Şimdi Ara

Asus rog strix g17 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus rog strix g17 ısınma sorunu

    amd ryzen 9 işlemcili laptopu yeni aldım. CPU boştayken sıcaklık 70 85 arasında gidip geliyor. bu normal mi? normal değilse sorun neyde olabilir.




  • Arka planda windows kendini güncelleme yapıyor olabilir mi? Güncelleme sırasında leptopların hemen hemen bir çoğu aşırı ısınıp fanlarını çalıştırıyor. Windows güncelleme uzun sürdüğü için sıcaklık değerleri yüksek kalıyor bitene kadar. Bilgisayarınızın her hangi bir işlem yapmadığından emin olun. İşlemcinin %100'de yüzünün kullanılması gerekmiyor ısınması için. Windows update'ı kontrol edin. Steam gibi oyun platformlarında her hangi bir oyunun güncellemesinin inmediğinden emin olun.


    Bilgisayarınıza yada benzer modellerine yapılan incelemeleri izleyin onların boşta ve yükte kaç derecelerde çalıştıklarına bakın.


    Donanımsal bir sorun varsa zaten belli olur ama önce dediğim gibi gerekli kontrolleri bir yapın. Benim leptop'da eski asus rog strix modellerinden güncelleme sırasında fanlar acayip çalışıyor ve baya ısınıyor. Oyun oynarken 90-95 derecelere kadar çıkıyor işlemci sıcaklığı. İnternet üzerindeki incelemelere baktığımda hemen hemen bütün modelleri bu şekilde ısınıyor.


    Kolay gelsin.





  • yorumun için teşekkürler. arka planda herhangi bir güncelleme yok. eski casper laptopum da normal dereceler 50 iken bu laptopun 80 olması bir sorun olabileceğini düşündürdü.

  • Leptopuna bi bağlanıp kontrol edebilirim istersen.

  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt

    05319705310 wp den yazabilir misin hocam




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaycozmoz -- 11 Temmuz 2023; 20:47:58 >
  • Facebook kullanmıyorum pek Discordun varsa ekleyebilirsin beni.


    Maxpayne53#0695

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.