Şimdi Ara

Asus TUF Gaming VG249Q1R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000XGYF7


    bu monitörü 3 gün önce 1500 tl ye sipariş ettim.


    3 gündür internette bunun inceleme videosunu arıyorum ama ne yerli ne yabancı bir tane bile video bulamadım. bu yüzden korkmaya başladım. fiyatı da çok ucuzdu, acaba bir sıkıntı mı var. pazartesi gelecek kargo büyük ihtimal ile. umarım bir sorunu yoktur. bu monitörü kullanan var mı ?








  • yok mu bu monitörü kullanan :d

  • ben de gaming gecesinden aldım bekliyorum ve ben de inceleme videosu bulamadım.

  • Ben de monitörü incehesaptan 1500e aldım ancak gelen ürün defoluydu, ekranın sol alt tarafında büyük bir ışık sızması var, ekran alt çerçeve de yerine tam oturmamıştı. Ucuz diye aldık ama defolu mal yollamışlar galiba. Sizde durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfo9403

    Ben de monitörü incehesaptan 1500e aldım ancak gelen ürün defoluydu, ekranın sol alt tarafında büyük bir ışık sızması var, ekran alt çerçeve de yerine tam oturmamıştı. Ucuz diye aldık ama defolu mal yollamışlar galiba. Sizde durum nedir?

    geçmiş olsun bence satıcı ile görüşün ve değiştirmelerini isteyin


    benim en büyük korkum ölü pikseldi, 3 gün önce ulaştı monitör elime ve çok şükür ne ölü piksel ne de ışık sızması problemi yok. ben de 1500 liraya aldım ancak sıkıntı yaşamadım. ve monitör gayet hoşuma gitti çok canlı renkli umarım ömrüde uzun olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otçu Panda -- 8 Ekim 2020; 13:27:36 >
  • Otçu Panda O kullanıcısına yanıt

    Değişim işlemi başlattık ama daha ses seda yok inşallah caz yapmazlar yoksa hakemle uğraş dur 6 ay.. diğer forumlarda da okuduğum kadarıyla birkaç kişiye daha aynı sekilde hatalı gitmiş. Umarım kasıtlı değildir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörü iade almışlar, ben değişim istemiştim. Şimdi aynı monitör 2bin tl. 500tl fark verip yenisini alın diyorlar. Hayırlısı.. açıkçası bu monitörü ara ara 1500 tlye vermelerini çok fazla hatalı üretim ürün olduğundan ötürü diye düşünüyorum. Asus değil de MSI almak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.