Şimdi Ara

Asus S46CB -WX019H Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu ultrabooku alalı 2 haftaya yakın oluyor ben birçok oyun yükledim fakat nfs shift oyunun ortasında takılma yapmaya başladı ilk 2 takılmasında alt f4 yaparak çıktım fakat üçüncüsünde oyundan atıp kişisel pc niz bir sorunla karşılaştı dedi ve bios ekranına attı bende o korkuyla düğmeye basarak kapattım pc yi şu an 4 virüs programıyla tarama yapıyorum sizce bu sorun ne olduğuna işarettir (Windows 8 Kullanıyorum)Bu arada ultrabookla oyun oynayamassın diyenler olursa cevap yazmasın 2 gb nvida gefoce 740m ekran kartı ile oyun oynanıyor ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bahadır® -- 20 Haziran 2013; 13:27:46 >



  • Ekran kartı oyun vs. gibi ağır grafik gerektiren uygulamalar için yeterli zaten. Ekran kartı ve directx in güncel sürücüleri yüklü değilse, güncel olanları yüklemen gerekir. Ayrıca bios sürümü de güncelleme istiyor olabilir.
  • 2 Hafta Oldu Alalı Directx 11 var pc de oyunu kaldırdım zaten daha sıkıntı yapmıyor cevap için teşekkürler...:)
  • Ben de aynı laptopu aldım, benimkisinin touch pad'i bozuk zannedersem, klavyede birşeyler yazıyorum, sonra touchpad'a dokunduğumda kısa bi süre algılamıyo sonra algılamaya başlıyor, aralarda bazen hiç algılamıyo sonra geri geliyo falan.. servise gönderdim, sağolsunlar 6 günde halletmişler ama harddiski değiştirmişler, hiçbi faydası olmadı ne alaka anlamadım, bu laptobu olup touchpad'in de sorun yaşayanlar var mı? yeni konu açmak istemedim..
  • Bazen bendede oluyor ilk normaldir dedim ama arkadaşım benim laptopa bakarken sanki touchpad'de sorun var diyince emin oldum.
    Edit:Arkadaşlar bu bilerek yapılmış bir özellikte olabilir,bazen klavyeden birşeyler yazarken yanlışlıklıkla touchpad'e dokunduğumuzda oluyor,hatta bunu yazarkende 1-2 kez elim değdi,saçma hatalar olmaması için yapılmış olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 3 Mart 2014; 12:58:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.