Şimdi Ara

Asus n61vn280bd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyigünler genel başlık altında yazsam daha iyi olurdu ama kimsenin görmeyeceğini tahmin ettiğimden yeni konu açıyorum,asus n61vn280bd bu laptopu almayı düşünüyorum bluray dvd yazıyormu diye takıldım birde arkadaşlar herhangi bir inceleme test oranları varmıdır onları ekleyebilirseniz sevinirim genel başlık altında sayfalarda kaybolup gidiyorum..




  • İşlemci Tipi :Intel Core 2 Duo
    İşlemci Türü :Core 2 Duo T9600 2.80 Ghz - 6 Mb
    Bellek :4096 Mb
    Bellek Türü :DDR III 1066
    Sabit Disk: 500 Gb
    Disk Dönüş Hızı :5400 Rpm
    Ekran Boyutu :16"
    Ekran Çözünürlüğü: 1366 x 768
    Ekran Türü :WXGA
    Ekran Kartı Türü: Paylaşımsız
    Ekran Kartı :Nvidia GeForce GT240M - 1 Gb
    Optik Sürücü :DVD Super Multi Double Layer
    Ses Kartı :Onboard
    Ethernet :10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ: 802.11a/b/g Draft N
    Bluetooth: Var
    Kamera :Var
    Ağırlık :2.5 - 3 Kg
    İşletim Sistemi :Windows 7 Premium
    Portlar :3 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x RJ-45, 1 x RJ-11, 1 x Mikrofon Girişi, 1 x Kulaklık Çıkışı, 1 x E-Sata
    Kart Okuyucu :8 in 1 kart okuyucu
    Parmak İzi Okuyucu :Yok
    Pil Tipi: Li-Ion 6 cell


    Bence önceliğin bu özelliklerde bir makinede DVD'yi nasıl yazıp yazmadığı olmamamlıdır.Öncelikle ben makineyi hangi amaçla kullancıam İnternet,Oyun,Profesyonellik gerektiricek programlar(AutoCAD,Yazılımcıyım SQL Server,.......)) kullanıcam diyorsanız eğer öncelikleriniz bunlar olmalı bu işlevleri gerçekleştirebilirmiyim diye.He illaki DVD bluray istiorumm o olsun bana yeter diosan üründe özelliklerinde yazıyor.DVD Super Multi Double Layer Sürücü özelliği bu doublşe layer olarak yazıyor....Yardımcı olabildiysem...:):)




  • Sağol arkadaşım ben bu makineyi araştırdım dediğin gibi kendimi geliştirmek açısından herşeyi yükleyebilir ve deneyebilir olmam gerekiyor,Açıkcası çok güzel makine almak istiyorum fakat 2000 tl gibi bir yaklaşık parayı ortaya koyasım gelmiyor olmadığı için olabilir :D ,Arkadaşlar sizce asus yeni modellerinde işlemciyi dahada öteye çıkarırmı yada bu laptopun fiyatı nezaman düşer hadi düşse düşse ne kadar düşer oda bir ayrı soru
  • Yeni işlemciler derken bu core i7,i5 işlemciye sahip ürün çıkartan markalar var Asus'unda böyle bir modelinimi istiyorsun=_?.
  • Tserisi bir işlemçi biraz düşük daha iyi bir seride özellik bakımından yakında piyasaya sürecekleri laptop olarak biliyormusun...

    Yakından takip ediyorsunuz haberler sizde :D,
  • Şuanlık piyasada T ve P serisi işlemciye sahip notebookları bulunuyor Asus'un ...Yeni nesil işlemciye sahip ürün çıkarmadılar daha gibime geliyo çıkarsalar illaki duyuyurlardı.9:):):)
  • Asus n61vn280bd nin ilk gelen partide Blue ray vardı. Şimdi gelenlerde yok..kesin bilgidir..canlı olark gördüm
  • quote:

    Asus n61vn280bd nin ilk gelen partide Blue ray vardı. Şimdi gelenlerde yok..kesin bilgidir..canlı olark gördüm


    Arkadaşım n61vg280bd modeli ile karıştıryor olabilir misiniz? Çünkü spec'ler açısından ben de bu (VN) modelden alacağım, ve Bimeks, Vatan, Media Markt'larda bizzat kendim inceledim. Zaten modeli model yapan Blue Ray okuması. Oldukça dikkatimi çekti tespitiniz, çünkü ben de Blue Ray harici diğer tüm specl'ler için almayı düşünüyorum bu modeli. Blue Ray amaçlı kullanmayacağım, acaba bunun Blue Ray'siz (özellikle DDRIII @ 1066MHz) aynı spec'lerde modeli var mı diye araştırıyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ascentarium -- 17 Şubat 2010; 13:49:23 >
  • arkadaşlar n61vn280bd modeli blue ray yazmıyor sadece okuyor
  • DDRIII olması ve T9600 işlemcisinden dolayı ASUS VN düşünüyordum. Bugün Bimeks'e gittiğimde, Blu Ray hariç bu özellikte ne tavsiye edersiniz soruma: ACER AS5739G T9600 tavsiye ettiler. Kampanyadan dolayı da fiyatı da oldukça cazip. Ama ben daha önce marka olarak ACER ile hiç haşır neşir olmadım. ASUS karşısında ACER'in durumu nedir arkadaşlar?! Şayet casper liginde bir alt 2.küme oyuncusu ise hiç ilgilenmeyeceğimm Tecrübesi bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var....
  • acer dan uzak durun :,)
  • konuyu hortlatayım
    bu bilgisayarı 2010 ocakdan beri kullanıyorum hala günlük işlerimi görmeye yetiyor hatta ufak tefek işler ve makro yazımı için catia bile kullanıyorum.
    yıllar içinde 2 kere ekran menteşesi kırıldı 2 kere batarya değişti onun haricinde tamir görmedi.
    ssd ile birlikte kullanıyorum maşallah diyeyim.

    edit: menteşe değişimi için açtığımda civata insertlerinin kırıldığını gördüm alt kasayı gg dan aldığım ikinci el bir ürünle değiştirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9008 -- 29 Eylül 2019; 18:14:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.