Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
183.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tablet oyunu açtıktan 10 dakika sonra kendi kendine kapanıyor . Sorunu nasıl çözebiliriz ?
  • 8gb olanı var bende hafıza yetmiyor ve tablet lollipopta yavaş çalışıyor,saf android yüklenir mi buna
  • asus memo pad ME176C için batarya arıyorum, farklı modeller için bulunuyor ama bu model için bulamadım, bilginiz var mı
  • cryphos kullanıcısına yanıt
    Selamlar, batarya bulabildiniz mi acaba? benim tabletinde bataryası ölmüş tamamen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtulus145

    Arkadaşlar kusura bakmayın resim atamayacağım.Şuan kitkat a geri dönme üzerinde çalışıyorum.Neyse anlatıma geçeyim.İlk önce tabletinizi en güncel lollipop sürümüne güncelliyorsunuz.Evet arkadaşlar burdanhttps://cloud.mail.ru/public/EfuY/81Nk2HGTB dosyaları indirin.K013_LP_FW_LITE_2_BY_NFS911.zip K013_LP_FW_LITE_2_BY_NFS911.zip.md5 ve supersu dosyasını tabletin sdcard(microsd değil)a atın.IntelAndroid-FBRL-07-24-2015.7z dosyasını bir yere çıkarın.Launcher.bat dosyasını açın.Açılan ekrana büyük harflerle ACCEPT yazın.Gelen ekranda 1 e basın.Yine gelen ekranda T4 e basın.Recovery açılacaktır.Burdan wipe ye basın.Advanced Wipe ye basın.Burdan Dalvik Cache,Cache,System,Data kutucuklarını seçin.Aşağıdaki şeyi sürükleyerek wipe atın.Tekrar ana dizine dönün.İnstall butonuna tıklayın.Burdan K013_LP_FW_LITE_2_BY_NFS911.zip dosyasını seçin ve yükleyin.Daha sonra UPDATE-SuperSU-v2.46.zip dosyasını yükleyin.Tekrar ana menüye dönün.Burdan tekrar wipe yapın ama advanced wipe değil wipe tıklayınca aşağıdaki şeyi direk sürükleyin.Tableti Reboot bölümünden açın.Tablet açıldığıında wifi ye bağlanmayın.Google hesabı eklemeyin.Kurulum sihirbazı bittimi wifi ekleyebilirsiniz.Arkadaşlar eğer sorun olursa resimli anlatımı eklerim.

    Konuyu hoplatiyorum ama tabletin arkasinda sadece model K013 yaziyor, yaninda baska kod falan yok, bana yardimci olabilecek arkadas var mi? Tablet asus ekraninda kaliyor tekrar resetliyor. Modele uygun rom olan bi adres varmi? Tableti bana biri verdi acilmiyor diye, droid menuye giriyorum, recoveryede giriyorum fakat ne yapsam boş. Droid menude bilgisayara baglayip twrp recovery yaptim fakat indirdigim dosya anlasilan tabletle uyumlu degil ki reset atip duruyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bora1956 B kullanıcısına yanıt
    https://www.asus.com/tr/Tablets/ASUS_MeMO_Pad_7_ME176C/HelpDesk_Download/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tablet brick oldu. kitkat yüklüydü. ASUS ekranında kalıyor, recoverye giriyor adb ile de bağlantı kuruyor, fakat orjinal rom bulamıyorum. asusun sitesinde hep lolipop falan yazıyor 800 küsür mb lık dosyalar var, hangisini yüklemem lazım ? hepsinde lolipop falan yazıyor. birde kernel code diye 1 küsür gb lık dosya var onu mu kurmam lazım? lütfen yardımcı olun :(
  • bora1956 B kullanıcısına yanıt
    http://zenfoneasus.com/recovery-ile-guncellemefirmware-yuklemeflaslama/

    Buradaki yönergeleri takip eder misiniz?
    Geç cevap için kusura bakmayın, telefon numaram değiştiğinden beri özel mesaj atamıyorum.
  • elimde satilik bir tane var. ilgilenenler pm atabilir.
  • Arkadaşlar elimde asus memopad var ama hangi model olduğunu bilmiyorum kutusunu abim atmış.
    Sanırım memopad hd 7 (arkası beyaz kapaklı tırtışsız)

    Bu tablet kendi kendine güncelleme yapıyordu ama neyi güncelliyordu bilmiyorum dondu kaldı bende kapatıp tekrar başlatayım dedim ne olduysa ondan sonra oldu.
    Tablet şu anda açılmıyor,sarj almıyor,ekrana görüntü gelmiyor,recovery moduna geçmiyor..
    Malumunuz üzere garantisi de yok.

