Şimdi Ara

ASUS X550JK GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;
    Ben yaklaşık 4-5 aydır asus x550jk laptop kullanıyorum,bilgisayardan gayet memnunum zaten forumlar üzerinden defalarca ölçüp biçerek aldık çoğumuz.
    Benim sorunum şu; 1-2 ay önce lcd ekranın içinde bir böcek belirdi bir kaç gün ekranın içinde gezdikten sonra ekranın ortasında öldü.Bu durum acayip canımı sıktı ama Kıbrıs ta okuduğum için garantiye gönderemedim ben Türkiye'ye gelene kadar da böcek stabil yerindeyken böceğin bulunduğu doğrultuda çarprazlama olarak silik beyaz bir çizgi belirdi baştan başa.
    Şimdi ben de Ankara ya gelince Asus u aradım durumu belirttim onlarda cihazı göndermemi istediler ancak ben cihazın orjinal hddsinin yerine WD 750 gb 7200 rpm hdd taktım ve 4 gb uyumlu ram ekledim şimdi daha önce forumda hdd yi değiştirdiğimiz zaman garanti dışı kaldığını söyleyenler oldu asus da aynı yönde şeyler söylüyor.
    Şimdi ben eski hdd yi tekrar takıp öyle mi göndereyim yoksa sorun lcd de olduğu için sıkıntı yapmazlar mı çünkü içini açmalarını gerektirecek ya da aygıtları kontrol etmelerini gerektirecek bi durum yok ortada.
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, uzun tuttuğum için özür dilerim.
    İyi forumlar.@[Kunye=







  • Herhangi bir hdd tak icine isletim sistemini yükle yolla adamlarin isi kolay olur.garanti disi kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi hdd sini tak ama önemli olan şu sen donanımları değiştirirken kapak üzerinde garanti etiketi varmıydı?
    eğer yoksa sorun olmaz ama vardıda sen yırttıisen garanti biter.
  • Arkadaşlar cihazın üzerinde etiket yoktu ben zaten arkadaki ek slot kapağını açarak takmıştım hdd ve ram i şimdi de aynı şekilde tekrar orjinal hdd yi taktım ve işletim sistemi yükledim.Bu şekilde bir sorun olmayacağına inanarak göndereceğim.Eğer bir sorun olursa x550jk kullanıcılarını bilgilendirme amaçlı buraya tekrar not düşerim yardımlarınız ve geri dönüşünüz için teşekkürler. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.