Şimdi Ara

ASUS Ultrabook UX32VD İncelemesi (UX32VD - R3014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürünün en çok vurgu yaptığı şey, tasarım ve taşınabilirlik. Bunları ön plana çıkarırken diğer özellikleri es geçmemişler, meraklanmayın. Hepsine bir aylık UX32VD kullanıcısı olarak değineceğim.

     ASUS Ultrabook UX32VD İncelemesi (UX32VD - R3014)


    İşlemci ile başlayalım: Intel’in 3. nesil i5 işlemcisini kullanıyor. Tam modeli 3317U. 1.7 GHz hızında çalışıyor. Bu rakam bi’ çoğunuz için düşük gelebilir. Fakat gerçekte 2 sanalda da 4 çekirdekli bir işlemci olduğunu unutmayın. Ayrıca Intel’in Turbo Boost adını verdiği teknolojiyle ihtiyaç duyulan zamanlarda kendiliğinden 2.6 GHz‘a kadar çıkabiliyor. Ben yaklaşık bir aylık kullanımımda bir sorun yaşamadım. Gayet hızlıydı.

    Ekran ve ekran kartı derseniz, öncelikle işlemciyle bütünleşik olan HD4000 grafik kartı var ama bu çoğunuza yetmeyecektir. Bir de yanında nVidia‘nın GT 620M ekran kartı var, 1GB. Bu ekran kartı başlangıç ve orta seviye oyunlar için, hatta ileri seviye oyunları temel ayarlarda oynamak için yeterince iyi sayılabilecek bir kart. Ekranımız 13,3 inç. Bu benim için büyük nimet, taşınabilirlik açısından çok iyi. Haa, başta alışamadım ben mesela. Çünkü 21 inç koca ekrandan 13,3 inç ekrana geçince insan afallıyor tabii doğal haliyle ama zamanla alışıyorsunuz. 1366*768 piksel. 13,3 inç bu oran ideal bir oran diyebilirim. Yani pikselleri öyle fazla fark edemiyorsunuz, tabii ekranın içine girmezseniz.

    Devamını buradan okuyabilirsiniz.

    Okuduktan sonra incelemeyle ilgili gerek olumlu gerek olumsuz yorum bırakırsanız sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.