Şimdi Ara

ASUS ML248H Almayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    ASUS'un 24" ML248H modelini almayı düşünüyorum. Oyun ve HD Film amaçlı kullanacağım. Performans açısından tatmin edici olurmu, herhangi bir sorun yaşarmıyım merak ediyorum. Uzun zaman sorun çıkarmayacak bir monitör arıyorum. Bunun dışında önerebileceğiniz 24" başka modeller varsa onlarada göz atabilirim.

    Teşekkürler.



  • Bence seçiminiz çok iyi.Ancak bakmak isterseniz S243HLABmii Acer monitörü önerebilirim.İkiside birbirinin benzeri mönitörlerdir acer avantajı 2xhdmi olması.Fiyat olarak en iyi vatan bilgisayarda.
  • Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Ama 24" ML248H modelinde IPS Panel yoktu. Bende Asus 24" almayı düşünüyorum. Vatanın 1hafta önceki indirimini kredi kartım yüzünden kaçırmıştım. Tabiki gidip bizzat inceledimmonitörleri. Asus ML249H 24" IPS LED beninm incelediğimdi sanırım. 248 serisi ile 249u karıştırıp az daha alıyordum internetten. Bizzt gözlemledim kendine hayranlık duyduran bir mönitör. Film için IPS panel öneririm. Giriş seviyesi fakat gayet başarılı. Oyun performansını bilemiyorum ama yorumlarını okudum sadece olumlu yöndeydi. Çok harika bir seçim. Bir başka rakibi SAMSUNG 23" S23A550HS IPS panel var. 24" vatanda yoktu. Alternatif olarak düşünebilirsin.
  • Bende bu monitörden almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlarımızdan oyun performansı ile ilgili bilgi alabilirmiyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.