Şimdi Ara

ASUS Windows 8 driverlarını yayınlamakta çuvalladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de dahil pek çok ASUS kullanıcısı eski aldıkları Notebooklarını Windows 8e yükseltse de driverları ASUS yayınlamadığı için sıkıntı çekiyor. Bunları sadece ekran kartı vs. olarak düşünmeyin, diğer ASUS sisteminin driverlarından yoksun kalıyoruz ve de notebookumuzdaki ASUS anakart driverları düzgün çalışmadığı için sistemden tam performans alamıyoruz. Lütfen Windows 8e yükseltme yapmayan arkadaşlar bile buradan şikayette bulunsun ki yardımları olsun, benim kullandığım Notebook N53SN, tüm arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim.

    Şikayet için Web sitesi:
    http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx

    Not: Arkadaşımın çok daha ucuza benden 6 ay önce aldığı ACER notebooku driverları alırken ASUS'un bu yaptığı büyük ayıptır, esefle kınıyorum. Eğer driverları yayınlamazsa bir daha ASUS almayı da düşünmüyorum.







  • bende de asus f3 j var

    win 8 kursam nelerde sorun yaşarım acaba...sizde ne sorunlar oldu
  • acer'ım ın 2. wındows 8 guncellemesı geld, asus kalıtelı bır fırıma neden böle yaptı anlasılmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Castiel

    acer'ım ın 2. wındows 8 guncellemesı geld, asus kalıtelı bır fırıma neden böle yaptı anlasılmaz

    Asus'un kalitesi eskide kaldı. Yazılım ve donanım konusunda, hatta QC (kalite kontrol) departmanındaki mühendisler 10 yıl öncesini aratıyor. Birebir tablet hariç tüm ürünlerini kullandım.

    Win 8 mevzusuna gelince, Asus'un hatası donanım üreticilerinin yayınladığı Win 8 sürücülerini tembellik yapıp kendi destek sitesine koymaması, zira aynı sıkıntı Win 7 sürücüleri içinde geçerli dostlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığın asus 2-3 yıllıksa mantıken ilk önce son çıkan pclerden başlanır yayınlanmaya. bekle belki yayınlanır. yayınlanmassa şikayet etme (2-3yıllık pc old.için)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

    aldığın asus 2-3 yıllıksa mantıken ilk önce son çıkan pclerden başlanır yayınlanmaya. bekle belki yayınlanır. yayınlanmassa şikayet etme (2-3yıllık pc old.için)

    2-3 yıl değil, bu bilgisayarı geçen yıl aldım ve de garantisi hala devam ediyor. Asus bunu yapmak zorunda müşteri memnuniyeti için... Aldığım PC üst seviye bir PC ki zamanında 2300 TL'ye aldım, Windows 8i desteklemiyor demek büyük bir ahmaklıktır. Bir daha ASUS almayacağım eğer 1.5 ay içinde yayınlanmazsa driverlar... Resmen çuvalladı asus, ötesi yok...




  • ben bu konuda asusa her gün sövüyorum. K53SV laptopum var win8 yükledim ses açma kısma vs için gerekli olan uygulama bu model için yok. bazı k53 modellerinin uygulamalarını denedim olmadı, aslında basit bi şey. Verdiğin linke bende önceden bakmıştım ama bi dünya doldurulacak yer var.
  • Asus K53SV laptopum var tüm driverleri kurdum. FN tuşum çalışıyor hepsi, sesi açıp kısıyorum. Sitedeki Win7-64bit driverleri kurdum sorunsuz kullanıyorum
  • Bırakın Win 8'i, kendi sitesindeki bazı Win 7 x64 driverları (Gpu, wifi, usb 3.0 gibi) bile tarihi eser olduğundan millet ya forumlardan ya da alâkasız 3. parti sitelerden driver buluyor sorun gidermek için. Tembellik bu Asus için tabi, diğer bazı firmalarda aynı anlayışı benimsemiş tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.