Şimdi Ara

Asus'tan 100TL para ödülü kampanyası (24 Kasım 2020 - 07 Şubat 2021) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
8.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu sahibi hocama tesekkurler. Sinerjiden asus tuf gaming z490 anakartli sistem aldim. Bundan haberim yoktu. Acaba gigabyte ekran karti veya corsair psu icin de boyle promosyon var mi :D
  • akinji kullanıcısına yanıt

    rica ederim para ödülü alırsanız güle güle harcayın, ülkemizde genelde Asus ve MSI bu tarz kampanyalar yapıyor, Gigabyte ve Corsair'in bir kampanyasına denk gelmedim henüz.

  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Msi'dan desktop satin alarak yuklu bir mebla aldim gecen indirimlerde. 200 liralik steam kodlari ve oyun hediyesi de cabasi. Ancak malesef aldigim kasanin satis icerigi yanilticiydi. 2060 super'li kasanin icine mini aero kart koymuslar... Aerodinamigi cok zayif bir kasaydi ve sanki elinde kalan malzemeleri koymuslar. Msi marka bir daha almayacagim ancak pronosyonlarin hakkini vermek lazim
  • Bana da onay maili geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus gaming haftası promosyonu (q4gamingweeks) kapsamında  TUF GAMING Z490-PLUS anakart için 265 tl iade almam gerekiyor. Dün asusa yazdığım maile cevap geldi ;


    Ödemeler maksimum 90 gün içerisinde yapılmaktadır şeklinde.


    Ürünü alalı ve başvuru yapalı 3 ayı da geçti. Herhalde yatırmayacaklar iadeyi.

  • Asus'tan 100TL para ödülü kampanyası (24 Kasım 2020 - 07 Şubat 2021)


    Kampanya sayfasında sadece "şu şu tarihler arasında şu sitelerde yorum yapın" yazmasına istinaden Amazon Almanya'dan aldığım TUF için Amazon TR'ye yorum yazıp şansımı denemiştim. Satın almayla ilgili herhangi birşey belirtilmemiş olmasına rağmen kabul etmemişler. Canınız sağolsun. Ben zamanında milletin 719€ vererek aldığı ürüne 1025€ verip almışım siz 12€'yu geri verseniz ne olur vermeseniz ne olur. Pintiliğin ne alemi vardı. Yorumumu sildim Amazon'dan, bir dahada Asus alırken 2-3 kere düşünürüm.





  • tyll kullanıcısına yanıt

    Bu ayın 26'sında benim ürünün de 3. ayı doluyor. Bana da yatıracaklarmış gibi gelmiyor. Şu 100 lirayı nasıl hemen attılar, şaşırdım açıkçası.

  • Ben de geçen ay başvurmuştum, şimdi konuya denk gelince kontrol edeyim dedim.


    ''Inceleme Onaylandi

    Ödülünüzü çok yakinda gönderecegiz''


    şeklinde not düşmüşler başvurumun altına. Özel ödüllerden bir monitör gelir mi acaba Asus'tan 100TL para ödülü kampanyası (24 Kasım 2020 - 07 Şubat 2021) 

  • Ben mantigini anlamasim incehesapta urun yorumunu pqylastim kabul etmedi bunu da bana kampanya bitiminden 3 gun sonra soyledi yapacaklari kampanyaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

    Ben mantigini anlamasim incehesapta urun yorumunu pqylastim kabul etmedi bunu da bana kampanya bitiminden 3 gun sonra soyledi yapacaklari kampanyaya.

    Çok da ince bir süzgeçten geçirdiklerini düşünmüyordum. Teknik bir hususu yerine getirmemiş olabilirsiniz. Cümle sayısı, kullandığınıza dair kendi görüşünüz, incelemenizdeki isim soyisim gibi, katılım kurallarında yer alan maddeler mi karşılanmadı acaba? Bir de onaylandığı, kabul edildiği, ödül verilmeye layık görüldüğü ve ödülün gönderildiği bilgileri peş peşe ve hızlıca bildirildi bende. Şansınıza öyle denk geldi herhalde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce transferwise'dan mail gelmiş 100 tl'yi göndermiş asus yarın 09:00 hesapta olacak diye Asus'tan 100TL para ödülü kampanyası (24 Kasım 2020 - 07 Şubat 2021) 

  • eksiksiz geldi

  • Konu sahibine teşekkürler Asus parayı yatırmış bu sabah.

  • 3 inceleme gönderdim eksiksiz düzgün vatan-sinerji-itopya üçüde kabul edilmedi.
  • https://www.asus.com/events/promotions/tr/rate-your-gear-tr


    https://www.asus.com/events/promotions/tr/rate-your-gear-tr/terms?


    Promosyon 23 Mart 2021 saat 7:00 (CET) tarihinde başlar ve 23 Mayıs 2021 saat 23:59 (CET) tarihinde (“Promosyon Süresi”) sona erer. İncelemenin promosyon süresi içinde yayınlanması ve gönderilmesi gereklidir.


    ---


    kampanya yenilenmiş. ilk mesajı güncelleyebilir misiniz? @Yoizhik


    bir de bunun cevabını bilen var mı? ben Asus anakart ve PSU aldım iki ayrı siteden. ikisi de kampanya ürünlerinde var. iki ödül kazanabilir miyim yoksa kişi başı bir ödül mü?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 11 Nisan 2021; 22:44:54 >




  • shad0w kullanıcısına yanıt

    Hangi tarihler arasını kapsıyor hocam biliyor musunuz? Ben göremedim de.

  • azosial A kullanıcısına yanıt

    Promosyon 23 Mart 2021 saat 7:00 (CET) tarihinde başlar ve 23 Mayıs 2021 saat 23:59 (CET) tarihinde (“Promosyon Süresi”) sona erer. İncelemenin promosyon süresi içinde yayınlanması ve gönderilmesi gereklidir.

  • shad0w kullanıcısına yanıt

    Bu konunun biten sıcak fırsatlara taşınması lazımdı neden taşınmadı bilmiyorum. Bu aralar forumla fazla ilgilenemediğimden benim ilk mesajı yenilemem yerine siz yeni bir konu açarsanız daha iyi olur hocam.

  • Daha önce asustan iade aldığım enpara hesabımı verdim ilk başta. Olmuyor dediler ceptetebi verdim. Geçen wise diye bir yerde mail geldi para geldi diye. Bugün yine asustan mail aldım başka hesap istiyoruz diyorlar. Hesabada gelen giden olmamış. Ne saçma iştir anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank hesabı verin sorunsuz geliyor. enparada sıkıntı oluyor. ben daha önce monitörden 75 tl cashback almıştım. bunla da 100 tl geldi iyi kombo oldu.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.