Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.830
Cevap
21
Favori
442.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanmbe

    peki kemal hocam siz şu an ati driver sürümü olarak ne kullanıyorsunuz

    Hocam kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Bilgisayarı pek kullanmıyorum artık. Ama en yakın zamanda bakıp yazacağım size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanmbe

    peki kemal hocam siz şu an ati driver sürümü olarak ne kullanıyorsunuz

    15.201.1151 sürümü stabil olarak çalışmakta, pc de ilk günkünden daha performanslı olarak çalışmaya devam ediyor maşallah :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stranger in the Night

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakanmbe

    peki kemal hocam siz şu an ati driver sürümü olarak ne kullanıyorsunuz

    15.201.1151 sürümü stabil olarak çalışmakta, pc de ilk günkünden daha performanslı olarak çalışmaya devam ediyor maşallah :)

    tşklr hocam en kısa zamanda deneyeceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanmbe

    peki kemal hocam siz şu an ati driver sürümü olarak ne kullanıyorsunuz

    Hocam şimdi baktım bende "15.201.1151-150821a-188665E" sürümü var windows 10 da sorun yaşamıyorum.
  • win 7 64 bit için ati ekran kartı driver sorunu regeditte bi paremetreyi "1" yapıp düzeltmişler. suan bende en son güncel driver çalışıyo. win 10 a yükseltme yapıcam ati ekran kartı için güncel driveri win 10 64 bitte çalışıyormu deneyeniniz varmıdır
  • meliksezen M kullanıcısına yanıt
    Yukarıda verdiğim sürümde sorun yok.
  • şu cihazı 2010'da aldım, adam akıllı kullanmak nasip olmadı. garantisi bitene bi hafta kala servisten geldi ki asıl servis bozmuş. sonra da üstüne düşmedim şimdi tek ayağı çukurda kullanıyorum. arada kafasına göre mavi ekran veriyor, usb aygıtı tanımlanmadı hatası veriyor, en önemli sorun ise webde video izlerken kare kare lekeler çıkması. bu da her zaman olan bi şey değil. bu sorun 3 yıldır var ama halen sistematiğini çözmüş değilim. neye göre çıkıyor gidiyor belli değil.

    edit: sorun aynen bu:https://www.youtube.com/watch?v=XmclBZczc0M



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 9 Aralık 2015; 20:00:35 >
  • Hala kullanan var mı yahu bu cihazı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killabyte

    Hala kullanan var mı yahu bu cihazı

    Nesi kötü ki? 2 yil kadar önce 8 gb ram ve ssd taktım, sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalwebnet


    quote:

    Orijinalden alıntı: Killabyte

    Hala kullanan var mı yahu bu cihazı

    Nesi kötü ki? 2 yil kadar önce 8 gb ram ve ssd taktım, sorunsuz kullanıyorum.

    +1
  • Merhabalar herkese. Bende Asus N61JQ cihazını 2010 da alanlardanım. cihazı aldıktan 1 yıl sonra masaüstü gibi kullandığım için sanırım ısınma problemi vs olmaya başladı derken cihaz sürekli kapanıyordu. servise yolladım, parçaları değiştirdiler (hdd vb) o zamandan beri canavar gibi maaşallah 2-3 senede bir bazen işlemcideki yalıtkan jeli tazelemek gerekebiliyor o kadar. bu ara performansı biraz düşmüştü öyle aklıma geldi benim ramlarin durumu ne diye baktım, hiç yükseltmemişim 4 gb duruyormuş, onu 8gb yaptım.ikiye üçe katlamadı performansı ama yinede farkettiriyor kendini. şimdi de ilerisini düşünerek 500gb lık bi SSD takacağım(yeni bilgisayar alırsam ona takarım). bu iki parça değişimiyle bir 3 sene daha çok rahat kullanırım bilgisayarı bir terslik olmazsa. ilk 3-4 sene boyunca çok rahat bir şekilde neredeyse en yüksek grafik değerlerinde World of Warcraft oynadım bir sıkıntı yaşamadım. artık yüksek çözünürlüklü bir oyun oynamadığım için ekran kartı sorun teşkil etmiyor. işletim sistemini hiç yükseltme gereği duymadım. hala win7 home premium. zaten sorunsuz çalışan bir sistemi kendini henüz kanıtlamamış bir işletim sistemiyle değiştirip neden başıma iş açayım ki çok ta memnunum. win8'in - 10'un hızı kendilerine kalsın.mecbur olmadıkça değiştirmemekte kararlıyım. sürekli prize takılı kullandığımdan haliyle batarya ölüyor. geçenlerde yedek batarya aldım, ara ara kullanıp şarj ediyorum düzgün bir şekilde, sonra yine prize takılı kullanacağım için eski bataryayı takıyorum. bir yere giderken yenisini alıyorum yanıma. Hala masaüstü gibi kullanıyorum :) sürekli prize takılı durumda, günlerce açık tuttuğumu bilirim. tek uyuz olduğum nokta kamerayı bir türlü halledemedim .burada yazanlara da bakıp yaptım ama nafile :) heralde çok sorun yaşamayan şanslı kullanıcılardanım

    Beni de ekleyebilirsiniz kulübe :))




  • frumoos kullanıcısına yanıt
    Bende benzer şekilde kullanıyorum. Ekledim sizi de. Güle güle kullanmaya devam edersiniz umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalwebnet

    Bende benzer şekilde kullanıyorum. Ekledim sizi de. Güle güle kullanmaya devam edersiniz umarım.

