Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

ASUS LAPTOPUM TUM SURUCULERINI YUKLEDIKTEN SONRA BIR DAHA ACILMIYOR! LUTFEN YARDIM! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar antifiyat sitesinden 2 gun once su laptopu almistim, fiyati ve ozellikleri cok uygun gelmisti ancak suanda laptopla buyuk bir sorun yasiyorum.

    http://www.antifiyat.com/pinfo.asp?pid=10769

    laptop yukaridaki linkteki..

    durumu anlatayim, laptop gelir gelmez bendeki windows 7 64 bit dvd si ile yukleme yaptim ancak vaktimin darligindan dolayi suruculeri suanda nisanlimi ziyaret amaciyla geldigim polonyaya biraktim. dun gece laptopla birlikte gelen driver cdsi ile aletin tum suruculerini ve asus programlarini yukledim, en sonda bana `bilgisayari reboot edelimmi` diye sordu, tamam dedim ancak diyis o diyis.. Laptop bir daha acilmadi, halende acilmiyor.

    Islemci fanindan ses geliyor, laptopun acildigi guc dugmesinin hemen yanindaki led isik ta yaniyor, cd-dvd taktigimda okumaya basliyor ama ekran simsiyah.. yani laptop sanki olu gibi, hic tepki yok.. ne biosa girebiliyorum nede acilirken ekrandan bir yazi veya reklam geciyor. Yani boot ekrani bile gelmiyor.. Tum bunlar asusun kutuda verdigi orjinal driver cdsini yuklememle oldu.. Isin uzucu yani laptopu geri vermek istesem bile yapamam cunku 3 haftaligina geldim buraya.. Yan 15 gunluk sure geciyor.. Sifir olarak aldigim laptop hic kullanmadan servis yollarina dusecek beni sinir eden seyde bu..

    Sizce ne olmus olabilir arkadaslar? Benzer birsey basina gelen varmidir? Acaba sorun anakartta mi? Yoksa firma bana nasilsa Polonyaya gidiyorum, iade edemeyecegim diye sorunlu bir laptop mu gonderdi? Cunku telefonda ilgilenen arkadasa kargonun hizli gelmesini istedigimi ve 3 hafta Turkiyede olmayacagimi soylemistim..

    Umarim yardim eden birileri cikar..
    saygilar
    EMRAH



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 17 Nisan 2011; 11:55:56 >







  • laptop belirsiz nedenden dolayı arıza yapmış garantisine göndermeni öneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhackermstf -- 17 Nisan 2011; 12:01:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byhackermstf

    laptop belirsiz nedenden dolayı arıza yapmış garantisine göndermeni öneririm

    laptop zaten 2 gunluk; sorun turkiyeye 15 gun icinde gidemiyecek olmam. Bu yuzden iade islemi yapamiyorum, beni deli eden seyde bu.. simdi laptopu ver 30 gune kadar kim ole kim kala..
  • baska fikri olan yok mu arkadaslar?
  • sorun anakartınızın ekran kartı çipinden kaynaklanıyor gibi sizin yapabileceğiniz pek bişey yok gibi servise vermeniz gerekli ve muhtemelen anakartını değiştirip size geri verirler
  • Yapcak birşey yok,uğraşmayın Tr ye geldiğinizde direk servise verin.
  • Skype programi ile Polonyadan Ankara Asus teknik servisini arayip, yetkili Harun Beyle konustum, kendileri Asusun uluslarasi garantisi oldugunu ve Polonyadan bizzat baktirabilecegimi soyledi ancak cekincelerimin oldugunu soyleyince, TR ye gelir gelmez kendilerine ulastirmami istedi.. 15 gun diye birsey yokmus arkaaslar, kanunen 30 gun icinde bozulan veya bozuk cikan urun aynen sifiri ile degistiriliyormus veya en kotu ufak bir sikinti ise sorun cozulup gonderiliyormus.. Ben orada 22. gun olacagim, bunu ogrenmem cok iyi oldu. Gercekten telefonda cok ilgililerdi. Kendilerine tesekkur ediyorum

    Ancak insan yinede uzuluyor, yeni aldiginiz 0 bir laptop daha kullanamadan 2. gun bozuluyor.. Ancak bir cozum bulmakda epey sevindirdi beni..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.