Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
22
Favori
34.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus n551vw laptopumdan gayet memnundum taki klavyesine limonata dökene kadar dünyam yıkıldı resmen kronik sorunlardan bazıları benim laptopumdada vardı ışık sızması gibi ve bu şikayetlerden verildiğinde değişim yapıldıgını öğrendim ve 2 gün sonra aldıktan yaklaşık 14 gün sonra değişime götürdüm asusa ve geçen hafta perşembe saat tam 1 de ve bugün öğlen tam 13.20 de değişim kararının verilmesiyle resmen rahatladım içimin yağları eridi ve masaüstü almayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. N551vw'de internet explorer da "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası veriyor.
    chrome da ya da oyun oynarken böyle bi durum yok ama explorer da çok resimli bir site de(örn: letgo) yada youtube da bu hata çıkıyor
    ne yapmak lazım? cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • Ben de 29 şubatta servise göndermiştim ve bugün doa raporunu alıp satıcıya gönderdim. Ellerinde ürün olmadığından para iadesi alacağım.
  • fasak F kullanıcısına yanıt
    Nasıl bu kadar hızlı oldu?
  • servise gelen cihaz 551vw ve ışık sızması ise servis hiç bakmadan hemen doa hazırlıyor sanırım..yazık ölü bir model oldu devamı da gelmeyecekmiş..nisanda güzel modeler gelirse alırım yok gelmez ise acer bile alabilirim artık dolar bu kadar düşükken fiyatların bu kadar yüksek olmasıda ilginç..
  • Arkadaşlar ben de n551jw aldım. Benim hdd den bir dk içinde 10-15 defa çıt çıt diye sesler geliyor. Herhangi bir arıza görmedim ama sesi bile insanı rahatsız edebiliyor. Önceki laptopumda hiç bir problem yoktu. Bu durumu normal mi kabul etmeliyim yoksa servise göndereyim mi?
  • reko kullanıcısına yanıt
    Ölü bir model olduğunu düşünmüyorum. Sizin ve birkaç arkadaşın aldıkları üründe sorun çıkması veya memnun kalmamanız asus n551vw modelinin fabrika çıkışının hatalı olduğunu göstermez. Devamı gelmeyecek demişsiniz ama bu model 2015 çıkışlı ve Asus laptoplarda her sene yeni model çıkar zaten. 2016 yılında da n552 modeli çıkacak. 3500-4000 lira aralığında bu özelliklerde hiç sorun çıkarmayan bir laptop bulabileceğinizi sanmıyorum. Acer'a bakacaksanız forumdaki ana konuları inceleyince onda da bazı kullanıcılarda ışık sızması, hdd sesi, oyunlarda kasma, fan sesi, kasanın dandikliği gibi sorunları görürsünüz ama bu sorunlar o laptopun da ölü olduğu anlamına gelmez çünkü orada da bizim gibi çok memnun kullanıcılar var.

    1-Işık sızması: Var. Test edene kadar farketmemiştim. Sağ üst köşede çok az miktarda ve normal kullanımda farkedilmiyor.
    2-Hoparlörden gelen pıt sesi: Vardı. Realtek driverı ile ilgili. Sorun çözüldü.
    3-Touchpad sorunu: Yok.
    4-Oyunlarda takılma: 5400rpm'lik hdd'ye yüklü bazı oyunlarda anlık takılmalar oluyor. Bu hdd hangi bilgisayarda olursa olsun aynı takılma olur.
    5-Fan sesi ve ısınma: Yok.
    6-Diğer sorun yaşayan arkadaşlar genelde yazılımsal hatalarla karşılaşıyorlar ve güncellemeyle sorunları çözülüyor.




  • jasonu kullanıcısına yanıt
    Ben ankara servisine götürmüştüm hocam. Servisten servise fark gösterebilir belki
  • herkese merhaba 18 şubatta sorunlarımı anlatmıştım neyse arkadaşlar başıma gelenleri özet geçicem...
    18.02.2016 servise verdiğim ürün
    01.03.2016 da çorlu vatan şubesine geri yollanmış (teslim almış şube) benim haberim yok. o ara yaşadıklarım:
    01.03.2016 da asus m.hizmetlerini aramıştım hala pc servis kaydı açılmadı sırada denmişti ama ürün aslında çoktan yollanmış neyse 3 gün sonra arayın dendi ne hikmet ise 04.03.2016 da aradığımda laptopunuzu geri gönderdik dediler peki dedim doa kapsamı ayıplı ürün ne oldu dedim dediler yazılım attık yolladık ???? ışık sızması ölü piksel harddisk sorunu yazılım nasıl yani dedim kapattım
    vatanı aradım ürün geldi baktık açmamışlar bile hemen geri yolladık dendi, ben dedim pc benim nasıl habersiz yolluyorsunuz iyiliğiniz için dendi neyse dedim bugün aradım bana denilen şu...
    EKRAN PANEL ARIZALI PARÇA SİPARİŞ EDİLDİ BEKLENİYOR...
    dedim ayıplı ürün için iade değişim istedim inceleyeceksiniz tamir hakkınız yok dedim doa girmez dendi hemen 175 i aradım bildiklerimi teğit ettim tekrar aradım tamir istemiyorum paramı istiyorum dedim asusa mail atın dendi 5 mail attım kimsenin umursadığı yok dava açıcam dedim sonu böyle bitecek galiba arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın şu kardeşinize akıl verin lütfen




