Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.017
Cevap
235
Favori
706.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jose Mari

    Karantina tekrardan laptopu depodan çıkartıp oyun oynamama sebep oldu :) Far Cry5, Battlefield1, Bannerlord .... hala daha hic kasmadan oynatıyor. Bir kez daha iyiki almışım ozaman laptopu dedim. Bannerlord hariç oyunları bitirdim. Varmi oyun öneriniz?
    Kesinlikle Witcher 3 eger oynamadiysan tabii.. bu arada ben bannerlord'da performans alamadim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmyyyymmm

    Ram kaç hocam? Ayrıca oyunlarda aldığınız fps ve grafik ayarları ne paylaşabilir misiniz?
    +4 gb ram var birde ssd. Grafik ayarları High oluyor genelde. Fps bakan programı yüklemedim, bakmıyorum.
  • egzozcuselim kullanıcısına yanıt
    Ben bannerlord u low ayarlarda kasmadan oynuyorum. Belki orta ayarlarda da akıcı oynatıyordur denemedim. Akşam orta ayarlarda da deneyip fps değerlerini atarım hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar fanın çalışmasını kontrol etmenin bir yolu var mıdır?
    Notebook fan control tam olarak düzgün çalışmıyor

    Genelde firefox da birkaç sekme açıp oluyor,arkaplanda bir yazılım olmuyor
    Sıcaklık 50 derece civarlarında dolaşıyor notebook fan control dan %0'a ayarlasam bile bir süre durup 57-58 derece olunca fanları %20 civarı otamatikmen açıyor.

    Cidden bir şeyler okuyup çalışırken fanın sürekli %12-20 civarı devrede olması dikkatımı baya dağıtıyor,internetten hızlıca bir şeylere bakmak için de lazım oluyor en azından fanların 70 derece gibi yüksek bir sıcaklıkta devreye girmesini sağlayabilirsem biraz rahatlayabileceğim sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egzozcuselim

    Kesinlikle Witcher 3 eger oynamadiysan tabii.. bu arada ben bannerlord'da performans alamadim...

    Alıntıları Göster
    İki gün önce başladım ilk bir kaç saat sıkıcı geldi şimdi oyundan çıkamıyorum çok çok iyi bir yapım. Bende tavsiye ederim. Hiç grafik ayarına girmedim oyunun açıldığı haliyle yüksek fps oynuyorum. Ssd + 12 gb ram yapmıştım alır almaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crazy Goat

    Batarya işini çözebilen var mı arkadaşlar?
    En azından ofis işlerinde 4-5 saat dayanabilecek bir batarya modeli yok mu?
    Acaba yedek batarya alsak şarj edebileceğimiz bir ünite bulmak mümkün mü?

    SSD ve 8 gb ram ile hala 2020 de çok iyi bir akıcılıkla çalışıyor ama laptop felsefesine ters olarak priz aramak prizden ayrılamamak çok kötü ya.
    Sırf batarya olayı yüzünden yeni bir notebook düşünmekteyim
    Öyle bi batarya olacağını hiç sanmıyorum.Olsa çok güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egzozcuselim kullanıcısına yanıt
    Witcher 2 indirdim biraz böyle incelemek için oynayayım dedim hiç beğenmedim oyunu ne yalan söyleyeyim

    Hersey yüksek-ultra ayarlarsa 50-60 fps ile oynuyorum ama kendini sevdiremedi oyun. Böyle ilk başlarda arka sokağa çıkmanın yolunu bul dedi hayır bu yolu bize göstersen olmuyor mu sanki yarım saat sonunda buldum arka sokağın yolunu sonra birkaç kişi birkaç yaratık falan cullandi üzerime kuyunun dibinde ben de sıkıldım kapattım. Witcher 3 nasıldır acaba? Ya da ben rpg oyunu mu sevemiyorum anlamadım bir ara skyrim de bir yerden sonra silmiştim.

    En sevmediğim taraf mesela merdivenden falan iniyorum ama azıcık kenara geldiğimde görünmez duvarlar oluyor yani istediğim hareket özgürlüğünü bulamadım witcher 2'de. Özgür oyun alanı dedik ama görünmez duvarlar çok sinirimi bozdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmyyyymmm -- 3 Mayıs 2020; 3:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Witcher serisinin en güzel oyunudur Witcher 3. Çağ atlamıştır. Ben yine de bi bakmanizi tavsiye ediyorum. Ha yok oynamam derseniz, sevdiginiz türü söylerseniz ben yine bizim makinede oynadigim aklima gelen bir sey varsa söylerim... Ben herkese direk 3'ü oynamalarini tavsiye ediyorum. Malum serinin diğer oyunları artik çağ dışı kaldi... 1 ve 2'nin hikayesini google'dan bakarak öğrendikten sonra atılın 3. oyunun evrenine. İlerleyen saatlerde eger bu türün seveniyseniz, Witcher evreni hosunuza gittiyse eger hic bitmesin diyeceksiniz...
  • egzozcuselim kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce falan xbox one controller da almıştım makineyi temizleyecegim oyun oynayacağım diye. 400'e almıştım şuan 500-600 liraya çıktı fiyatı. İade etmeyi düşünüyordum ama bilemiyorum vallahi etmeyeceğim galiba :D

    Oyun kontrolü gevşek (skyrim, witcher gibi) oyunlarda gamepad daha keyifli. Spor oyunları da keza öyle. Yalnız cod, crysis gibi hassas nişan isteyen oyunlarda fare klavye daha keyifli kesinlikle.

