Şimdi Ara

Asus MX Monitör Sağlam Oturmamış Panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zaten monitörle ilgili izlenimlerimi paylaştığım bir konum mevcuttu arkadaşlar fakat bunu daha çok bu problem üzerine yoğunlaşmak için açıyorum.

    Problemi de kullanmaya başladığımdan bir hafta kadar zaman geçtikten sonra fark ettim , şöyle bir sıkıntısı var ;

    Panelin üzerine oturduğu gri-gümüşi renkteki kalın alt çerçeve ile panelin alt kısmı arasında ki elle hafif bastırıldığında panelin içe doğru göçmesine sebep olan "boşluk,aralık"...

    MX model monitörlerde veya bu stildeki VX model monitörlerde aynısı veya buna benzer "sağlam oturtulmamış panel" sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum sorun etmeyip uzun süre kullanmaya devam mı ettiler yoksa hemen iade edip değişim mi aldılar ?


    Bugün almayı düşündüğüm ekran kartı için Vatan mağazasına gittim ve oradaki arkadaşa son anda bu durumdan bahsettim , sağolsun mümkün olduğunca çabuk hatta yarın mağazaya getirebilirsen hiç servislik etmeden değişim-iade konusunda sana yardımcı oluruz dedi ,bir yandan böyle bir imkan kazandığım için seviniyorum diğer yandan 30-40 km uzaktaki mağazaya 2-3 vasıta değiştirerek o koca kutuyu elde taşımaya da üşeniyorum

    Bu kadar açıklamamın sebebi , eğer bu sorunla karşılaşan fakat dert etmeden kullanan arkadaşlar varsa bana aynı yolu tavsiye ederler mi ?

    Yorumlarınız için teşekkürler , bu monitörler adamı kanser eder asus gibi bir marka bu kadar özensiz iş çıkartabilir mi gerçekten aklım almıyor sıkıntılı Türkiye servisi yüzünden göndermekte istemiyorum bir iki gün içinde karar verip uygulamam lazım sizin de yardımlarınızla.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.