Şimdi Ara

asus x556uf kapandı açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hocam gece prizde koydum açık halde m2 de pazardaydı film izledim yattım sabah kapanmış halde buldum batarya kasaya gömülü şarj ışığı fan hiç bi hareket yok şarj aletini multimetre ile ölçtüm 19 voltnormal değerde şarj alıp almadığınıda ölçemiyorum pil kasaya gömülü garantivar ne yapmalıyım sorun nedir garanti karşılarmı?



  • Garanti varsa şarj adaptorü ile birlikte servise yolla kasayı açayım pile bir bakayım filan deme garanti kapsamından çıkar. Bazı servisler vidalardaki tornavida izlerini dikkatle inceliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 19 Haziran 2017; 1:17:31 >
  • sorun en olabilir karşılarmı dersiniz
  • izzetyenilmez İ kullanıcısına yanıt
    Karşılar. Şarj adaptörü ısınınca pcye anlık fazla akım yollamış olabilir. Prize bağlıyken pc direk şebekeden alır gücü. Bu da anakartın kısa devre yapmasına neden olur. Orjinal olmayan adaptör kullanımlarında yangın ve patlama riski bile var. Pcde usb slotları dahil hiç bir bağlantı kablosu olmasın. Eğer açma tuşuna bastığınızda şarj ışığı yanıp sönmüyorsa sorun büyük ihtimal anakartta. Durum böyle ise adaptör değişimi de yapman gerekecek. Alalı 1 sene olmamışsa pil değişimini de talep et. Bataryaların garantileri 1 sene çünkü maksimum. Ve 1 yıldan sonra yarılanmaya başlıyor ömrü bitiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 19 Haziran 2017; 1:29:38 >
  • hocam peki ışıkta hareket yoksa yani denedim ışık mışık hiç bi hareket yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.