Şimdi Ara

Asus Vivotab Note 8 (Kod adı M80TA) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
6
Favori
18.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • selamlar netten indirdigim windows 8.1 32bit iso dosyasını usb yazdırarak tableti tamamen sıfırladım fakat dokunmatik kalem kamera sensör vs gibi ozellıklerı calışmıyor klavye takarak sitesindeki sürücüleri indirip aygıt yoneticisinden yukledım fakat hala sorunum devam ediyor acil yardım edecek biri olursa sevinirim.
  • Aynı sorun windows 10 un güncelleme yapması sonucu bende de oluştu. Bende çözemedim.
  • Kalem (Stylus) sürücü sorunu yaşayanlar. Wacom'un sitesinden ISD_Dualtouch_732-12 sürücüsünü yönetici olarak yüklesinler.
  • Tabletin camı çatlamıştı istanbul asus merkezde cam değişti kalem sorunları düzelmiş olarak geldi.Anladığım kadarıyla buraya yazan birçok arkadaş gibi bende istanbulbilişim firmasından aldım tableti ve bu tabletler dokunmatik sorunu nedeni ile iade edilen tabletler.Orjinal kapalı kutu değil etiketleri yırtık olarak gelen kutular.Orjinal fiyatı 1000 lira üzerinde fakat 600 liraya bu iade ürünleri avrupadan biryerden her neyse toplayıp satmışlar.Bana gelen kutu daha önce açılmış ve kalem düzgün çalışmıyor sonuç bu.Dokunmatik ve kenar plastik çerçevesi 170 liraya değişti kalem kalem olmuş yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 temmuz 2017 güncellemesini yaparken brick oldu. ASUS teknik servisi sorunun çözümü için 970 tl istedi (Şaka gibi ). Microsoft'a da bildirdim fakat hala çözüm yok . Ben de bu iki firmanının kulaklarını çınlata çınlata Samsung galaxy tab p580 with spen ile Android dünyasına geçtim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bombus B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kalemli olarak güzel cihaz.
    Ben 2 yıl önce kalemi bahane edip, vatana iade etmiştim cihazı. Para iadesi yapmışlardı. Sonra note 3 aldım. Android de aradığımı bulamayınca iPad e geçiş yaptım. Mutlu mesut yaşıyorum. S-pen ki tablet ile iPad arasında ikilemde kalmıştım. Tekrar hayırlı olsun cihazınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba konuyu hortlatıcam ama bende bu tabletten var ve usb girişi kartan koptu.Lehimde yapan yok.Bu şarj soketinin olduğu kartı nereden bulabilirim.Cihaz şarj alsa sağlam çalışıyor.Bu kartı veya benzeri bir kartı nereden bulabilirim?

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.