Şimdi Ara

Asus Vg279Q Ölü Piksel Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar monitörü 1 yıl önce vatanbilgisayardan aldım. Kontrol ettrip almıştım. İyi ki de o dönem kontrol ettirmişim renagrenk yanan bir ölü piksel çıkmıştı. Bendeki üründe ölü piksel yoktu fakat zamana bağlı olarak siyah noktalar çıkmaya başladı. Fazla oyun oynayan biriyim ve bu nedenle gaming monitör aldım fakat fazla sahne değişiminden midir nedense zamana bağlı olarak siyah noktalar oluştu. iki yıl daha garantim var. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim. Videoda gözükmüyor fakat farklı açılardan baktığınızdan bu noktadan 10 kadar var. Garantiye yolladığımda bunda bir şey yok gibi bir durumla karşılaşır mıyım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inflect -- 4 Ekim 2020; 16:10:16 >



  • 1 ölü piksel bile ayıpla mal sayılmakta,garanti size bun da bir şey yok derse, tüketici hakem heyetine başvurup aynı ürünle değişim ya da para iadesi isteyin.Onlar bilir kişi atayıp pikselleri tespit ettirirler.Karar lehinize çıkar,tüketici kanunu na

    göre 1 piksel ayıplı mal,mecburen sorununuzu çözecekler.Bun dan bir şey olmaz deyip geçiştirmeyin,normalde sonradan ölü piksel zor çıkıyor,sizde çıkımış muhtamelen ileri zamanda daha da artacak.

  • Sonucu merak edenler için ürünü garantiye verdim. 15 gün kadar süre garanti de bekledi ve panel değişimi gerçekleştirilmiş. Verdiğim gibi aldım herhangi bir sorun olmadı (çizik çatlak kırık vs.) . Yetkili servisin işçiliğinden memnun kaldım. SMA teknolojide yapılmış. Ölü piksellerim gitmiş inşallah yeniden oluşmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.