Şimdi Ara

ASUS TP300LJ Ultrabook/Tablet Incelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
11.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 20 gün önce ben de cihazı Teknosa web'den aldım. (ben aldığımda ürün webde 2399Tl iken şubede 3299 lira idi). Fakat geldiğinde hayal kırıklığına uğradım. Cihazın klavyesi çalışmıyordu. Teknosa müşteri hizmetleriyle görüştüm beni Asusa yönlendirdiler. Bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürtdüler fakat klavye çalışmadı. Ben de hemen cihazı değişim için Teknosa şubeye götürdüm. (Cihazı kargoyla yollayıp gelmesini beklememek için). Değişim onaylandı bu arada şubede de ürün indirime girmiş 2499 tl olmuştu. Ellerinde teşhir ürünü olduğunu diğer şubelerden isteyeceklerini söylediler 2-3 güne geleceğini söylediler. Ürün geldi klavyede bir problem olmadığını söylediler. Ürünü teslim aldım. 10-15 gün kullandım. Windows 10 yüklüydü. Windows 10 güncellemelerini yapınca yine klavye çalışmamaya başladı. Windows 10 başlangıç şifresini yazıncaya kadar çalışıyor, windows açılınca klavye devre dışı kalıyor. Ürünü tekrar şubeye teslim ettim. Süre 15 günü geçtiği için ürün garantiye gitti. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.




  • Öncelikle yeni izlenimlerimi paylaşayım. Şu an itibariyle bu bilgisayarı dün adresime teslim edilen bir Ethernet ağ adaptörü ile kablolu internet şeklinde kullanıyorum ve oldukça memnunum. Eğer kablolu internet bağlantısı ile bilgisayarın çalışıp çalışmadığını merak edenler varsa diye yazmak istedim. Bilgisayar kablo ile internete sorunsuz olarak bağlandı. Üstelik internet hızı da oldukça iyi. Bu arada bu bilgisayarın içinde yüklü gelen Mc Afee anti virüs paketi var. Bunu silsem, ne olur? Zaten kendi anti virüs paketimi yükledim. İkinci olarak, bazı sayfalarda sağdaki kaydırma çubuğunun çabuk kaymadığını fark ettim. Eski bilgisayarımda elimi çubuk üzerinde sürekli basılı tutmadığımda bile, daha kolay kayıyordu. Sizde de aynı durum mevcut mu?
    Bunun dışında dün bilgisayarıma ilk defa f.lux programını kurdum. Daha önce bu programı hiç kullanmadığım halde, çok memnun kaldım. Özellikle gece kullanımlarında bilgisayar gözümü çok fazla yoruyordu. Bu programı kullanmayan herkese tavsiye ederim.




  • Arkadaşlar oyun hiç oynamam, film-office programları ve internet için kullanacağım fakat hızlı ve uzun yıllar kullanabileceğim bi bilgisayar olsun istiyorum. Benim için önerir misiniz bu modeli?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çeşm-i Siyah

    Arkadaşlar oyun hiç oynamam, film-office programları ve internet için kullanacağım fakat hızlı ve uzun yıllar kullanabileceğim bi bilgisayar olsun istiyorum. Benim için önerir misiniz bu modeli?

    Benim kullanım şeklim de aynen sizinki gibi. İşim gereği sürekli Word programını ve kişisel işlemlerim nedeniyle, interneti yoğun olarak kullanıyorum. Hatta interneti de kablosuz olarak değil, kablolu olarak kullanmaktayım. Bilgisayarı yaklaşık olarak 2 hafta önce aldım. 1 hafta- 10 gündür de kullanıyorum. Şu ana kadar memnunum. İçindeki işletim sistemi Windows Vista olan ve 6 yıl önce alınıp, şu anda gayet yavaş ve hantal kalan eski bilgisayarıma göre, Tp300 LJ oldukça seri açılıyor, Win 8.1 'in oldukça basit bir kullanımı var. Bu bakımdan oldukça memnunum. Yalnız bu bilgisayarı sürekli bir yerlere taşıyacaksanız, bir süre sonra oldukça ağır gelebilir. Zira ağırlığı 1,75 kg. Bunun dışında, çalışırken hafif hafif bir tıkırtı sesi geliyor ki, bunu da diğer arkadaşların yorumlarında zaten okumuş olmanız lazım. Fakat bir süre sonra bu tıkırtıya alışılıyor ve insanı rahatsız etmiyor. Ayrıca bazı kalitesiz bilgisayar markalarında mevcut olan çalışırken ısınma ve aşırı ısınmadan kaynaklı kendi kendine çalışmayı durdurma sorunu da yok.




