Şimdi Ara

Asus Ultrabook kasma problemi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 1 sene önce üniversitede işler için kullanırım diye çok pahalı olmayan bir ultrabook aldım asus marka modeli şöyle :

    asus s46cb-wx019h

    Bu modelde i3 işlemci var i3 3217u adlı işlemci 1.8 ghz hızından çalışan cihazda birde 2gb nvidia gt 740m ekran kartı var gayet güzel bir kart olmasına rağmen cihazda ne oyun oynayabiliyorum nede internette rahat rahat gezebiliyorum.
    Cihazda 4gb ram var 500 gb hard disk 24gb mı 30 gb mı ne ssd var birde sanırım ssd de recovery mod varmış fakat nasıl bir recovery mod ise f9 yapıp recovery yapmak istediğimde bi hataveriyor ve recovery yapamıyorum. windows 8.1 e yükseltmiştim cihazı birde.

    İşin aslı şuki aynı işlemcili daha düşük ekran kartlı başka bilgisayarları inceledim bugün teknosada ya cihazlar yağ gibi akıyor aynı işlemci ya nedir bunun olayı acaba sizce cihazı servise vermelimiyim servise vermeden çözülcek bi yol varmıdır acaba?
    Bilgisayarda hiç birşey yüklü değil adam gibi yenile yaparken bile sıkıntılar çekiyor bilgisayar. bi dosyaya sağ tıkladığımda 10sn fazla bekleyebiliyorum bu sizce normal midir?







  • anormal bir durum.pcnin fan temizlenmesi arka planda çalışan program fazlalığı pc nin kasmasına sebep olabilir
  • Bende i5 modeli var 3317u işlemcinin yavaşlığını hissediyorsun ama ben oyun oynayabiliyorum. Assasins Creed Black Flag olsun oynuyorum ama işlemci kullanan oyunlarda çok zor oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.