    +1
  • arkadaşlar bilgisayarı 2010 dan beri kullanıyorum. windows 10 yüklü şu anda son driverıda sitesinden güncelledim. belli bir parlaklığın altına inmediğiniz sürece sıkıntı yok yoksa ekran kararıyor. bide arada chrome da gezerken amd catalyst yanıt vermiyo tekrar başlıyo fln. arkadaş yazmış benim pcdede kapanma sorunu vardı tamamen ısınmayla alakalı termal macunları yenileyince bi sıkıntısı kalmadı. bide soğutucu aldım sorunsuz devam ediyo. bence şuanki pclere bile taş çıkarıcak performansı var( orta seviye ve çıkış yılına göre karşılaştırıyorum).
  • Arkadaşlar, N61JQ laptopun orijinal recovery DVD'lerine ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.
  • arkadaşlar yukarıda windows 10 ile ilgili soru sormuştum. windows 10 u sorunsuz bütün driverleri ile yükledi ve kurdu. ekran kartını atinin sitesinden güncel driverini yükledim bi sorun çıkmadı daha önceki 3 yada 4 sayfa öncesinde LAN devre dışı yapılmazsa win 10da kitlenme sorunu yaşanıyor gibi uyarılar okumuştum o yüzden bende de devre dışı. geçenlerde bi kitlenme ve restart yaşadım bu restatrt ve kitlenmeleriwin 7 deykende yaşıyodum. termal macunlarını değiştirdim vs ne yaptıysam olduramadım bazen her açılışta yapıyodu bazen haftada 1 oluyodu illa bişeyler çalışırken değil boşta masaüstü simgeleri görünürken donup kalıyodu. neyse ilacını tesadüfen buldum bu sorunu laptobun altından ortaya yakın bi yerden (touch pad ile space bar ortası gibi) biraz havaya kaldırarak düzeltiyorum. bu bilgisayarlarda anakartta bi sıkıntı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliksezen -- 13 Aralık 2015; 14:37:44 >




  • Merhaba,

    Bende 91v modelini kullanıyorum,
    Bugüne kadar hiç güncelleme yapmadım

    Win 10 güncelledim, windows açılış müziği geliyor ama ekran karanlık, sonra tekrar Win 7 geri döndüm,
    Ekran kartını güncellemem gerekiyor fakat bir türlü güncelleyemedim,

    Ekran kartım;
     ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ


    Sonra http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows%2010%20-%2064 linkten 312 mb indirip kurdum yüklemeye başladı sonra yükleme başarısız dedi ve iptal etti bu sefer yine ekran karanlık kaldı,

    Bu Ekran kartını bir türlü güncelleyemedim sorunsuz nasılyapabilirim




  • 1333 yerine 1600 ram alsak sorun yaşarmıyız ?

    4x2 toplam 8 gb ram yapmayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar bendede asus n61jq var. oyun bilgisayarı almak istiyorum. satsam kaça satılır şuan sizce? iyi kullandım temiz. bana bi tavsiye etseniz? fifa 16 yı fln açmıyor artık bu seri
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    Bende geçenlerde ekran kartını güncellemeye çalıştığımda aynı sorunla karşılaştım. sonra yine eskisini geri yükledim. artık korkuyorum açıkçası güncelleme yapmaktan. çözümü varsa bende faydalanacağım buradan.

    ram işine gelince yine 2 hafta önce ram'i 8gb a yükselttim. 1333 kullandım. baya bir araştırdım durumu, bazı bilgisayarlarda bilemediğim bir sebepten ötürü 1600 mhz çalışıyor. takanlara "eğer çalışıyorsa hiç kurcalamayın, ellemeyin" diyor herkes.yani teknik detayını bilmedikten sonra biraz şans işi. 2 tane ram alacaksanız yaklaşık 100+100 = 200 liranızı şansa bırakmak çok akıllıca gelmiyor. varsa eğer 1600mhz lik bir ram takıp deneyebilirsiniz önce. ama ben 1333 mhz 8 gb ram'i sorunsuz kullanıyorum. şahsen bir şey aldığında teknik problemle karşılaşmaktan nefret eden biri olarak, siz de benim gibiyseniz hiç bulaşmayın derim kolay gelsin.




  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.