Şimdi Ara

Asus P8P67 LE mi P8P67 PRO mu? Acil karar vermem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Asus P8P67 PRO mu LE mi?

    Proda SLI desteğide var. LE'de crosfire var ve arada 100 TL fark var. Ekran kartım HD6950. İlerde crosfire yapacam. SLI desteğine gerek yok değil mi? 2 seçeneğim var. Ya PRO alacam extradan SLI desteğim olacak. Yada LE alıcam tek seçenek crosfire zaten ekran akrtımda HD6950 ve yanına kesintisiz güç kaynağı alacam.

    Pro + extradan SLI desteği mi? Yoksa
    LE + kesintisiz güç kaynağı mı?

    Hangisi daha mantıklı?

    Sistemim bu;

    Acer S232HLAbid 23'' Geniş Ekran LED LCD
    i7 2600 işlemci
    Western Digital Caviar Black 1 TB 3.5" SATA3 64MB 7200RPM
    Sapphire 2 GB HD6950 256b GDDR5
    Corsair 4 GB (2 adet) 1600MHZ CL9 XMS3 6GB Soğutuculu DDR3 Ram
    Gigabyte GE-M800A-D1 ODİN PRO 800W Aktif Pfc
    3R SYSTEM R460Li ATX Kasa ( PSU YOK )
    Asus DRW-24B3ST SATA Siyah Kutulu

    Eğer LE ve kesintisiz güç kaynağı daha mantıklı diyorsanız şu sistemi 10 dk kadar kaldırabilecek sistemi kaldırabilecek güç kaynağıda şuradan önerebilir misiniz;

    http://www.bimeks.com.tr/kategori/1024/kesintisiz-guc-kaynagi--ups.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalcafe -- 21 Mart 2011; 23:42:31 >







  • Her ne kadar LE icin "CF Ready" desede, bu kartin onerdigi CF'in verimi dusuk olacaktir. CF yapacaksaniz kesinlikle Pro alin.
  • Pro alacam ya almışken iyisi olsun anakart önemli parça sonuçta. Voltaj değerlerini ayarlama özelliğde varmış PRO'da kesintisiz güç kaynağı beklesin bir süre. Teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduğunuz için.
  • Kesintisiz güç kaynağı olamsa sorun çıkmaz değil mi? Eğer PRO alırsam kesintisiz güç kaynağına param kalmıyor. Sadece PSU 400 TL civarı, 150 TL'lik güç kaynağı takmadım diye yanarsa üzülürüm.
  • Neyse pro spariş ettim kesintisiz güç kaynağı beklesin.
  • Eger gec olmamis ise su anakart ile degistirin derim:

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-p67a-gd55-b3-revizyon-intel-lga-1155-ddr3-usb-3-0-sata-3-atx-anakart.html

    Fiyati gayet uygun, FB'deki anketi doldurup %10 indirim ile fiyati biraz daha asagi cekebilirisniz. Bu size UPS icin yeterince butce birakacaktir sanirsam.
  • Hocam Asus P8P67 PRO spariş ettim. Zaten benim 440 TL bimeks hediye çkeim vardı onlar da yok b3 rev anakartlar. Benden tam model istediler benim için getirtecekler. Şimdi bir daha mail atıp değiştiremem. Artık güç kaynağınıda ilerde alırım. Benim sadece şuana kadar UPS'ye bağlamadığım kasalarda PSU yandı. Oda zaten kasayla birlikte gelen kotu PSU'lardı ve tozdan falan bozuluyorlardı. Bende bakımını iyi yapmıyordum zaten. Havalarda düzelmeye başladı elektrik voltaj düşme yada kesilme pek olmaz zaten. Kışa kadar UPS alırım bir tane.

    Başka arkadaşlarada sordum UPS aşırı şart değil dediler. Bende PRO anakart alayım sağlam olsun dedim onu aldıktan sonra değiştirme şansım yok nede olsa. UPS'de köşede param birikince alacam. PRO modelinin SLI dışında da extra özellikleri varmış. DIGI + VRM ve DTS falan. O yüzden daha mantıklı geldi PRO alıp UPS'yi ertelemek.

    Çok teşekkür ederim yardımlar için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.