Şimdi Ara

Asus yeni aldığım notebook Disk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • asus X542UR-GQ434 notebook aldım orijinal windows 10 kurdum fakat kurar kurmaz disk %100 oluyor aşırı ağır bir şekilde güncelleme yapıyor ve açılıyor.Sizce donanımda bir sorun mu var bilgisayarı geri yollayıp değişim talep edeyim mi yardımınıza ihtiyacım var.



  • Dizüstü bilgisayarınızın diski HDD : 2.5" HDD(7MM) SATA 1TB/5400rpm olarak görünüyor. Muhtemelen 5400 rpm olan diskler bu şekilde çalışıyor.
  • Merhaba kendi edindiğim tecrübeye dayanarak yazıyorum bu dediklerimi, iş yerinde 2 adet yeni laptop var modelleri ne tam olarak bilmiyorum
    HP ve Asus marka işlemciler 7. nesil i5 ram 12 gb ve 16 gb her iki marka arasında sizde ki gibi disk problemi vardı. %100 kullanım oluyor ne yaptıysam bir türlü sorunu çözemedim en son yeniden windows kurmak kaldı bende lisanstan dolayı yeni windows kurmak istemedim.
    her iki bilgisayarı da HDD'den SSD'ye geçiş yaptırdım sorun doğal olarak çözülmüş oldu.
    Bazı kaynaklar win10 için artık hdd yermiyor gibi bilgiler paylaşmış ama ne kadar doğru bilemiyorum.
  • windows içerisinde düzelttim bir miktar fakat oyun oynarken %100 e zaman zaman çıkıp kasma yapıyor.Win7 ye geçsem bu sorunlar ortadan kalkar mı?
  • windows kaynakli.. win 10 tam bir rezalet. win10 ltsb kurmayi deneyin olmadi eski surum win10 update / disabled. mekanik disk e win kurmayali epey oldu. Ssd kursan sorun kalmaz ama.. farkli win deneyerekte cozum bulunabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.