Şimdi Ara

Asus TUF GT301 yerine GT501

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Dün sistemim için gerekli olan Psu’yu aldıktan sonra kurmuşken yeni kasaya kurayım diyerek yeni bir kasa aldım. Çünkü aşağıdaki foto da görebileceğiniz gibi kasa çok küçük geliyor. Ekran kartı öndeki radyatörün fanlarına 0,5cm mesafede. Ayrıca sıvı soğutma sistemini anakart tepsisi tavana çok yakın olduğundan üst kısma kuramamıştım. Fanlar anakart soğutucu bloklarına denk geliyordu.

    Asus TUF GT301 yerine GT501

    Bu nedenle uzun süredir aklımda olan GT501’e yöneldim. Asusun geri ödeme kampanyası ile birlikte amazondan RGB modelini 1250 liraya sipariş etmiş oldum.

    Sipariş biraz aceleye geldiği için konu açıp sormak istedim. Eğer bu civarda bir bütçe ile alabileceğim daha ferah bir kasa önerirseniz, bu siparişi iptal edip onu alabilirim.

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam emin olun büyük kasaya ihtiyacınız yok. GT501 güzel kasa evet ama fazla büyük bir kasa. Aynı zamanda tipi de pek güzel sayılmaz. Tabi bu benim görüşüm :) Benim önerim Amazondaki MSI Gungnir 110R olur. Kendim kullandığım ve bildiğim için. Derinliği kullandığınız kasadan yaklaşık 2.5 cm daha yüksek. Bu sayede ekran kartınız öyle yapışmaz fanlara. Kasanın malzeme kalitesi çok yüksek. Tuf GT501e de kurulum yapmış biri olarak söylüyorum, aralarındaki kalite farkı çok bariz. 4 tane ARGB fanla geliyor kasa, bu da büyük bir artısı. Son olarak şuan inanılmaz bir fiyata satılıyor Amazon.com.trde. 850 lira satış fiyatı, 105 lira geri ödemeyle size 750 liraya gelmiş olacak. 750 liraya bu kasa cidden bedava. Ben bakmanızı öneririm. İlla büyük istiyorsanız da Ben olsam GT501 yerine Corsair 5000D bakardim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.