Şimdi Ara

ASUS n53sn tuş soyulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar asus'un n53sn-sz002v serisi laptop'unu kullanmaktayım. Alalı daha 1 ay bile olmadı ama S ve D tuşlarının üzeri soyuldu. Ne yapmam lazım ? Ne önerirsiniz ? Garanti kapsamına girer mi ?

    Vatan'ın internet sitesinden satın almıştım. Resim de burda :

     ASUS n53sn tuş soyulması



  • aynısı bende de oldu. Garanti kapsamını bilmiyorum fakat Yarın ilk işim onları arayıp bu durumu sormak. Garanti kapsamında olsa dahi yeni klavye taksalarda zamanla yine soyulacak. En iyisi Netten yeni ciklet klavye alıp kullanmak. Klavyeyi az önce temizlemek için çıkardım sökmesi çok basit.. Bendede S W ve crtl tusu soyuldu .

    Acaba klavye değiştirmesi yapan varmı?... Bu klavyeyi düşünüyorum

    http://cgi.ebay.com/ASUS-N53-N61V-N60-N61J-G60-Keyboard-US-Black-Frame-BLK-/370503928350?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item5643c14a1e

    edit: birde bu var biraz daha uygun

    http://cgi.ebay.com/New-ASUS-N53-N53JQ-N53JF-N53JG-N53SV-US-KEYBOARD-black-/310317569534?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item48405e55fe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 3 Temmuz 2011; 15:53:01 >




  • aynen bende de ok tuşları soyuldu klavyeyi değiştiren yada garantiye gönderen varsa bizi aydınlatırsa iyi olur
  • tam alcak oluyorum bi sorun çıkıo bune ya deli oldum off ne alcam ben :D
  • @ayhand28
    1 ay olmadı daha ben alalı :) Sadece bu soyulma için klavye değiştirmem herhalde.. Arayıp öğrenince haberdar edersen sevinirim :)

    @PiSiK0PATR
    herkesin daha çok kullandığı tuşlar soyuluyor herhalde :S

    @dallaspage
    tuşların işlevinde bi' sorun yok. Harfler falan lazer baskı olduğu için silinme ihtimali de yok ama tuşların kaplamaları soyuluyor.
  • Usta düşünsene 2binlik laptopun var duruşuyla ekranıyla kalite bekliosun ahaa bi baktın 1 ay sonra güneşten yanmış deri gibi dökülmeye başlıyor tuşları :SS off bea hp dv7 mi alsam bunu mu kafam karman çorman oldu
  • Arkadaşlar servisi aradım. Klavyenin soyulmasını kullanıcı hatası olarak görüyorlar ve aynı klavyenin fiyatı 140 TL imiş.. Yukarıda linkini verdiğim klavyeyi satın alırım daha iyi. 140 Tl verdiğimiz taktirde yine soyulacak bu klavye. Akabinde Klavye değişimi yaparsak garanti ile ilgili bir sorun olmuyormuş.

    Edit: Bilgisayarın alınma tarihini sordu. Galiba 30 iş gününe kadar bu sorunla karşılaşanların klavyelerini ücretsiz değiştiriyor galiba..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 6 Temmuz 2011; 11:08:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre0102

    Arkadaşlar asus'un n53sn-sz002v serisi laptop'unu kullanmaktayım. Alalı daha 1 ay bile olmadı ama S ve D tuşlarının üzeri soyuldu. Ne yapmam lazım ? Ne önerirsiniz ? Garanti kapsamına girer mi ?

    Vatan'ın internet sitesinden satın almıştım. Resim de burda :

     ASUS n53sn tuş soyulması


    bende alalı bir ay olmadı bende de aynı sorun var ama senin klavyede anladığım kadarıyla oyun oynamakdan kaynaklı asd tuşların soyulmuş:)) bende de tam tersi az kullandığım ''B'' tuşumun boyası çıktı! bence kesinlikle üretim hatası bu! tamam boyanın zamanla aşınmasını anlarım özellile oyun oynarken el terliyo oyunun hararetiyle tuşlara yükleniliyor ama bu 1-2 ay içinde olmamalı! ben enter tuşunu b tuşundan 100 kat daha çok kullanıyorum onun boyası duruyo ama b tuşunun boyası çıktı bu üretim hatasından başka birşey değil! soruna gelince ısınma sebebinden dün garantiye yolladım ayrıca bu tuş sorununuda forma ekledim gelince makina görücez değiştirdiler mi yoksa değiştirmediler mi! değiştirmezlerse direk şikyet sitelerinden birine yazarım şikayetimi! ondan öncede mail attım asus desteğe kullanıcı yüzünden olduğunu garantiye girmediğini söylediler ben de sitemli bir şekilde enter tuşunu daha çok kullandığımı onda sorun olmadığını b tuşunu az kullandığımı hepsinden önemli bilgisayarı alalı bir ay bile olmadığını yazdım bunun nasıl kullanıcı kaynaklı olduğunu anlatmalarını istedim yada kullanılan malzeme bu kadar adimi de bir ayda boyası çıktı diye sordum ama halen daha cevap gelmedi çünkü verecek cevapları yok! n serisi gerçekden çok şık bir model ama boyası çıkmış tuşlar berbat duruyo:) ayrıca paylaşmak isterim bi arkadaşımda gördüm w,a,s,d tuşalrının üsütünü karbon fiber folyo ile kaplamış çok şık olmuş hem malzemenin yüzeyi desenli parmak kaymıyor oyun oynarken ve aşınmayı engelliyor.




  • sonucu buraya yazarsanız sevinirim
  • Arkadaşlar, klavyemi bu sorundan dolayı değiştirmek istiyorum.Ancak ebay de buldum o da US versiyonu. Bu konuda teknik servise paramızı kaptırmadan nereden bulabiliriz keyboard bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.