  • passero P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum paylaşımınız için. Şu an netbook kullanıyorum, taşımam gereken durumlarda yine bunu kullanırım. 15.6 inçlik birşey almayı düşünmeye başladım fakat onların da bütçeme göre olanlarının ekranları iyi değil. Hala kararımı verebilmiş değilim
  • TP300 serisinin yeni versiyonu (win10) gelmiş. Kliksa ve Teknosa'da satışa sunulmuş. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • arkadaşlar bende ssd siparişi verdim yolda teknik servise taktırmayı planlıyorum(farkı çok merak ediyorum :) ). acaba kısıklıya gidip bizzat teknik servise vermem gerekiyor yoksa merkeze mi ulaştırıyoruz. birde 6 gb ram size yeterli geliyormu hazır teknik servise yollamışken ram de mi taktırsam mümkünmüdür
  • 4gb ram eski nesil i5 işlemcili asus notebookumda ssd kurunca farklı bir boyuta geçti alet. devasa kapasiteli outlooku (10 gb den fazladır data dosyası) 3-4 sanyie içinde açıp yüklüyor. web,excel,word vb açılışları kitap gibi 1 sn içinde. açılış kapanış vb jilet gibi.

    yeni Tp 300 normal hd.den dolayı malesef yavaş kalıyor. sdd yi taktırınca emin ol aletin dünyası şaşacak farklı bir boyuta çıkacak. ssd takılması durumunda 6 gb ye ek olarak +1 mb dahi ek hafızaya ihtiyacın kalmaz fazlasıyla işini görür, sonuç olarak ssd takviyesi yeterli ekstra hafıza düşünmene hiç gerek yok.
    ssd de iyi bir marka düşün ucuzuna kaçmamaya çalış (bende samsung var 1,5 yıldır kullanıyorum çok memnunum)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasap74

    4gb ram eski nesil i5 işlemcili asus notebookumda ssd kurunca farklı bir boyuta geçti alet. devasa kapasiteli outlooku (10 gb den fazladır data dosyası) 3-4 sanyie içinde açıp yüklüyor. web,excel,word vb açılışları kitap gibi 1 sn içinde. açılış kapanış vb jilet gibi.

    yeni Tp 300 normal hd.den dolayı malesef yavaş kalıyor. sdd yi taktırınca emin ol aletin dünyası şaşacak farklı bir boyuta çıkacak. ssd takılması durumunda 6 gb ye ek olarak +1 mb dahi ek hafızaya ihtiyacın kalmaz fazlasıyla işini görür, sonuç olarak ssd takviyesi yeterli ekstra hafıza düşünmene hiç gerek yok.
    ssd de iyi bir marka düşün ucuzuna kaçmamaya çalış (bende samsung var 1,5 yıldır kullanıyorum çok memnunum)



    hocam ben bu konulara yabancıyım sana sormak istediğim şimdi 256gb ssd satın alıp servise taktırsak,bizdeki 1tb hdd ne olacak oda pcde takılımı kalacak yoksa pcden iptalmi olacak onu napcaz




  • Rockbarist kullanıcısına yanıt
    Mevcut 1tb hd.yi 3.0 usb li bir hard disk kasasına monte edip harici olarak usb den bağlayıp kullanıyorsun. Film müzik vb tüm ağır dosyalarını orada depolayabilirsin.
    Aşağıda linki verdiğim altetlerden birine yani. 3.0 usb olmasına dikkat et yalnız.

