Şimdi Ara

Asus Zenbook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tıp fakültesinde okuyan oğlum için Asus Zenbook almayı düşünüyorum. Birincisi tavsiye eder misiniz? İkincisi Zenbook'un en iyi serisi hangisidir?




  • Merhabalar;



    Bu linkte fiyatları belirtilmiş olan ürünler halihazırda Türkiye piyasasında satılmış ve satılmakta olan; bazı modeller ise freedos olarak online kanaldan satılmakta olan modeller.


    Zenbook'ta en iyi seri diye bir ibare belirtmek doğru olmaz çünkü her kullanım senaryosuna göre ürün grupları mevcut.


    İçerik üreticiler ekran kartlı olan Pro modellerini tercih ederken, mobil iş bitirici olarak tanımlanan meslek gruplarına göre de EVO platformunda olan S serilerini tercih edilebiliyor. Yada içerik tüketiciler için OLED ekranlı, ekran kartı olmayan modeller mevcut.


    Tıp fakültesinde okuyan; bol miktarda not tutacak ve PDF okuma senaryosu olası bir öğrenci için uzun pil ömürlü, dokunmatik olmayan, dış ortamda da kullanma senaryosunda yansımayı en aza indirgeyecek IPS ekranlı UX3402 gibi F/P ürünleri tercih edilebilir.


    Asus'un amiral gemisi modellerinden olduğu için malzeme kalitesi yüksektir, yeni serilerinde menteşeleri oldukça sağlamdır ve gün boyu yanında taşıyacak kişiler için askeri sınıf dayanıklılık gibi özelliklere sahip. Kullanıcı hatası yaşanmadığı sürece kolay kolay üzmez, uzun süre kendisini kullandırır diye düşünüyorum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.