Şimdi Ara

ASUS VE VİSTA 64

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni bir laptop aldım Asus N50VC modeli. Üzerinde vista home basic var. Ben bunu kaldırıp vista 64 ultimate yükledim. Belki inanmayacaksınız ama bilgisayarın performansı nerdeyse iki kat arttı. Home basice göre çok daha iyi çalışıyor. Ancak google de araştırıp bulduğum aktivasyonları çalıştırdığımda aktivasyon sonrası bilgisayar kendisini restat ettikten sonraki bilgisayar bir daha açılmıyor. Ekran beybeyaz oluyor ve kocaman yazılarla ERROR yazısı çıkıyor. Bugun iki kez bu yüzden vista ultimate yüklemek zorunda kaldım ikincisinde de aynı hatayı verince sistemi eski haline getirdim (recovery meselesi) sizce bu sorunu nasıl çözebilirim. Vista ultimate 64bitlik sistem de service pack1 yüklü. Aktivasyon işlemini yapmadığımda bir sorun yok güzel çalışıyor ama 30 gün süreli. Bu hata ile karşılaşan oldumu acaba. Sorun nerde olabilir. Bunun biosunda veya başka biryerinde yazılımın orjinalliğine yönelik herhangi bir şey mi var anlıyamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.







  • crack işleminin nasıl yapılacağını m51va konusunda 18.sayfanın en son postunda anlattım


    gerekli olan crack dosyasının linkini de pm ile yolluyorum
  • daredevil_off dostum mailini bugun gördüm. Ama ondan önce sorunu hallettim. Ancak laptopdaki recovery yedeğini sildim o şekilde hal oldu. Zatan laptopla birlikte Asus bilgisayarın tüm driverleri ile geri yükleme dvd si veriliyor. Öyle olunca ayrıca hardiskte recovery yedeğinin olmasını çok da önemsemedim sildim. Sildikten sonra crack işlemi oldu. ilgin için teşekkür ederim.
  • doğru diyorsun, öyle bir seçeneğimiz daha vardı, unutmuşum
    güle güle kullan :)
  • marks44 senin hatanın aynısı bendede olsu ultimate yükledik kocaman beyaz sayfa error hataı çıktı başkada işlem yapılmıyor o şeyden kaynaklanıyo format işi sonrası aygıt tanıtım cd olan asus cd otomatik aygıtları tanıttığın zaman oluyo o sadece ana baş aygıtları tanıtman gerekiyo(chipset,ekran kartıvb )şeyler yüklediğimiz zaamn sorun olmuyo sebebini bilmiyorum ama recover le alakası olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.