    http://www.hepsiburada.com/dvd-harddisk-kutulari-c-813
  • rasap74 R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de eşim için aldım bu modeli dün mediamarkt internet sitesinde 2000 tl idi son ürünü aldım umarım bi problem yaşamam

    bugün de bimeks de 2000 tl ye düşmüş :DD::D:D:D

    hangi ssd taktırdınız o kadar övdünüz ki hiç kullanmadan gidip direk taktırıcam :D

    hangi ssd ne kadar arkadaşlar önerileri alalım
  • Merhaba Arkadaşlar
    Açıkçası ben ilk olarak ASUS TP300LJ düşünüyordum yorumlardan sonra biraz soğudum ondan sonra 2 seçenek daha ekledim
    sizce Asus tp300lj mi yoksa asus ux303ln mi
    veya lenovo yoga700 80qd009stx da olabilir

    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-ux303ln-r4364h-i7-5500u-8gb-1tb-24gb-ssd-2gb-gt840-133-windows-81-notebook-pmu349312


    http://www.teknosa.com/urunler/125033067/asus-tp300lj-c4040t-13-3i5-5200u6gb1tb2gb-nvidia-9

    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-yoga-700-80qd009stx-i7-6500u-8gb-256gb-ssd-2gb-940m-14-windows-10-pmu349367

    bunlardan hangisi sizce iyi acil cevap lütfen




  • Ürünün i5 modelini en ucuz nereden alabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar. bende bu ürünü düşünüyorum.size sorum hiç oyun oynayan arkadaş oldu mu.hangi oyunlarda sıkıntısız oynuyorsunuz. örnek cs go kasma donma olmadan oynanır mı.
  • arkadaslar bu ürünle lenovo yoga 500 2gb 940m ekran kartlı model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
  • ASUS TP300LJ-C4056T alındı arkadaşlar. daha elime ulaşmadı.ulaşınca vakit buldukça oyun denemeleri de yapacağım. fiyatı mediamarketten 1680 civarı tuttu. telefondan alınca ekstra %7 lik bir indirim yapıyorlar. umarım hayırlısı olur.
  • ayannkemal A kullanıcısına yanıt
    Merhaba! Bu ürünü birkaç ay sonra almayı düşünüyorum. Rica etsem, cihazı temin ettikten sonra izlenimlerinizi yazabilir misiniz lütfen? Ayrıca Asus K555UB veya Asus tp501ub cihazları da son derece ilgi çekici olmasına karşın, bazı Asus ürünlerinin menteşe sorunu olduğunu görmekteyiz.Bundan dolayı Asus alıp almama konusunda ciddi endişelerim var. Sadece essay yazmak,kitap okumak ve film izlemek amacıyla almayı düşünüyorum. Daha önce Toshiba w30 Dta markalı bir cihazı Teknosa bayisinden aldım ve cihaz o kadar kötüydü ki, tam altı kez servise gitti ve ücret iadesi raporu alana kadar delirme noktasına geldiğimi hatırlıyorum. Takdir edersiniz ki, yine aynı sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Şu an Tp501ub adlı ürün vatanbilgisayar.com'da gayet uygun bir fiyata satılıyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tp501ub-core-i5-6200u-2-3ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-15-6-touch-w10-notebook.html Sizin düşünceleriniz nelerdir? Dahası, şunu da belirmeliyim ki bu cihazın menteşe kısımları diğer Asus ürünlerinden farklı. Teknoloji cahili biri olarak, sizlerden yardımınızı rica ediyorum. Benim kullanımım açısından tek problem menteşe sorunudur.




  • Tmm arkadasim gelince kullanip detaylarini yazarim. Mentese konusunda bu urunun bayagi iyi oldugunu okumustum.bi arastir istersen. Tipi de cok hos ben cok begendim ama harici ekran karti olmadigi icin almadim.

    http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-7359-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-4gb-500gb-13-3-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar-ts20w45c-p-BD601933

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayannkemal A kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanmanız dileği ile. Aynı ürünü cep telefonu ile almayı deniyorum, ama ekrana çıkan cebeozel indirim kodunu sepette girince, geçersiz kod diyor. Anlamadım gitti.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.