Şimdi Ara

ASUS-MSİ-MONSTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BÜTCEM 2500-3500 ARASI METİN2 Yİ SORUNSUZ OYNAYA BİLECEĞİM GAMER LAPTOP ARIYORUM . UZUN SÜREDİR ASUS UN N550 SERİSİNDEN CN127H I ARAŞTIRIYORUM . 4 EKRAN KARTI 16 RAM GAYET İYİ GÖRÜNÜYOR . SON GÜNLERDE MSI VE MONSTER İN OYUN PERFORMANSLARINI ARAŞTIRIYORUM . BİKAÇ MODEL ARASINDA KALDIM

    ASUS N550JV-CN127H
    MSI GX70 3CC-275TR Destroyer (işlemcisi kafamı karıştırıyor)
    MONSTER ABRA A7 V1.1 (marka hakkında çelişkilerim var)

    Metin2 yüksek grafik isteyen bir oyun değil fakat 8-10 saat açık kalabilicek gerekirse 24 saat oyun açık bişekilde beklemede kalabilicek bir bilgisayar arıyorum . 3 model olması şart değil önerilerinizi bekliyorum . Bu hafta almam gerek bütçede 3500 ün üstüne çıkamam . .



  • Marka olarak Asus her zaman tercih sebebidir, gx70'e hiç bakmayın. Alternatif olarak Gigabyte'a bakın.

    Gigabyte P35K - 3.625,28 TL
    http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p35k-gaming-notebook-pmu302138


    Gigabyte P25K - 2.743,52 TL
    http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p25k-gaming-notebook-pmu303156




  • Hocam sadece Metin 2 için ise bu kadar yüksek donanımlı bir notebooka gerek yok bence. Tabi para benim değil ancak daha uygun ve ısınma problemi olmayan bir notebook alıp geri kalan parayı da başka yerlerde değerlendirebilirsiniz. Tabi bu benim yorumum illa gamer laptop arıyorsanız.
    Abra A7 donanımıyla çok daha iyi ancak marka hakkında çelişkileriniz ne derecede bilemiyorum. Garanti falan gibiyse monster hakkında pek şikayet duyulmayan bir firma.
    Tek eksiği olarak şunu görüyorum: Sonuçta sadece donanım almıyoruz. Kasa kalitesi, multimedya kalitesi gibi şeyler de önemli ve monster burda biraz geri kalıyor.
    MSI çok iyi bir marka hatta tavsiye ederim ancak i7 ve gtx760m veya üstü bir ekran kartlı model almanız daha iyi olur kanaatindeyim. (MSI GE70 2OE-205XTR Notebook düzeyi olabilir)
    Asus gerçekten çok kaliteli bir marka ancak fiyatlar biraz uçuk gibi. Yani aynı donanımdaki bir MSI veya Monsterdan çok daha pahalı. Tabi yine siz bilirsiniz ancak Asus'un bunların arasından ayrılmasındaki en büyük etken. Monsterın kötü olduğu nokta. Kasa kalitesi, multimedya özellikleri gibi konularda diğer firmalara göre daha iyidir.
    Tabi yine işinize karışmak gibi olmasın ancak Metin2 içinse ve kaliteli bir şey de istiyorsanız işlemciyi i5'e çekip sağlam ekran kartlı bir model de alabilirsiniz. Bilgisayar hem zaten zorlanmayacaktır. Hem de i5'in etkisiyle i7'e göre ısınması falan daha az olacaktır. (MSI GE70 2OE-267XTR tarzı bir model olabilir.)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.