Şimdi Ara

Asus N 551 jw (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
10
Favori
27.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Laptop Bataryasını nasıl kullanıyorsunuz, Nasıl Kullanmalıyız?
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayar açılırken F9 a basar mısınız recovery kısmı açılıyor mu sizde bende açılmadı da yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
  • Laptop açılırken hdd den 1snlik ses gelip kayboluyor mu sizde de yoksa bana mı özel ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freekmichael

    quote:

    Orijinalden alıntı: oceanofmemories

    Laptopun altinda üretim tarihi yazıyor.

    Tamam Hocam Sağol. Sizde de bu harddisk sesi var mı? Bir önceki mesajda verdiğim linkte arkadaş bahsetmiş.

    Hocam bu hdd den gelen sesten kasit bilgisayar acilirken 1 sn lik tirt sesi gibi birsey birde bilgisayar açıldıktan sonrada 1sn gibi süre gelebiliyor o ses mi acaba bende boyle bir ses var da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı yeni aldım. Ancak touchpad'de bir sorun var. Sanki yerine tam oturmamış gibi. Dokununca tak tak ses çıkıyor. Modelin kendisinin özelliği mi yoksa aldığım yere geri götürmeli miyim ? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim laptopta pıt pıt diye ses yok ama sesler net değil sanki. 551jw modelinden önce 2000 tl ye dokunmatik ekranlı ultrabook asus almıştım. Küçük geldiği için alışamadım ve 551jw modelinden aldım. Ama 2 binlik ultrabookta sonic master diye ses sistemi vardı ve ses kalitesi çok çok iyiydi. Yani sesler temiz ve gayet netti. Ama şuanki laptopumun ses yüksekliğinde bir sıkıntı yok fakat sesler hiç net değil. Sanki boğuk sesler geliyor. Hani bas sesler hoparlörü zorlar da kaldıramaz gibi.
    Sizlerde durum nasıl? Acaba hoparlörün orjinal hali mi böyle yoksa bende mi bir sorun var? Yazılımsal bir sorun olabilir mi acaba? Yazılım kaynaklı olduğunu düşünürsek ne yapmamı önerirsiniz?
    Lütfen yardım bekliyorum.
  • merhabalar... ben de 1 ay önce asus cn5511w model notebook aldım 4000 vererek. fakat bnm de kabak gibi ısık süzmeleri var pc de. hiç kullanamadım 2 kez istanbul yetkili servise yolladım 2 sindede de sorun yok denilerelk recovery atılıp bana yollandı. foto atıyroum bunun neresinde sorun yok değişim yapmıyorlar ne yapabilirim bu aşamadan sonra?
    Bu mesaja eklenen görseller:





  • _Vengeance_ kullanıcısına yanıt
    O sesin kasanın ses yalıtımının iyi olmamasından kaynaklı olduğu söyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mateist

    merhabalar... ben de 1 ay önce asus cn5511w model notebook aldım 4000 vererek. fakat bnm de kabak gibi ısık süzmeleri var pc de. hiç kullanamadım 2 kez istanbul yetkili servise yolladım 2 sindede de sorun yok denilerelk recovery atılıp bana yollandı. foto atıyroum bunun neresinde sorun yok değişim yapmıyorlar ne yapabilirim bu aşamadan sonra?
    Bu mesaja eklenen görseller:



    bu bir sorundur bende teknosadan bunun sonu vw ile biten modelini almıştım bendede ışık sızması vardı sol üst köşede değişime yolladım gittiğimde direk değiştirilcek dedi zaten eleman servise mail attı laptopuda yolladık bakalım sonuç ne çıkacak




  • arkadaşlar sizlere bi sorum olacak dvd writer ı çıkartıp yerine SSD-HDD disk Caddy takmayı düşünüyorum açıkcası durum şöyle 512gb ssd aldım harddisk in yerine ssd yi takıcam dvd sürücü yerine de pc nin kendi üzerinde gelen 1tb lık harddisk i takıcam bunun için disk caddy almam gerekiyo fakat bunlar da 2 tip 9.5 -12.7 olmak üzere bizim pc ile uyumlu olan hangisi bilenler yardımcı olabilir mi?

    model bu arada asus n551jw-cn361t
  • Merhabalar. Bende de n551jw modeli var asusun. ilk aldığımdan beri 1920x1080 çözünürlükte ekran hatası veriyor. Görüntü vermeyi kesti diye bir uyarı veriyor. Yazılımla alakalı bir durum olduğunu tahmin ediyorum. Hangi sürücüleri yüklesem acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

    Merhabalar. Bende de n551jw modeli var asusun. ilk aldığımdan beri 1920x1080 çözünürlükte ekran hatası veriyor. Görüntü vermeyi kesti diye bir uyarı veriyor. Yazılımla alakalı bir durum olduğunu tahmin ediyorum. Hangi sürücüleri yüklesem acaba?

    Intel Driverını silip tekrar en güncel sürümünü yükleyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

    Merhabalar. Bende de n551jw modeli var asusun. ilk aldığımdan beri 1920x1080 çözünürlükte ekran hatası veriyor. Görüntü vermeyi kesti diye bir uyarı veriyor. Yazılımla alakalı bir durum olduğunu tahmin ediyorum. Hangi sürücüleri yüklesem acaba?

    Intel Driverını silip tekrar en güncel sürümünü yükleyin.

    Dün asusun sitesinden model ismi girip intel grafik sürücüsünü indirdim ve kurdum. Acaba orada güncel değil mi? En güncel sürücüyü nasıl bulabilirim acaba? intelin sitesine girdim ama çok karışık geldi. Baya bir sürücü karşıma çıktı. Zahmet olmazsa link paylaşabilir misiniz? intel hd 4600 grafik kartı var.
    Hala şuan aynı hatayı verip duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılın Üyesi -- 6 Ekim 2016; 9:41:44 >




  • Arkadaşlar Asus N551JW 128GB SSD + 1 TB HDD modelini Vatandan almıştım. PC windows 10 recovery bölümüne bir türlü giriş yapamadım. F9 tuşuna basıyorum fakat sonuç vermiyor. Bios'a giriyor fakat recovery menüsüne girmiyor neden olabilir?
    Birde Ayarlar> Güncelleştirme ve GÜvenlik > Kurtarma > Bu bilgisayarı sıfırla başlayın dediğimde 2 menü geliyor.
    Alttakini seçersem fabrika ayarlarına mı döner yoksa sadece windowsu mu yükler ?
    Yardımlarınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllynk -- 20 Nisan 2017; 19:13:39 >




  • Merhaba arkadaşlar. 1 yıldan fazladır n551jw modelini kullanıyorum. Aldığımda da sormuştum. Bang&olufsen ses sistemi olmasına rağmen çok vasat bir sesi var laptopumun. Eski laptopların standart sesleri bile daha gür ve kaliteli çıkıyor. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı? Çözümü nedir?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.