arayüzü Durdu" hatası alıyormuş. Sizlerde böyle bir hata aldınız mı?
    8.OTG Desteği var mı?
    9.Önceki Zenfone 2 serisinde bazı harici hafıza kartlarını takınca görmüyormuş. Zenfone 2 Laserde bu sorun var mı?
    10.Telefonun başka bir kronik bir sorunu var mı?




  • @effect68, denediğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.

    Ahize sesi, ortam kalabalık da olsa bana yeterli geliyordu.

    Aşağıdaki videolardan video kayıt örneklerine ve gece çekimi olandan da ses kayıt örneğine bakabilirsiniz.





    3G ve Wi-Fi çekim kalitesi ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Kopma bir gibi durumla karşılaşmadım.

    Radyo özelliği mevcut.

     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]  Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

    Bildirim ışığı mevcut.

    Pil seviyesi %15'in altına düştüğüne yaşanan sorun bu cihaz da dahil olmak üzere yeni sistem güncellemesi ile ZenFone 2'lerde düzeltildi. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi kalan pil %5 ve cihaz halen açık.

     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]




  • hepsiburada da 799 tl olmus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarppy


    quote:

    Orijinalden alıntı: freeheart44

    Ben media markt te inceledim cok gusel gorunuyor
    Tek soru isareti 410 islemci

    Herkesin telefonu kullanma şekli ve amacı farklıdır ancak bugün itibariyle ZenFone 2 Laser'ı kullanmaya başlayalı tam 1 hafta oldu ve bu süreç içerisinde cihaz beni bir kez bile yarı yolda bırakmadı. Kasılma, takılma gibi olaylar tamamen aşılmış durumda zaten. Genel olarak baktığımızda kullandığım uygulamalar çoğumuzun kullandığı sosyal medya ve bankacılık uygulamaları. Ekstra olarak da Başarsoft iGO Primo navigasyon yazılımı kullanıyorum. Oyun konusunda ise bilgisayar ve oyun konsolları varken telefonda oyun oynamak bana pek mantıklı gelmediği için telefonda oyun oynadığım pek söylenemez. Deneme amaçlı olarak Real Racing 3 kurdum ve onda da herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak dikiz aynalarının çalışmadığını not düşeyim, zaten bu oyunu deneme amacım da aynaların çalışıp çalışmadığına bakmaktı. Cihazın benchmark sonuçlarına da konunun ilk mesajından ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan bir şey olursa eğer sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    Asus zenfone max ile ilgili bilginiz var mı? beklemeli mi yoksa bu cihazı mı almalı ? açıkçası benim için şarj süresi, fotoğraf kalitesi önemli...




  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı bilgilendirme için teşekkür ederim. Süpersiniz hocam Bugün vatan bilgisayarda 5.5" inçlik olan versiyonunu inceleme fırsatı buldum.
    Öncelikle bu telefon günlük hayatta internet ve uygulamalarla çalışmak için ideal bir telefon. Fotoğraf çekme fırsatımda oldu. Fotoğraf kalitesi bana göre öyle ahım şahım bir kalitede değil normal hayatta yakınlarınızla çekinmek için ideal.Fotoğraf kalitesine önem veren arkadaşlar farklı markaları inceleyebilirler. Tabi bu benim kendi görüşüm teknoloji mağazalarında inceleyip karar vermeleri daha doğru olur. Telefonun zil sesi mağaza içerisindeyken gayet yeterliydi. Telefonda yüklü olan demo videoyu izleme fırsatım oldu. 720p ekranla görüntü kalitesi benim için yeterliydi. Her açıdan rahatça izlenebiliyordu. Menüde hiç kasılma felan yaşamadım gayet akıcıydı, Dokunmatik hassasiyeti çok iyiydi. Kasa kalitesi önceki zenfone serilerine göre daha kibar geldi açıkçası ele daha rahat oturuyordu. Tasarım olarak LG ye benzettim. Güç tuşu ve arka taraftaki ses tuşları çok rahat kullanışlıydı. 5.5" inçlik modeli incelemem için Vatan bilgisayarda çalışan arkadaş sağolsun benim için yeni kutusundan telefonu çıkardı. Telefonun jelatini çıkartmamı söyledidiği için 5 inçlik modelde kullanılan TFT ekranla 5.5"inçlik modelde kullanılan IPS ekran arasındaki farklılıklarını tam olarak anlayamadım. Sonuç olarak yukarıda dediğim gibi günlük internet ve uygulamalar için çok ideal bir telefon. Oyun ve Fotoğraf için kullanacak arkadaşlar zenfone serilerinin üst modellerine yada başka markalara yönelebilirler. 5.5"lik modelin fiyatı 1000 lira. Bence yüksek bir rakam 800-900 lira civarına düşerse bana göre hak ettiği fiyatı bulmuş olur. Bende zaten fiyatı düşerse almayı düşünüyorum.
    @sarppy
    Hocam birde telefonda uygulamaları hafıza kartına taşınabiliyor mu?
    3. parti messenger vb. uygulamalarla görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?