  • hocam asus turkiye merkez ine mi goturdunuz istanbuldaki? ben oraya goturdum anlattim isik sizmasi var diye aldilae 5 gun sonra iade raporu cikti. siz nereye goturdunuz laptop u hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Dediklerine katılıyorum kardeşim ben ilk konu açıldığı zamanda almıştım gayet memnunum.bir ayı geçti kullanımım rise of the tomb raider ssdye ve Middle-earth: Shadow of Mordor hdd yükledim ssdye Solidworks programınıda yükledim hem oyun hem iş pcsisi olarak çok güzel ilerde ssd ve ram takviyesi yapılabilirki ben ebrardan aldım 3500 tl şimdi ise 4100 tl lerde vatanda 4500tl ssd ile ram bedevaya gelmiş gibi bişey olur taksam şuanki fiyatlara kıyaslanırsa bide talep olmasa bi laptobun parası bu kadar artmazdı 600-700 tl bir ay içinde :D olumsuz yorum yapan arkadaşlar hiç boşuna ağlamasın bence




  • BuyurBurdanYak B kullanıcısına yanıt
    Solidworks deki performansı nasıl ben cizim programları için almayı düşünüyorum sizce nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzken almadım fiyatı 4500lere çıkmıç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuyurBurdanYak B kullanıcısına yanıt
    Ilerde sen ağlamada yok ısınıyor, yok kasıyor cart curt :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten laptop cizim, solidworks vs isleri icin cok iyi bir laptop. sadece oyun laptopu olarak tasarlanmamis. oyun icin alacak arkadaslar baska modelleri almalari daha iyi olur ya da bir masaustu toplamalari. ben laptopu oyun icin almistim sonra iade ettim. simdi 3700 liraya cok iyi bir sistem kurdum. ama is istasyonu olarak gercekten iyi bir laptop.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bimeksten Asus N551VW-FY273T modelini aldım. Özellikler aynı neredeyse bu modelde ssd yok.
    1.Sorum Ssd alıp takabilirmiyim kendim , takabilirsem garantisi bozulur mu ? Garantisi bozulmaması için nasıl bi yol izlemeliyim?
    2.si Bazı driverlar güncel değildi onların hepsini aygıt yöneticisinden güncelledim , fakat asusun kendi sitesindeki de drivers&tolls ları yüklemedim onlarıda yüklemem gerekiyor mu?
    3.sü de ışık sızması olayı ; bende de var bu olay ve sırf bu yüzden bilgasayarı iade etmek istemiyorum , yazılanlara göre değişim yapılsada yine aynı sorun oluyomuş yeni bilgisayarda , ama insanın içinde bi şüphe kalıyo işte , acaba 3-4 aydır kullanan bi arkadaş varsa bilgisayarında ışık sızması olan sıkıntı teşkil ediyo mu çizim çalışmalarında falan ?
  • b.u.b. B kullanıcısına yanıt
    1. Ssd takabilirsin. Alt kısımda 2 vidayla açılabilen kapağı açıp takarsan garanti dışı kalmaz.
    2. Asus'un sitesindeki driverlar genelde Asus programlarına ait. Yararlı olanlar var içlerinde. Yüklemeni tavsiye ederim.
    3. Işık sızmasından rahatsız olmuyorsan, gece film, dizi izlerken karanlık sahnelerde rahatsız olmam diyorsan ve ekranın her köşesini, kenarını kaplamıyorsa sorun olmaz.
  • merhaba arkadaslar. 2 hafta laptop u iade etmistim sadecenotebook.com dan. para iadesi icin talimat verdik dediler ama su an 2. taksit i de cekmisler karttan. yani iade falan olmamis. arayip sordum dediler ki biz talimati verdik bankanizla gorusun. ektre ye baktigim zaman 2 taksit cekilmis ve ismi de e-gama.com olarak gozukuyor. bir bilgisi olan var mi? iade eden arkadaslar yardim ederse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b.u.b. B kullanıcısına yanıt
    Aynı modeli bikaç aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok memnunum. FY273T modelinde haricen bir miniSATA girişi mevcut. Yani içindeki 1TB diski sökmeden yanına ek olarak SSD takabiliyoruz. Ancak bahsettiğim miniSATA portuna SSD takabilmek için yetkili servise bilgisayarı bırakmak gerekiyor. 2 Vida ile olmuyor, birkaç şey daha sökmek gerekiyor. Ancak yetkili servis sorunsuz bir şekilde bu işlemi gerçekleştirebilir.

    Benim ışık sızması değil de hoparlör sorunu birazcık canımı sıktı. Ancak onunda çözümü forumlarda mevcut. Ayrıca muhtemelen 2-3 ay içinde bir driver yazılım güncellemesi ile problem çözülecektir.
    Bence bu forum hiç kafanızı bulandırmasın. Çatır çatır kullan bilgisayarını.
  • asusun yeni laptopları ne zaman çıkacak acaba ayrıca bu laptobun fiyatı ne zaman düşer?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.