Şimdi Ara

ASUS Rog Strix RTX 2060 inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Vettel

    Oyun testlerindeki konuşma faktörünü biraz daha mantıklı yaparsanız daha iyi olur , sanki çoçuk eğlendiren youtuberlar gibi bir hava var. DH'ye yakıştığını düşünmüyorum bu üslubun.
    bu çukura ana sütü eksikliğinden mütevellit kendiliğinden mi düştün, yoksa para karşılığı bir yerlerin tetikçiliğini yapıyorsun?
  • Donanımhaber tarafından yapılan test sonuçlarının ortalamalarının çözünürlüklere göre grafiğe geçirdim. Genel olarak bakıldığında FHD için RTX2060 ile 1070Ti'ye sadece % 3'lük bir fark atabilmiş. RTX 2070 ise RTX 2060'a sadece % 10 fark atabilmiş. 2K'da bile %11 fark var. 4K için fark RTX 2070 lehine % 26 olarak görünüyor ki GTX 1070 ti bile 4K'da % 9 fark atıyor RTX 2060'a. Ancak burada kullanılan RTX 2060'ın saat hızları fabrika çıkışı olarak arttırılmış geliyor. Ancak GTX 1080 Ti ve RTX 2080 tarafından RTX 2060 ve RTX 2070'e atılan farklar bütün çözünürlüklerde oldukça fazla. Testlerde optimizasyonu iyi grafik kalitesi yüksek oyunlar seçilmesi oldukça iyi olmuş. Ancak AMD kartların son sürücüler ile olan performans artışları da dikkate alınarak testlere koyulması iyi olurdu diye düşünüyorum. Zira millet karşılaştırma yaparken bir sene önceki testlere bakarak karşılaştırma yapıyor. Donanımhaber ekibine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

    ASUS Rog Strix RTX 2060 inceleme

    ASUS Rog Strix RTX 2060 inceleme

    ASUS Rog Strix RTX 2060 inceleme

    ASUS Rog Strix RTX 2060 inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 15 Ocak 2019; 17:3:13 >




  • Bana bir akıl verin lütfen. Çok memnun olduğum Gtx 1060 kartım bellek arızası nedeniyle bozuldu ve Amazon para iadesi yapacak. Rx 590 uygun fiyatli ve 3 oyun hediyeli oldugu icin hemen alayim diyorum. Sizce Rtx 2060 beklemeli miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350$ çıkış fiyatı + 70$ gümrük vergisi + 15$ kargo total 435$ a ayağınıza kadar gelecek. TL ye vurduğun zaman da 2370 TL civarı. Aklı, fikri, beyni olan gidip de soyguncu Türk firmalarından almaz bu kadar basit.
  • Bu kartın hem 6gb olması hemde yüksek çözünürlüklerde 1070ti den fark yemesi ciddi anlamda düşündürücü. Rtx mtx zaten bu kartta hikaye. İçimden bir ses bana ilerde bu kartın fena halde patlayacağını söylüyor. Bu kart olduğundan daha güçlü gösteriliyor ve maalesef sabun köpüğü gibi kısa sürede fena patlayacak. 1080p çözünürlükte zoraki, hileyle hurdayla 1070ti'nin önüne ucu ucuna yetiştirebiliyorlar fakat iş yüksek çözünürlüklere gelince kart cortlayı veriyor. Tomb raider da zaten hepten sonuçlar bir garip. Fullhd kullanılıyorsa ve yurt dışından 2k civarı paralara getirtilebiliniyorsa amenna ama diğer türlü ciddi ciddi düşünürdüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guzmann06

    şuradan siyaset kasma ekran kartı almadım diye ağlayan gereksiz bebeler sinir oluyorum. Başlığında tartış. Türkiye üreten bir ülke 60ların kafasıyla yaşama, bir iki ezberiniz var papağan gibi tekrarlıyon. İstanbul,Kocaeli,Bursa,Gaziantep,Konya,Denizli,Ankarada ne üreitmi var gez organize sanayileri. Mesele üretmek değil,mesel markalaşmk. Mesele bir ürünü kar edebilcek şekilde üretmek. Tamaman türk malı cep telefonu yapılsa alacakmısın. gidecekisn yien iphone alacaksın. iphone aldıkça fakirleşcekseniz. Ülkede kendini isviçrede,almanyada,japonya yaşdığını sanana tipler var. Her eve internet giridi herkesi herşeyi görüp isityor. haddini bilcen. Senden kat be kat zengin alman mal gibi giynir. gtx 1080ti almaz gtx 1060 alır adam tasaruf ve yerli malını tüketttiği için zengindir. Portekiz,Polonyada avrupada. Elnize 3-5 para geçse saldıracaksınız ithal mala. Fabrika açarken bakkal açıyor sanki güzel akıllı. Milet rtx 2080, 2070ler hava da uçuyor birde ağlayıp duruyor millet.