    Denediğim yöntemler.
    kapak açıldı batarya soketinden çıkartılıp tekrar takıldı.
    diğer soketler çıkartılıp tekrar takıldı.
    2 saat normal prizde sarjda bekledi gene açılmadı.
    usb ile pc ye bağladığımda usb olarak bağlanıyor donanım olarak görünmüyor sürekli bağlanıp çıkıyor gibi ses veriyor bilgisayar (burayı pek anlatamadım ama umarım anlaşılmıştır.) sistem win 10

    Bu işlemler haricinde çözüm olarak uygulayabileceğim şeyler hakkında bilgisi olan var ise bilgisi dahilince bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden okuduğunuz için çok teşekkürler.




  • arkadaşlar öncelikle kitkata dönüşte emegi geçenlere teşekürederim tablet inanılmaz hızlandı lolipopdan sonra lakin şöyle bir sorun oluştu tabletin modeli me176cx kitkata dönüşten sonra şarz çok hızlı azalmaya başladı hiç bişey yapmadan beklemedeyken 1 saate 100/07 tükeniyor acaba neden böyle oluyor lolipopdayken tablet kasıyordu ama şarzı beklemedeyken nerdeyse hiç harcamıyordu
  • porsuk773 kullanıcısına yanıt
    Başka bir kitkat sürümüne geçmeyi veya tableti sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam tablete recovery modunda format attım eski performansına döndü saate 100/1 bile harcamıyor şimdi
  • Bendeki cihazı bir yıldır kapatmıyordum çünkü açmak için baya uğraştırıyordu. (Lolipopa geçtikten sonra cihazın verimi düştü) 2 Hafta kadar önce şarzını bitirmek gibi bir hata yaptım defalarca şarza taktım 15-20 saatten aşağı değil bilgisayara bağladım açılmadı. Tüm soketleri çıkardım taktım banamısın demedi açılmıyor. Daha sonra anakartına kadar söktüm yine açılmadı. Garantisi biteli 1-2 yıl oldu galba. İnternetten anakart baktım bulduklarımın stoğunda yok gözüküyor gerçi sorun ekran mı anakart mı belli değil. Cihazı doğtu dürüst kullanamadım zaten sağolsun asus cihazı lolipop layınca cihaz çöpe döndü. Cihazın pili 4,14 v gösteriyor bilgisayara taktığımda ekran hafif aydınlanıyor gibi oluyordu artık oda olmuyor. Kendi imkanlarımızla kurtarma şansımız varmı acaba veya hesaplı bir anakart bulabilirmiyiz çünkü yeni tablet almayı düşünmeye başladım ama bu sefer kesinlikle asus almayı düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmankul -- 5 Mayıs 2018; 23:50:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metrekare

    Selamlar, batarya bulabildiniz mi acaba? benim tabletinde bataryası ölmüş tamamen.
    Açıkçası batarya bulmak ile uğraşmadım, Çin'den yeni tablet aldım. Asus gerçekten çok kasmaya başlamıştı, kenarda duruyor, 2. el alan olursa satıcam.
    Not: kasayı açıp bataryayı sök-tak yapınca batarya düzeldi.
  • cryphos kullanıcısına yanıt
    bende deneyeyim çıkarıp takmayı. Bu arada çinden tablet alma işe nasıl oluyor gümrüğe takılma riski falan var mı? Çok güzel windows10 lu tabletler görüyorum, hatta hem android hem windows10 yüklü olanlar var. İncelemelerde güzel gözüküyor.
    Siz nasıl birşey aldınız acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metrekare

    bende deneyeyim çıkarıp takmayı. Bu arada çinden tablet alma işe nasıl oluyor gümrüğe takılma riski falan var mı? Çok güzel windows10 lu tabletler görüyorum, hatta hem android hem windows10 yüklü olanlar var. İncelemelerde güzel gözüküyor.
    Siz nasıl birşey aldınız acaba.
    Ben aşağıdaki ürünü aldım, ben alırken 470 TL ye geldi fakat şimdi dolar kuru uçtuğu için pahalı,

    https://tr.gearbest.com/tablet-pcs/pp_696395.html?wid=1433363

    Gümrükte sıkıntı olmadı bende.




  • Arkadaşlar merhaba. Elinde anakart ya da bataryadan dolayı tableti atıl olarak duran arkadaş var mı acaba? Bana ekran lazım da.. Mesaj atarsa bu arkadaş sevinirim.
  • Bende 4.4.2 ye downgrade etmek istiyorum ancak google drive linki bozulmuş elinde dosyalar bulunan varsa atabilirmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enssenol72 -- 24 Ağustos 2018; 21:15:48 >
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.