  • bende zenfone max telefonunu merak ediyorum
  • Merhaba Arkadaşlar Asus Zenfone 2 Laser 5" ZE500KL almayı düşünüyorum. Merak ettiğim telefon ile gelen sabit uygulamaları silebiliyor muyuz.yani devre dışı bırakma değil ..Kullanmadıklarım silmek istiyorum. Bir de uygulama ve ram yönetimi ile ilgili bir kaç ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Fiyat gerçekten çok cazip oldu ..general mobile 4g almayı düşünüyordum ama arkadaşların yaşadıkları sorunları görünce cesaret edemedim.
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun kamerası zenfone 2( 4gb ramli olan) ile aynı hatta laser odaklama olduğu için daha da iyi diyebiliriz. Yani buda lg g3 kamerası ile vs kapışır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarulfaruk97 -- 9 Ekim 2015; 16:55:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu telefonun arka kapagi nasil aciliyor 1 saatir ugrasiyorum acamadim.tirnagimi yandaki yere bastirip cekiyorum ama acilmiyor.yardim ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaftolga

    Arkadaslar bu telefonun arka kapagi nasil aciliyor 1 saatir ugrasiyorum acamadim.tirnagimi yandaki yere bastirip cekiyorum ama acilmiyor.yardim ederseniz sevinirim.

    https://youtu.be/qd2rT532-0A?t=3m59s

    benim açtığım gibi deneyin hocam kolayca açılıyor :) ilk başta tırnağınızla yukarı 90 derece kaldırmaya çalışın..tık sesini duyunca da videodaki gibi açın...
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bende mikro usb giriş yerinden açtım :))
  • Vatan'da telefon 800'e düşmüş. Ben 900 vermiştim, ve daha bir haftası dolmadı telefonu alalı. Sizce Vatan bana bu 100 lirayı verir mi? Veya sizce Asus bununla ilgili bir şey yapmalı mıdır? Sonuç olarak telefonun daha haftası dolmadı, üstelik piyasaya yeni çıkmış bir telefon...
  • Arkadaşlar açtığımız bir uygulamayı nasıl kapatıyoruz? Ben uygulamadan çıkınca şu sağ alttaki pencere tuşuna 1 kere basıp kapatıyorum uygulamayı. Acaba böyle yapınca uygulama kapanıyor mu, yoksa başka şeyler de mi yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harıl harıl telefon arıyorum.
    z3 compact almak istiyorum ama kapakları yalama olacak diye vazgeçtim z5 compacta yöneldim. onunda parası acıtacağından vazgeçiyorum.

    bu arada telefon 780tl civarlarına kadar düşmüş durumda. ama 5inçlik bir telefon olmasına rağmen boyu 144mm civarında. g3 ile aynı boyutta. az daha para koyup g3mü tercih etmeliyim.

    büyük telefon kullanmak istemeyen biriyim ama piyasada seçenek yok maalesef
  • hamidowic kullanıcısına yanıt
    Az daha koyayım demişsiniz de hocam, G3 bu telefonun 2 misli fiyatında...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.