Şimdi Ara

ASUS MEMO PAD 10 (ME102A) - K00F - Full Temiz Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS MEMO PAD 10 (ME102A) - K00F

    Not: Yöntem olarak tüm tabletlerde benzer yol izleyebileceğiniz bu anlatımda kullanılan backup dosyası ASUS MEMO PAD 10 (ME102A) - K00F modeline uygundur.
    stock recovery hariç flashify ve cwm dosyasını tabletinizde kullanabilirsiniz.

    Tamamen virüse teslim olmuş hiçbir şekilde hard format, soft format ve hatta asus türkiye sayfasından indirilen image kurulum dosyasının bile kurtaramadığı tableti hayata döndürürken edindiğim tecrübeleri bir başkasına da yardımı olur diye paylaşıyorum.

    eğer ne yaparsanız yapın tablet anlamsız şekilde internete kendiliğinden bağlanıp sürekli kafasına göre uygulama kuruyor ise ve siz her seferinde bu uygulamaları kaldırıp yeniden başlatsanız format atsanız dahi internete bağlanır bağlanmaz her istediğini tekrar yapıyor ve en başa dönüyor ise bu yazı size göre demektir.

    öncelikle tablete ilk bir kaç denemede twrp recovery kuramadım. ama cwm recovery sorunsuz kurup çalıştırabildim. twrp ana sayfada modellerin listelendiği yerde zaten tabletin adı çıkmadığı için cwm ile devam ettim. işlemler esnasında asus türkiye destek sayfasında indirdiğim "K00f_ww" image dosyası bir sebepten dolayı çalışmadı. bende tabletin temiz cwm veya twrp ile alınmış backup var mı diye baya bi aradım sonunda buldum.

    flashify adlı uygulamayı tablete kurun. (hata alırsanız tabletin ayarlarında bilinmeyen kaynaklardan gelen kurulum ile ilgili bir seçenek var işaretli olması gerekiyor).

    elinizde bir tane micro sdcard bulunsun tablete çalışacak şekilde formatlanmış olsun. hatta çalışırken takıp mutlaka sorunsuz olduğundan emin olun.

    cwm dosyasını ve stock recovery dosyasını sdcarda atalım. tabletimizi pc ye bağlayıp king root uygulaması ile root ediyoruz. sorun yaşayanlar youtube, google da araştırsın vroot,king root vb. programlar kolaylıkla tableti root ediyor.

    tablete kurduğumuz flashify programını açıyoruz sdcard içerisindeki cwm recovery dosyasını flashlıyoruz. tableti recovery modda açarak cwm menuye ulaşıyoruz. backup menuden bir kere sdcardı sorunsuz kullanabilmek için backup alıyoruz. tableti kapatıp sdcard bilgisayara takıyoruz. (tablette de yapabilirsiniz) sdcard içerisinde oluşturulan clockworkmod/backup klasörünün içerisine elimizde bulunan temiz backup klasörünü atıyoruz. tekrar sdcard tablete takıp cwm menuyu açıyoruz. buradan "mounts and storage" menude sırasıyla externalsd (microsdcard) hariç hepsini "format/data, format/system ...... " seçiyoruz. tabletteki tüm partitionları silmiş oluyoruz. restore menuden backup bulup yukluyoruz. tablet sorunsuz açıldıktan sonra flashify tekrar kurup bu sefer stock recovery flashlıyoruz. bu kadar.

    bu arada backup root lu. buda hediyesi galiba.

    - Asus ME102A Backup >>indir<<
    - Flashify APK dosyası >>indir<<
    - RootCheck APK Dosyası >>indir<<
    - KingoRoot >>indir<<

    - K00F_CWM recovery >>indir<<
    - RecoveryX >>indir<<
    - Recovery CWM >>indir<<

    * Recoverylerden hangi CWM ile çalıştım hatırlayamadım. Upload işlemini baya sonra yaptığım için elimdekilerin hepsini atıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 28 Haziran 2017; 2:26:30 >







  • Dosyaları upload edebildim umarım birilerinin işine yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.