Şimdi Ara

ASUS R7 240 Kafayı yemek üzeriyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Sistemim biraz eski benim, oynadığım bir kaç oyun vardı onlarda da artık yeterli fps alamadığım için ekran kartını değiştirmek istedim bugün. Asus r7 240 aldım fakat aldığıma da pişman oldum. Ne yaptım ettiysem bilgisayar kartı okumuyor. en az 6-7 kere driver'ı silip baştan yükledim, gezmediğim forum sitesi kalmadı fakat hiç bir şey bulamadım. 0 aldığım ekran kartının bozuk çıktığını düşünüyorum artık o derece. Sizce nerede hata yapıyorum neden ekran kartını görmüyor pc ? ASUS R7 240 Kafayı yemek üzeriyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeper -- 9 Ekim 2016; 2:54:17 >







  • Eski kart driver varsa sil temiz kurulum yap format atmayı dene bunlar ise yarayabilir
    Pcie sorunlu olabilir
    En son ekran kartı sorunlu olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayyas404

    Eski kart driver varsa sil temiz kurulum yap format atmayı dene bunlar ise yarayabilir
    Pcie sorunlu olabilir
    En son ekran kartı sorunlu olabilir


    Eski ekran kartı driverlarını denetim masasında ve diğer yerlerde bulamadığım için silmedim,direk yeni driverları yükledim silmeden. Pcie sorunlu olduğunu düşünmüyorum eski ekran kartım çalışıyordu çünkü aynı slotta. Son çare format gibi görünüyor ama format atmaktan nefret ediyorum sorunun ne olduğunu çok merak ediyorum.
  • O zaman format sorunu çözer gibi duruyor pcde eski driver ve bunlara ek olan programlar dosyaları kalmış olabilir bios guncelle olmadı resetle yada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saatlik uğraşım sonucu sorunu çözdüm. Sitedeki driver da sorun varmış,lanet olsun böyle markaya bu adamlar nasıl driver yüklediğinin farkında mı değiller. Çözüm slimedriver ile AMD driverini kökten diliyoruz ve otomatik driver bulucu ile yüklüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xeper

    5 saatlik uğraşım sonucu sorunu çözdüm. Sitedeki driver da sorun varmış,lanet olsun böyle markaya bu adamlar nasıl driver yüklediğinin farkında mı değiller. Çözüm slimedriver ile AMD driverini kökten diliyoruz ve otomatik driver bulucu ile yüklüyoruz.

    klasik amd. zamanında 7600m serisi için cimson çıkmayacak dediler ama indirirken gözüküyordu hadi dedim kurayım kuramadı tabi leyla .
    sonradan düzenlemişler 3-5 ay sonra denediğimde kurulmuştu saçma sapan işler. şu an 15.7.1 var crimson betada kalınca sonradan bulaşmadım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.