Şimdi Ara

Asus P4S800-Mx Bios Çöktü Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus P4S800-Mx BİOS ÇKTÜ YARDIM 3 GÜNDÜR PC YATIYOR...

    Mesajgönderen anilinternet » 19 Tem 2010, 21:03
    Mrb arkadaşlar Asus P4S800-MX Anakartımın biosu çöktü güncellerken oldu büyük ihtimal Disket ile tekrar yüklemeye çalıştım ama bir türlü beceremedim üstadlarıma danışayım dedim yardımlarınızı bekliyorum. Pc Acılınca Award Boot Block BİOS V1.0 DİE ekran geliyor resminide ekledim yardımlarınızı bekliyorum.Msn anil18@hotmail.com.tr
     Asus P4S800-Mx Bios Çöktü Yardım







  • Windows açılabiliyorsa Asus Live Update ile biosu güncelleyin. Windows açılmıyorsa aynı model anakarttan bulup, sağlam biosu sökerek sizin anakarta takıp çalıştırın. Asus Live Update ile sağlam biosun yedeğini bilgisayara kaydedin. Ya da internetten indirdiğiniz güncelleme dosyasını hazır bulundurun. Asus Live Update programını çalıştırın, bilgisayar açıkken sistemi fazla sallamadan sağlam biosu sökün. Bu tür çipleri sökmek için elektronikçilerde özel cımbızlar var. Ya da beceririm diyorsanız bir şekilde fazla sarsmadan biosu sökün. Arızalı biosu takın ve hazırda bulunan dosyayı yükleyin. Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hedevilcate

    Windows açılabiliyorsa Asus Live Update ile biosu güncelleyin. Windows açılmıyorsa aynı model anakarttan bulup, sağlam biosu sökerek sizin anakarta takıp çalıştırın. Asus Live Update ile sağlam biosun yedeğini bilgisayara kaydedin. Ya da internetten indirdiğiniz güncelleme dosyasını hazır bulundurun. Asus Live Update programını çalıştırın, bilgisayar açıkken sistemi fazla sallamadan sağlam biosu sökün. Bu tür çipleri sökmek için elektronikçilerde özel cımbızlar var. Ya da beceririm diyorsanız bir şekilde fazla sarsmadan biosu sökün. Arızalı biosu takın ve hazırda bulunan dosyayı yükleyin. Kolay gelsin.


    Cevabın için teşekkür ederim aynı model anakart bulmam imkansız AnaKart Cd'de yok tek çözüm disket sürücüsü... Birde bu anakarta bağlı pc de Hard Disk Takılı değil Taksamda Hard Disk'de Windows yüklü değil. Ben Disket ile yüklemeye çalıştım bu yüzden yükliyememiş olabilirmiyim.




  • Rica ederim. Dostum istersen Asus Türkiye ile bir görüş. Forumda bir arkadaşın başına benzer bi' durum gelmişti bir yıl kadar önce. Garantisiz anakart için adresine ücretsiz bios postaladılar o arkadaşın yazdığına göre. Dediğiniz gibi belki disket bozuktu o yüzden yükleme yarıda kaldı. Diskete güvenmeyin. CDRR' de mi bulamıyorsunuz ? HDD takarak Windows kurmayı deneyin, tabi açılıyorsa.
  • internetten bios indirip bir cd ye yazıp deneyin en fazla 25 kuruş zarara girersiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Corleone™

    internetten bios indirip bir cd ye yazıp deneyin en fazla 25 kuruş zarara girersiniz

    Arkadaşım miktar önemli değil ama bana nasıl yapacağımı sölersen sevinirim. Bios dosyasını doğrudan cd nin içinemi atayım.
  • evet o şekil bir deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.