    Oyun tavsiyesi alırım hocam tabi. Özellikle gtx850m zamanında çıkmış oyunların hepsini bitirmek istiyorum :) forumdan bir üyeden 20 liraya 2gb makineyle uyumlu ram da buldum o da yarın geliyor kargoyla. Onu da takıp bir güzel gtx850m'nin rahatça kaldırdığı oyunları bitireyim diyorum. Bu arada fifa 18-19 bizim makine kaldırıyor muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle gamepad ile oynayarak en iyi tercihi yapmışsınız. Benimde önerim o şekilde olurdu. Fps oyunlarından COD: Modern Warfare serisini oynamamış herkese tavsiye ediyorum. 1-2-3 şeklinde hem hikayesi, hem aksiyonu bol. Black Ops öneririm sonrasında, o da gayet güzel bi seridir. Far Cry 3-4 önerebilirim, eglencelidir. Battlefield 3-4 ve daha sonra çıkan Battlefield 1'i önerebilirim, grafikleri zamanına göre çok iyidir. Sonra aksiyon-macera severlere Assasin's Creed serisine bi bakmalarini tavsiye ediyorum. Arzu ederseniz 1. oyundan itibaren başlarsanız, hikaye birbirine bağlı oyunları mevcut çünkü... Şuan oynamasi biraz sıkıcı gelebilir tabii günümüz şartlarından dolayi... Klasik GTA V önerebilirim herkese. Eglencelidir hatta hikaye bittikten sonra bile çok sıkıldım bi iki arabayla tur atayim diyip şahane şehir atmosferinde gezinebilirsiniz. Mafia 2 öneririm. Benim cok sevdigim hikaye anlatimi ve sehir atmosferiyle zamaninda çok zevk alarak oynadigim bi oyun olmustu. Max Payne 3 önerebilirim. Daha sonra Yüzüklerin Efendisi severlere Middle-earth: Shadow of Mordor önerebilirim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Bu saydiklarimi bizim makineyle rahat rahat oynayabilirsiniz. Sorunuza gelecek olursak Fifa 18-19'u rahatlikla oynayabilirsiniz




  • egzozcuselim kullanıcısına yanıt
    Fifa 18-19 6gb ram min. istemekte ve benim de bugün yeni aldığım 2gb ram gelecek etti toplam 6gb :) bakalım korsan indirip deneyelim de makine oyunu kaldırır ben de oyunu beğenirsem orj alır online da bol bol takılırız. Bir de tv'ye bağladım mı demeyin keyfime :)

    Gta 5 yalnız yüksek ayarlar da ne de güzel oynatıyor makine yahu :) hem de soğutucu olmadan uygun sıcaklıklarda.

    Cod modern warfare serisine bayılırım. Özellikle tr dublaj olmasından mütevellit bende ayrı yeri vardır onun. Crysis 1 bitirdim o da harikaydı. Metro 2033 vardı bir ara ama bir türlü açamadım diye hatırlıyorum win10 uyumlu değildi galiba. (kaldırmama değil bu arada bayağı oyuna giriş yapamadım ve çözememiştim ben de sildim sonra)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmyyyymmm -- 4 Mayıs 2020; 5:19:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Aynen dediginiz gibi fifanin ramlerle bi problemi var Benim 8 gb olmasina ragmen sanal bellek ayari yapmadan oyundan atmalar yasiyordum...
  • egzozcuselim kullanıcısına yanıt
    Bu arada benim 2gb bellek geldi taktım şimdi. Bayağı mavi ekran hataları almaya başladım pc acayip şekilde kilitleniyor ara sıra. Başımıza bu da mı geleceğdi acaba vidaları falan çok sıktım ondan mıdır ram slotunun civarında bulunan vidaları. Geçen konuda arama yaparken görmüştüm vidaları fazla sıkmayın yazmıştı bir üye. Rami mi görmüyor muydu pc ne meseleydi bakalım deneyeyim umarım hallolur sıkıntı çıkmaz. Gerçi "kapsamlı seçenekli" olan windows memory testte de takıldıydı ram %10'da ama.. Yine de kötü niyetli düşünmüyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır kullanıyorum laptopu ama ssd almamıştım çok yoğun kullanan biri değilim . SSd alacağım önerisi olan var mı ?
  • gokhn175 G kullanıcısına yanıt
    Sandisk SSD Plus işini görecektir
  • Macun değişiminden sonra kasmalar özellikle chrome tarayıcıda donmalar başladı. Macunu az sürmekle alakası olabilir mi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egzozcuselim kullanıcısına yanıt
    sandisk almayın diyenler olmuş , ama ben zaten şuan ssd kullanmadığım için sandisk bile baya fark ettirecektir değil mi ?
  • gokhn175 G kullanıcısına yanıt
    Tabii ki fark edecek... alma diyenler mutlaka olacaktir her ürün icin bütce meselesi daha cok, daha yüksek bütcelere cikildiginda tabii ki daha performansli ssdler alinabilir ama sizin işinizi cok rahat gorecektir merak etmeyin
  • egzozcuselim kullanıcısına yanıt
    teşekkürler son olarak aldığım herhangi bir ssdnin uymama ihtimali yok değil mi ?
  • gokhn175 G kullanıcısına yanıt
    2.5 sata türünden almanız gerekiyor,başka dikkat etmeniz gereken bir şey yok.
    Ssd'yi takınca muhtemelen bilgisayara tekrar aşık olacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.