    Üretim olduğu için enflasyon tavan değil mi? Bundan 5 6 yıl önce herkeste gtx 670, gtx 680, 7970 vardı şimdi 3 5 kişi de rtx var sebebi nedir peki? 2012'de gtx 680, 750-800tl arasındaydı asgari ücret ise 700tl idi bir asgari ücrete bir kart alabiliyorduk üst seviye. Şimdi ise 2080 almak istesek yeni yapılan 2020tl'lik zamla bile 3 ay sonra alabiliyorsun dostum bu mu üretim kalkınma? Devlet kıçımızda ki dona kadar alıyor diplomatik ilişkilerin annesini ağlatıyor adaleti kendi malı gibi kullanıyor. Sanayi demişsin de kaç tane organize sanayide iş yapan adam tanıyorsun? Şuan kaç tane ağır metal iş yapan adam firma battı biliyor musun? Adam ihaleden iş alıp yapıyor devlet parasını vermiyor çoğu taşeron firmaya, adamlar 6 7 aydır cepten maaş veriyor çalışanlarına. Biz neredeyiz siz nerede hayat bir sizlere toz pembe. Rtx 2070 kullanıyorum param var çok şükür emeğimle kazanıyorum ama neden fazla fazla vergi ödeyeyim ben salak mıyım? Gerçi ülkenin %60'ı salak ya neyse. Şimdi bu yazıdan sonra uyarı gelir kesin nasılsa gücü gücü yetene. Bu tepkim geneldi ama ilk cümlene çok kızdım bilesin. Hadi iyi forumlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 350 dolar ekran kartına veremem parayı sokaktan toplamıyoruz
    f-p kralı rx 570 oldu ultrada ile high arasında pek fark yok ülkenin ekonomimik durumuda ortada rx 570 yeter yetinmeyi öğrenmiş kişiye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fz18

    bu çukura ana sütü eksikliğinden mütevellit kendiliğinden mi düştün, yoksa para karşılığı bir yerlerin tetikçiliğini yapıyorsun?

    Alıntıları Göster
    sen ne saçmalıyorsun ya sana bir şey söyleyen var mı ? eleştrimi yaptım mesutta cevap verdi tamam oldu bitti sen git kendi ana sütü eksikliğini tamamla millete de salça olma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavikıs

    350 dolar ekran kartına veremem parayı sokaktan toplamıyoruz
    f-p kralı rx 570 oldu ultrada ile high arasında pek fark yok ülkenin ekonomimik durumuda ortada rx 570 yeter yetinmeyi öğrenmiş kişiye
    Zaten yeni RX570 aldim uzun sure de kart degistirecegimi sanmiyorum. Sadece 3000 alti olmaz diye aglayanlar icin yazdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mining yüzünden o kadar kart AMD'nin elinde patlayıpta stok eritmek için o kadar düşürmeseydi fiyatı biraz zor fp olurdu RX 570. Zaten sadece 4gb olan modeli çok ucuz. Gidipte o yüksek fiyatlara RX 570 alanlar kafalarını duvara vuruyordur şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç para ulan bir ASUS Rog Strix RTX 2060 ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drumyr

    Kaç para ulan bir ASUS Rog Strix RTX 2060 ?
    Newegg e bakmanızı tavsiye ederim. Zotac çift fanlı model kargo vergi dahil 2300 civarında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test tablosunda GTX 1080 adlı kartın olmasını beklerdim açıkçası. :D
  • DLSS aktif oyunlar yavaş yavaş geliyor anthem de mesela dlss ile gtx 1080 ti den bile iyi olacak bir kart.

  • Hocam saç ektirme vlog'u haberler ve popüler sekmesinde en üste sabitleyen siz değil miydiniz yoksa gerçekten o zaman çok tıklanma ve yorum aldı da öyle mi çıktı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Vettel

    sen ne saçmalıyorsun ya sana bir şey söyleyen var mı ? eleştrimi yaptım mesutta cevap verdi tamam oldu bitti sen git kendi ana sütü eksikliğini tamamla millete de salça olma

    Alıntıları Göster
    her konuda senin gibileri görmek zorunda mı bu millet,
    hala konuşacak yüz olduğuna göre, sende ki eksiklik ana sütü değil tohumundan kaynaklı karakter bozukluğu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drumyr

    Kaç para ulan bir ASUS Rog Strix RTX 2060 ?
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814126280

    Sold and Shipped by: Newegg

    ₺2,265

    VAT-Inclusive Price
    ₺2,672


    Gün ititabari ile 2800 tl.

    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-rog-strix-rtx2060-gaming-oc-gddr6-6gb-192bit-dx12-ekran-karti.html

    ön sipariş şu an 3.377,16 TL.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=12041
    3059 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Ocak 2019; 2:2:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    32 yaşındayım. Devletin fabrika açtığı bir dünyada yaşadığını sanıyorsun. Sen sanırım tecrüblerini Kuzey Kore'de fln yaptın sanırım. Olayı cami ile kıyaslaman bile könü niyetini ele veriyor. 2001 kriizni gördüysen boşa goygoy yapıyorsun. AKP döneminde artan refahın, AKP döneminde biraz azaldı diye cıyaklıyosun. 2001 2 den önce internet , bir çok yüksek teklonoji ürününe erişim dahi azınlık bir kitlenin imkanydı. AKP hükümetleri kadar ülke atılım yaptığı bir dönem yok. Cumhurbaşkanıyla bu ülke nato uydusu olmaktan çıkma mücadelesi veriyor. PKK yı yeniyor. Yurtdışında operasyon aypıyor. Kendi özgür politakılıarını bölgede ABD2 ye rağmen yapıyor. Eskiden bu kadar olayla mücadel edicek ekonomik gücü en siyasi gücü vardı. Tarih herşeyi yazıcak, sizi,n gibi sızlanmaktan başka bir halt etmyenlere sinir oluyurum. Git bir fikir üret,buna insaları inandır sermaya bul aç fabrikanı. Apple ABD devleti kurdu sanırsın. 3dfx,Ati vs nasıl kurulmuş firamalr incele forumdan örnek veriyim.
    Ağzınıza sağlık. Forumda ki bu sızlanan, her işi eleştirmekten (yapıcı eleştiriyi yapanı görmedim) başka bir işe yaramayan, din düşmanı kitle gitse de kurtulsak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.